Normal doğum yapanlar..............

Aman Yarabbim kadinim cani cikmistir yaa

Aynen öyle kadin da bipolar hastaligi çıkmış dogumdan sonra aylarca toparlanamamis. Ben 3 kilo cocuk dogurdum buna ragmen iyilesmem 2 ay surdu ilk 40 gün üstüne oturamadim valla normal dogum fobisi gelisti daha iri bebek doğuranlara masallah diyorum.

Kimse de dememiş ki konu buranın konusu mu konu bebişler olunca böyle oluyor heralde
Ahahha ben de ne anketi bu neresi dert ki diye sorguluyordum. Hamile kadına korku filmi gibi senaryolar yazıp durmuş kadınlar zaten şu kadar oturamadım şu kadar dikiş vardı şöyle yırtıldı diye. Etiketleyip muneye ispikleyesim geldi

Benim de 27 aylık bir oğlum var , diğer oğlum da 21 günlük :)
Kızınız kardeşine nasıl tepki verdi ?
Allah bağışlasın. Şuanlık çok ilgili kıskançlık yok inşallah böyle devam eder sizde nasıl?

Ben kibledim maalesef doğum kısmına taşınsın banane

Benimde 38.hafta 52 cm 3.750 gr doğdu ultrason la aynıydı kilosu

37.haftadayim bebeğim 2400 ay burdaki 4 kiloları duyunca moralim bozuldu
Son haftalarda bebek genelde çok kilo alıyor cnm doğuma kadar 3.400 görürsün bence 3.500 üstü çok fazla zaten heves etme vajinada çok esneme yapiyo doğum sonrası için çok geç topatlaniyo yani sağlıcakla dogsunda bebiş kiloyu senn yanndada alir

39+2 de 3.160 gr 51 cm doğdu oğlum usg de 2400 gözüküyordu

Heyy maaşallah.
Düşününce istemsiz bir şekilde şiddetli bir ağrı hissettim o bölgede vallahi.
Valla canım doğurana kadar komaya girdim hiç bir şey hatırlamıyorum doğurdum ve sadece bayıldığımı hatırlıyorum günlerce yoğun bakımda kalmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…