Normal doğumdan çok korkuyorum normal doğum yapanlar gerçekten çok mutlu zor

Sermin3694

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
1.368
391
123
35
Genişleme oluyor mu normal doğum da

Canım annem en küçük kardeşime hamile kaldığında lokantamız vardı doğum yapacağı güne kadar çalıştı devamlı yürüdü hareket etti.Doğum sancısı geldiğinde geve 12 ye kadar bekledi ağrısını evde çekti suyu gelmeye başladığında hastaneye götürdük 12.30 gibi hastanedeydi ve nerdeyse 10 cm yakın açılması vardı girdiği gibi çıkması nerdeyse bir oldu...

Doğumuna yakınken hele daha çok yürü hareket et..

Evet evet vajinada genişleme oluyor mu

İlk doğum daha zor sanırım diğerleri daha kolay

Evet evet vajinada genişleme oluyor mu
Canım normal Doğum yaptım bende bunu düşünüyordum hep. 40 gün sonra ilişki vakti gelince ilk gece ki gibi dar ve sıkıydı bi ara komple kapandı sandım. Şuna hiç bit fark Yok ay çok utanarak açıkça yazıyorum

İlk doğum daha zor sanırım diğerleri daha kolay
Kişisine göre değişiyor canım dayımın eşi ilk çocuğunu köye giderken dopurmuştu tam yanımda oturuyordu sancıları geldiğinde suyuna bile şahidim girmesiyle çıkması onunda bir oldu.Kendisi devamlı iş yapar hareket ederdi.

Stres korku heyecanda zorlaştırıyor elinden geldiğince düşünme inşallah sağlıklıca acısız doğurursun

Bende ilk bebeğini normal dogurdum. Zor olmasına zor ama gerçekten dayanilmayacak gibi değil. Şimdi yine hamileyim ilk ogrendigimde kesinlikle sezeryan olucam demiştim ama şimdi yine normal doğurmaktadır istiyorum. Genişleme olayina geleceksem ilk doğum yaptıktan 2 gün felan sonra dikislerime bakmak için aynaya bakmistim genital bolgeme sanki açılmış gibiydi. Hatta kendimi kötü hissetmistim bayaa böyle mi hep kalacak diye. Ama geçti gerçekten. Sadece hafiften bir dikiş izi kalıyo. Genisleme vs olmadı çok şükür.

Doğum anında peki bayılma falan olursa normal doğum videosu izlerken bile fenalık geldi gerçekten çok zor görünüyor acı esigim cokda düşük değil aslında ama çok korkuyorum

Doğum anında peki bayılma falan olursa normal doğum videosu izlerken bile fenalık geldi gerçekten çok zor görünüyor acı esigim cokda düşük değil aslında ama çok korkuyorum
Heh tamda bunu merak ediyorum :)

Gerçekten kafama çok takıyorum bende ne olur diye nasıl dayandin ilk doğumuna zor değil mı doktorum hiç sezeryan demiyor zaten bebiş baş aşağı bipozisyon da

İlk doğumum normal oldu hiç genişleme sorunu olmadı hatta daha daraldı eşim de malum farketti. İkinci doğum sezeryan oldu kabus gibiydi bir ay kendime gelemedim sancı ağrı ilişki düşüncek halim bile olmadı sütüm bile gec geldi. Direnin sezeryan olmayın.

Benim de rüyalarıma giriyor.Koştur koştur Doğuma gidiyoruz hep.Gerisi yok.

Bi anda nişanım gelecek hiç anlamadan diye sanıyorum.Sağlıklı doğumlarımız,sağlıklı yavrularımız olr inşallah.

Gerçekten kafama çok takıyorum bende ne olur diye nasıl dayandin ilk doğumuna zor değil mı doktorum hiç sezeryan demiyor zaten bebiş baş aşağı bipozisyon da
200 Doğum yapsam hepsi normal olsun derim. Ben bebeğim alırken onu kaçağıma rahat aldım sevdım eşimle gezdik sarıldık normal gibisi yok . Doğunca herşey geride kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…