36+1 de filan dr a gttim bebegn 2650 gr dedi
dogsa dogsa 3200 dogar dedi uzuldm ama saglıklı olsnda az zayıf olsn dedim. 38. haftadaysa dr uma guvnm sarsldı cunku 3500 kilo dedi
normal dogum istiyordm
normal yaparsn yapamazsn değil ama zor olur idrar kesen sarkar dikişin cok olur gencsin cinsel yasamında etkilemir filan dedi ama o an düsündüğüm dr umun yalan soylemesiydi. baska bi dr a 39. haftamda randevu aldm o da pelvis muayene yaptı catın uygun bebek 3400 filan dedi. normal olur bu bebek dedi. 1 ocak muhtemel tarihim kasılmalarm var akıntım cogaldı.39+4 teyim gergin bi bekleyişmiş bu. simdi dogurmaya kurtulmak demelerini anlıyorm. dr uma guvenmiyorm ama yinede onla devam ediyrm son ay elmde dokuman yoknher seyımi O dr blyr sınuna kadar direncem
Merhaba. Senin yaşadıklarını ben de yaşadım. Dr sırf sezeryan yapmak için bebeğimin 4 kilo olduğunu söyledi. Hatta kendi isteğimle sezeryan olduğumu gösteren bir kağıt imzalatmak istedi. Sonra başka bir dr a daha göründüm ve normal doğum yapabileceğimi, bebeğin en fazla 3700 gr olduğunu ve sancılarımın gelmesini beklememi söyledi ve ben daha önce hiç muayene olmadığım bir dr da normal doğum yaptım çok şükür. Bebeğim de 3 buçuk kilo doğdu. Sen de hayırlısıyla normal doğum yaparsın inşallah.
38. haftada yaptım normal yaptım ve doğumhaneye alındıktan 10 dk. sonra doğdu kızım
Acilma 4 cm olmussa eger epidural takiliyor. Epidural takildiktan 10,15 dk sonra sancilarim tamamen kesildi.
Oyle buyuk bir rahatlama oldu ki anlatamam.. yaklasik bir saat sonra sancilar basladi. Ama dayanilmayacak kadar cok degildi.
Sancilarimin durumu soruldugunda yeniden basladigini soyledim ve ikinci doz epidural verildi. Yine sanci adina bisey kalmadi.
Zaten ardindan dogumhaneye alindim ve dogum gerceklesti. Cok kolay bir dogum sekli. Sadece ikinmalar zor. Cunku hicbirsey hissetmiyorsunuz.
Doktorunuzun yonlendirmeleriyle kolaylasiyor. Iki uc dk icerisinde dogumum gerceklesmisti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?