normal doğum yapanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
32
158
Ankara
kaçıncı haftada doğum yapıldığı hakkında konu çok açılmış ama çoğu sezeryan ve arasından normal doğumları ayıklamak çok zor oluyor.
ben normal doğumların genelde ne zaman olduğunu merak edişyorum
ben ilkinde 40+1 de doğum yapmıştım.bana çok geç gelmişti.
genelimi böyle yoksa ben istisnamıydım onu merak ediyorum
normal doğumu kendimiz belirleyemiyoruz ama ben 37+5 te gelmesini çok isterim:78:
tabi herşey normal olduğu bebeğim sağlıklı olduğu sürece..o günün özelliği varda...

ayyy benimde öyle olsa ya:77:..valla bekle bekle çok sıkılmıştım ilkinde..zamanını rabbim bilir elbet ama içimdem 38.haftanın içinde gelmesi geçiyor:17:

benim açılmam olmuştu kendi sancım yoktu
suni sancıyla yaptım doğumumu bende çok sabırsızlanıyodum biran önce gelsin diye ama
keşke kendi sancımla doğursaydım da 40 haftada doğursaydım :26:
suni sancı çok kötü :26:

37+3'te doğum yaptım.. biz daha erken bekliyorduk ama sabırla bekledi bebişim :)

benim açılmam olmuştu kendi sancım yoktu
suni sancıyla yaptım doğumumu bende çok sabırsızlanıyodum biran önce gelsin diye ama
keşke kendi sancımla doğursaydım da 40 haftada doğursaydım :26:
suni sancı çok kötü :26:
[/

offffff offffff sorma arkadasım bende sonuncu haftamda dogurdum sunı sancıyla 3.5 saat sancı cektım cok kotuyduuuuu :27:

ilk doğumum 36. haftam da oldu. Şimdi ki hamileliğimde ise doktorum 37. haftadan sonra gelebilir bebek yerini almış bekliyor dedi. Bakalım ne olacak hayırlısı ile zamanı gelince doğumum olsun istiyorum artık. Bel ve sırt ağrısı çekmektense normal doğum sancısına razı durumuna geldim artık.

Back
X