Normal doğumdan çok korkuyorum normal doğum yapanlar gerçekten çok mutlu zor

Benim 35.hafta.ilk dogum sezeryandi gunlerce aci çektim simdi normal bekliyorum cok korkuyorum ama sezeryandan daha kotu olamaz heralde.

Canim bende suan ikinci oğluma hamileyim 35 haftadayım ilk oğlum normal doğum yapmístim 3 tane dikis vardi cok rahat hareket etmistim dogumdan sonra simdi oğlusum ters haftaya pazartesi gidicem insallah dönmüstür hic tercih etmiyorum sezeryanı acisi bir yana simdiden genel mi olsam yarim uyusturtup mu olsam ne yapcamda kararsizim hem agrisi cok oluyo karninda kesik kolay gecmez heralde kafam cok karisik

Bende normal olsun diye dualar ediyorum. Sezaryen asla istemiyorum tabi büyük konuşmayım benim ve bebeğimin sağlığı daha önemli ama sonuna kadar normali deniycem

Noemal doğum yaptım abartılacak bir şey değil. Taş düşürüyormuşsun da sancılanmışsın gibi düşün. Olup bitiyor işte. Bende genişleme olmadı, dikiyorlar zaten alt takımı:)) sezaryen yapmadığım için onun normale göre zorluğunu ya da kolaylığını bilemiyorum. Fakat şartlar uygunsa, normal doğum bebeğin dünyaya gelirken kanal geçişi esnasında tanıştığı bakteriler ve akciğer gelişimi için önemli bir durum.

Sağlığı el veren normal doğum için kastırsın. Yoksa sağlık olsun. Önemli olan anne-bebek rahatlığı.

Kizlar birde ben simdi haftaya gidicem doktora 36 hafta oluyo sezeryan olursa hemen almazlar gün verirler dimi 38 39 haftaya

iki doğum yaptım normal.
şimdi netten doğum videosu açsam heralde korkudan bakamam.
hic de merak edip izlemedim ne hamileligimde ne doğumundan sonra.
gördüğüm tek doğum sahnesi bizzat yaşadığım.
izlemeyin izlemekle yasamak farkli seyler kendinizi kosullandiriyorsunuz.
akışına bırakın bazi seyleri.
her insan farklıdır.herkesin doğumu da farklıdır.kendine özgüdür.hayırlısıni isteyin dua edin.kendinizi neye hazirlarsanız onu yaşarsınız..
genişlemeye gelince öyle bisey olsa dünya üzerinde kimse normal doğum yapmaz yada doğumdan sonra bosanmalar olurdu heralde.
rahat olun doğumda nasıl bebeğin çıkışı için hamilelik boyunca ve doğum anında vücut kendini hazirliyorsa doğumdan sonra toparlanmaya başlıyor.
hayirli doğumlar sağlıklı bebekler dilerim tüm hamilelere..

Ben derim kolay,baskasi der zor. sen farklı bir şey yaşarsın. standart değil bu dogum olayı. Video izleyipte germeyin kendinizi yok yere. Nitekim her türlü dogum yapan da yaşıyor ışte.

Bebek için neyin riskli olup olmayacağını doktor karar verir . Tabii kadı dogum uzmanı iseniz bilemem. Videolar sizi korkuya sevk etmiyor mu ?

Benimde ilk doğumumda izlemedim aklıma bile gelmedi izlemek. Gelseydi de izlemezdim gerçi zira kendimi korkutmak istemedim. Izledigim şeyi aklımdan çıkaramazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…