normal dogum yapanlar kaçıncı haftada dogum yaptılar?

inşallah hepimiz kolay doğumlar yapar....

36+2 de gece suyum geldi hastaneye gittik sabaha kadar bekledik açılma yavaş doktorum yoğun olduğu için suni sancı verdiler bir saat sonra falan doğum yaptım

37+2 yim doğum ne zaman gelecek çok merak ediyorum :) İnşallah hafta içi bi gün gelir kızım ki doktorum hastanede olur tabi herşeyden önce en hayırlı zaman en sağlıklı şekilde inş...

36+2 de gece suyum geldi hastaneye gittik sabaha kadar bekledik açılma yavaş doktorum yoğun olduğu için suni sancı verdiler bir saat sonra falan doğum yaptım
nasıldı doğumun canım çok ağrılı mıydı

Ben de artık doğurmak istiyoruuum bu kadar uzayacagini düşünmemiştim. 38-39 da olur diyordum... ama hala ne bir sancı ne bir ağrı...

Bende 38 haftalık oldum şimdiden sabırsızlanıyorum 40 ı bitiren arkadaşlar var onların işi daha da zor inş en kısa zamanda gelir bebişiniz

Ozlmsd okuyunca merak ettim normal mi oldu sezaryen mi??
Şuan 40+1 deyim. Suyum iyi hiç açılma yok. Dr p.tesi yani 40+3 de suni sancıyla başlatalım dedi ama emin değilim daha beklemelimiyim???? Bilmiyorummmm

Benimde 38 hafta bitti suyum iyi acilma yok cocuk dogum yolunda ama ilk dogum olacak korkuyorum cok mu uzun surer yirtilma olur mu diye.nstde hic sanci agri cikmiyo

Bnde su an 38+3 deyim . Hafif sancilae oluyo ama geri geciyo. Gunler gecmiyo genelde okudugum kadarıyla kiz bebekler 38 hafta icinde dogmus bnm kizim ne zmn dogacak cok sabırsızlaniyorm dayanamiyorm ins bi an once olur . Gobegimde hic asagi inmedi acaba daha kaç gunum war ??

42+4 de yaptım.
Sancım gelmedi, açılmam 1cm idi.
Suni sancı aldım. 9 saat sürdü 10 cm bulması.
Zaten son iki saatte ağrılarım artmaya başladı öncesinde çok hafifti.
10cm yi bulduktan sonra da 7 dakikada doğurdum Elhamdülillah.
Kızım biraz Nazlı geldi kısacası:)
Doktorum da pozitifti çok. Allah ondan da razı olsun.
Eğer merak ettiğiniz başka Ayrıntılar varsa sorabilirsiniz

Ins bnm kizim bu kdr beklemez ben 6 aylikken erken dogum tehlikesiyle hastanede yattim simdide gelmiyo kızım. Ve genelde 40. Haftanin icinde sanci gelmezse doktorlar suni sanci wererek aliyolar bebegi tehlikeye girmesin diye siz cok beklemissiniz 2 hafta daha beklemek hic kolay degil

40. Haftadan sonra 3 günde bir nst ye bağlandım, kendimce hareketlerini kontrol ettim. Doktorum çok iyiydi bana güven verdi. Tabi beklemek kolay değildir muhakkak. Ama ben rahattım biraz da, öyle tedirgin bir hamile değildimDışkısını yeme durumu olursa hareketlerinin yavaşlamasından anlar hemen alırız demişti. Öyle bir durum da olmadı çok şükür.
Bebeği kanala girmeyen hastalarımdan bile normal doğum yapanlar oldu diye anlatırdı hep. Cesarettendirirdi. Allah ondan razı olsun.

Ben de kendiminkine çok durdu diyordum. 40+6 da doğurdum. Sıfır sancı ile hastaneye gittim açılmam 1cm di. Bebek aşağı inmemişti. Hastanedeyken suyum geldi muayenede. Suyumun geldiğini farkedemedim bile. Suni sancı verdiler. Onlar sancıyı kesince kendi sancım devam etti. Çok şükür normal doğum yapabildik.

Suni sancı insanın gözünü çok korkutuyor. En istemediğim şeydi diyebilirim. Ama sabredin. Etrafınızdaki insanlara da çok önemli. Ben daha son ayıma bile girmeden eşime telkinde bulunmuştum; "ben o sancıyla sezaryen derim sen beni cesaretlendir. Öyle söylememe bakma" diye. Gerçekten de doğumdan önce o suni sancının acısından sezeryana alın beni dedim:) Eşim de geçmiş uyarımı dikkate aldı sanırım. İnş tüm Bebek bekleyenler sağlıkla kucaklarına alırlar. Bizimki şimdi 4. Ayına girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…