nasıldı doğumun canım çok ağrılı mıydı36+2 de gece suyum geldi hastaneye gittik sabaha kadar bekledik açılma yavaş doktorum yoğun olduğu için suni sancı verdiler bir saat sonra falan doğum yaptım
mrb bebeğiniz doğum kanalına indi miBen de artık doğurmak istiyoruuumbu kadar uzayacagini düşünmemiştim. 38-39 da olur diyordum... ama hala ne bir sancı ne bir ağrı...
Evet doğum kanalındamrb bebeğiniz doğum kanalına indi mi
indiğini hissettiniz mi peki ya da ne zaman indi?Evet doğum kanalında
Hissetme gibi bişey olmadı canım. Yanlış hatırlamıyorsam, 36.haftadan beri her gittiğimde bebek doğum kanalında diyor doktorumindiğini hissettiniz mi peki ya da ne zaman indi?
Yarın 40+5 olacağız. Bebek hareketi, suyu vs iyi durumda ama sancı sıfır. Kendi isteği ile geleceği yok. Artık biz de daha fazla riske girmekten korkuyoruz. Doktorumuz da en fazla cuma gününe kadar bekleteceğim demişti. Yarın için anlaştık. Sabah 7 de hastanede olacağız. Suni sancı verilecek. Kimisi hiçbir belirti olmadan suni sancı işe yaramıyor diyor ama doktorum direkt böyle bir cümle kurmadı. Sezeryan riski her doğumda var birşeyler yolunda gitmezse ama suni sancıyı deneyeceğiz diyor. Ben de hep normal doğum istediğim için sezeryan ihtimalini düşünmek istemiyorum ama o kadar acı çekip sonunda sezeryana alınırsam diye de ürkmüyor değilim. Çok yoğun stres altında hissediyorum kendimi. Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin. Dualarınızı bekliyorum...
42+4 de yaptım.
Sancım gelmedi, açılmam 1cm idi.
Suni sancı aldım. 9 saat sürdü 10 cm bulması.
Zaten son iki saatte ağrılarım artmaya başladı öncesinde çok hafifti.
10cm yi bulduktan sonra da 7 dakikada doğurdum Elhamdülillah.
Kızım biraz Nazlı geldi kısacası:)
Doktorum da pozitifti çok. Allah ondan da razı olsun.
Eğer merak ettiğiniz başka Ayrıntılar varsa sorabilirsiniz
40. Haftadan sonra 3 günde bir nst ye bağlandım, kendimce hareketlerini kontrol ettim. Doktorum çok iyiydi bana güven verdi. Tabi beklemek kolay değildir muhakkak. Ama ben rahattım biraz da, öyle tedirgin bir hamile değildimDışkısını yeme durumu olursa hareketlerinin yavaşlamasından anlar hemen alırız demişti. Öyle bir durum da olmadı çok şükür.Ins bnm kizim bu kdr beklemez ben 6 aylikken erken dogum tehlikesiyle hastanede yattim simdide gelmiyo kızım. Ve genelde 40. Haftanin icinde sanci gelmezse doktorlar suni sanci wererek aliyolar bebegi tehlikeye girmesin diye siz cok beklemissiniz 2 hafta daha beklemek hic kolay degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?