Normal dogum yapanlar -bebeginiz kaç kg doğudu?

Oğlum 3325 doğdu ve ultrasondada aynı çıkmıştı. Doktorumun bana söylediği azıcık daha kilolu olsa normal doğum yapamayacağımdı.Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin.

Evt benim bebiş iki hafta ön ce 3 kg çıktı ve dr 3,5 üstü normal yaptırmam gibi birşler demişti
Ama benim bebiş aynı kiloda gösteriyo , bi degişiklik yok
Hayırlısı dedigin gibi artk

41. haftada 3.250 gr ile doğdu oğlum en son söylenen kilosu ile aynı doğdu

Bebeğin doğdu mu? Peki ultrasonda kaç kilo şuan doğmaduysa

Canim ilk dogumun zaten 4100 olmus. 2. Dogum 4.5 olsa bile cok rahat dogum yaparsin artik. Benim ablamin ilk bebegi 3400 gr di ikincinsi ise 4600 dogsu ve 1 tane dikis atildi. Oda kordon kisa gelmis yoksa oda olmicakmis. Doktoruda ilk dogum normal yapanlarin ikincise kilosu cok yuksek olmadigi surece sorunsuz olacagini soylemis .

Ay korkma canim yaa ben dogurduysam herkes doğurur. Öyle korkardım normal doğumdan. Ama şimdi iyi ki normal olmuş diyorum. 3.570 gr di benimki. Yengem 20 sene önce 4 buçuk kilo dogurmus normal. Annem beni 4 kilo dogurmus falan var bi sürü örnek yani. Bazı doktorlar sezeryanı kolay bulduklarından direk sezeryan a kaçıyor. Catinda problem yoksa normal dogur derim.

Kelebek-17Yeni ÜyeÜye
Yeni
Selam kızlar bana da yardımcı olur musunuz ? 36 haftalik hamileyim normal doğum istiyorumm doktorumda aynı şekilde ama, 1 aydır bebeğim 10 gün önde gelisiyo boyu ve kilosu iri. Oğlum suan 3 kilo boyu ise 50 cm olmuş. Doktorum böyle giderse dogumda zorlanabilirsin dedi. Kilosundan dolayı sezaryende olabilir dedi. Arada şimdi sancıları da basliyo sizce erken normal doğum olabilir mi. Mesela 37-38 haftalarda suni sanci ile normal doğurabilir miyim . O zamn da 3500 kilo olur sanırım. Şimdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…