- 20 Ocak 2010
- 49.523
- 193.463
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Efnan ebrar
-
4030 gr 53 41+3Kizlar kaçincı haftada ve kg bebisleriniz oldu . Bide ultrasonda da dr un dedigi kilodami dogdu bebişler
Maşallah kadıncağızaBenim de esimi kayinvalidem 5.5 kilo 60 cm dogurmus ama kadinda hal kalmamis dogurduktan sonra. Onu gordukten sonea illa normal dogum diye zorlamamak gerek diye dusunmustum..
Aman Yarabbim kadinim cani cikmistir yaa
Sağol. İlk kızım 2 buçuk yaşında mayıs da 3 olcak hayırlısıylaOy Allah yardımcın olsun. İlk kızınız kaç yaşında
Yeterki saglıklı olsun. Normal doğumdan sonra şükredersin 4 kilo olmadığına :) ben bebiş çok kilolu olursa nasıl çıkacak diye düşünüyordum hep hamileligimde :)
Benim de 27 aylık bir oğlum var , diğer oğlum da 21 günlük :)Sağol. İlk kızım 2 buçuk yaşında mayıs da 3 olcak hayırlısıyla
Ahahha ben de ne anketi bu neresi dert ki diye sorguluyordum. Hamile kadına korku filmi gibi senaryolar yazıp durmuş kadınlar zaten şu kadar oturamadım şu kadar dikiş vardı şöyle yırtıldı diye. Etiketleyip muneye ispikleyesim geldiKimse de dememiş ki konu buranın konusu mukonu bebişler olunca böyle oluyor heralde
Sagol canim...kg hep onde gittiAnammm fındık gibi biseydir o ufak tefek bebelere bayiliyorumdaŞimdi nasıl peki bebiş biz kiloyu sağlıklı olmakla karıştırıyoruz çoğu zaman güle güle buyutun bebisinizi
Allah bağışlasın. Şuanlık çok ilgili kıskançlık yok inşallah böyle devam eder sizde nasıl?Benim de 27 aylık bir oğlum var , diğer oğlum da 21 günlük :)
Kızınız kardeşine nasıl tepki verdi ?
Oh ohh masallah yavruya Allah bahtını açık etsin güzel insanlarla karşılaştırsin inşallah sağlıklı sıhhatli büyüsun minnak gerisi mühim degilSagol canim...kg hep onde gitti
Toparlamisti hemen
Ben kibledim maalesef doğum kısmına taşınsın bananeAhahha ben de ne anketi bu neresi dert ki diye sorguluyordum. Hamile kadına korku filmi gibi senaryolar yazıp durmuş kadınlar zaten şu kadar oturamadım şu kadar dikiş vardı şöyle yırtıldı diye. Etiketleyip muneye ispikleyesim geldi
Bence de , kapalıyım böyle olumsuz doğum hikayelerine.. korkunun esiri olmayacağımBen kibledim maalesef doğum kısmına taşınsın banane
Heyy maaşallah.40 hafta 4,750 gr normal doğum
Son haftalarda bebek genelde çok kilo alıyor cnm doğuma kadar 3.400 görürsün bence 3.500 üstü çok fazla zaten heves etme vajinada çok esneme yapiyo doğum sonrası için çok geç topatlaniyo yani sağlıcakla dogsunda bebiş kiloyu senn yanndada alir37.haftadayim bebeğim 2400ay burdaki 4 kiloları duyunca moralim bozuldu
Valla canım doğurana kadar komaya girdim hiç bir şey hatırlamıyorum doğurdum ve sadece bayıldığımı hatırlıyorum günlerce yoğun bakımda kalmıştımHeyy maaşallah.
Düşününce istemsiz bir şekilde şiddetli bir ağrı hissettim o bölgede vallahi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?