normal doğumdan sonra göbeği kalanlar

zonox

Let it Rain
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.806
696
698
kızlar 1 ay önce normal doğum yaptım. göbeğim 6 aylık karın gibi. ilk 3 gün bişey sarmadım sonrasında 2 3 gün bez sardım ve şimdi 20 gündür korse giyorum ama pek fark yok gibi. spor yapamıyoprum emzirdiğim için önermiyolar.

bu göbüşleri nasıl vericezzzz
:26::26::26:

normal doğum yapıp göbeği kalan yok mu yaaaa

canım şişmanlıktan kaynaklı olmasın.şu an kiloludursun belki hani doğumla alakalı olmayabilir.mesela benim çevremde bir sürü normal doğum yapmış kişi var hepsi kilolu olduğundan karınları hamile gibi.o yüzden bilemiyorum kilodan mı doğumdan mı?

normal doğumda göbek kalmaz cnm gider o zamanla kırkın çıkana kadar..tabi eskiden yoksa:)))

Dokuz buçuk ay önce normal doğum yaptım, başlangıçtaki o hamile göbeği gibi olan gitti 40 günde, sonra kilomla orantılı olarak bir göbek kaldı oda altıncı aya geldiğimde aldığım tüm kiloları verince, şimdi hamile kaldığım kilonun 3 kilo altındayım ve ne yazık ki biraz göbeğim var, eskisi gibi dümdüz ve sert değil en azından.. Ama şunun farkedeceğini söyleyebilirim duyduklarım ve gördüklerimden, eğer az kilo aldıysan göbek filan kalmıyor (tabi genetik etkiyi saymıyorum), ben 27 kilo almıştım hamileliğimde.

kızlar 53 ile hamile kaldım 63 ile doğuma girdim 10 kg aldım ve 0 ödem vardı vucudumda. doğumdan sonra sütüm gelmedi ben de eve gelir gelmez yemeye içmeye başladım. eve geldiğimde 2 kg vermiştim şimdi hepsini aldım 63 kiloyum. ilk gğnlere oranla göbeğim gitti yalnız hala berbat sarkık durumda 31 gün oldu doğum yapalı

hamilelik boyunca 11 kilo aldım, doğumdan sonra 2 ay içinde aldığım kiloları hep verdim ama maalesef göbek kaldı. ilk zamanlar çok yumşaktı, şimdi biraz sertleşti ama hala var ne yazık ki...

bende normal doğum yaptım biraz göbeğim var hala gerçi 19 gün oldu daha ama. doktora sordum korse takma konusunu o da doğumdan 3 hafta sonra takabilirsin yoksa rahmin içe dönük kalır dedi. vardır bi bildiği herhalde dikkat edin isterseniz bu korse konusunda

ben varımm canım ben 3aylık oldu oğlum ama hala toparlanmadı göbek yaa bnde hiç sarmamıştım korse falanda giymemiştim olduğu gibi kaldı yaa hamile kaldığım kilodan daha zayıfım ama gitmiyo göbek ve uzuyoo vıcık vıcık nereye çeksen geliyoooo

kızlar hergün mekik çekiyorum ya. inşallah gider bu göbek. önümde sanki damacana varmış gibi duruyo

valla benim 6ay oldu hala göbek var..normal doğumdu..çok saramadım korse takmıştım..ama korsede göbek yapıyo niye taktın demişlerdi..toplamda 18 kilo almıştım..12 kilosu gitti geri kalanı hala duruyo:)) pek gideceğede benzemiyo :)) spor ve rejim şart..

ben her akşam mekik çekiyorum kızlar. göbek ve bacak hareketleri yapıorum. ama mekik sadece 10 tane çekebiliyorum. hemen belim ağrıo

doğum sonrası kilolarımı verdim, sadece 1 kilo fazlam kaldı. ama göbeğe bakarsanız 8 kilo fazlam var sanarsınız!!! bölgesel incelmeye gideceğim ben, güvenilir bir yer buldum. artık tek umudum orası. spor da yaptım rejim de... şu göbekteki gevşeklik geçmedi gitti! bakalım bölgesel incelme ne sonuç verecek, çok heyecanlıyım...

nerede gidiceksiniz bir de bölgesel derken ne kullanıyorlar

nerede gidiceksiniz bir de bölgesel derken ne kullanıyorlar

gebze'de bir dermatoloğun muayenehanesi var. güzel yanı; 7/24 doktor bulunuyor muayenehanede. istanbulda göztepe'en beşiktaşa kadar gitmeğim yer kalmadı ama her yer aynı! duvarda bir diploma.. her işi asistan kızlar yapıyor ama bi terslik olduğunda danışabileceğin bir doktor yok! üşenmeyip gebzeye gidiyorum artık. muayenehanede sürekli bir doktor bulunuyor içim rahat ediyor. üstelik fiyatlar da istanbulun yarısı!..
bölgesel incelmede şu an velasmooth (sanırım böyle yazılıyor) aletini kullanıyorlar. bir de fraksiyonel lazer varmış, o da çatlakları gideriyormuş. ikisini de deneyeceğim..
gebze çarşı'da. adını burdan söylemem yasak değilse söyleyeyim, yoksa ben sana adını da telefon numarasını da özelden yollarım. en azıdan bir arar konuşursun canım.. bu zamanda güvenilir yer bulmak çok zormuş...

ben mayıs 28 de normal doğum yaptım 1.70 boyum, 64 le hamile kaldım, 82 kilo oldum
doğum yapalı 29 gün oldu şu an 70 kiloyum,
göbeğim de eskisi gibi biraz göbüşüm vardı zaten şimdi gene aynı ne eksik ne fazla
bence geçer zamanla , zaten zayıfmışsın sen sabret zaten vucüy 1 yıla kadar anca toparlanıyomuş.

normal dogum yaptim ama cok fazla kilo aldim hamilelikte simdi vermeye calisiyorum.cok fazla bisi kalmadi ama gobegim var hala.ama eski kilomada donsem hani gobek kilosuda gitse biraz sarkma olacak sanirim cunku annemde olmus.irsi diyorlar yani annenizde varsa buyuk ihtimal olurmus sizdede.arkadasim mesela cok zayif gobegide yok ama mesela kat kat olmus ve hafifi sarkmis durumda onunki.sanirim ole bunyelerde tek cozum dogumlari bitirip gobek toplama operasyonuna girmek eger cok dert ediyorsaniz yani.yoksa hafifi sarkmasininda cok bir zarari yok benim icin

günde 100 kez göbeği içine çekip bırakmak işe yarayabiliyomuş ben deniyorum bakalım artık her yolu deniycez.

Kızlar doğum yapalı 8 ay oldu karnım okadar şişkinki anlatamam herkes beni hamile sanıyor.. Normal doğum yaptım şuanda 68 kiloyum bacaklarım kollarım zayıf ama göbeğim aşırı büyük eşimin L - XL beden tişörtlerini giyiorum ona rağmen göbek ortada.. Benim gibi çevremde böyle göbeği olanı görmedim bu normal olabilirmi.. Göbeğimde sarkma falanda yok bildiğin balon gibi şiş bu bir tek bendemi oldu bilmiorum psikolojim mahvoldu..

Bende dogum yapali 2.5 ay oldu nerdeyse tabii onceden de vardi kilom ve gobek vardi nasil eritcez yontemi olan varsa soylesin lutfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…