Buna karar veremiyorum.normal dogumu mantıklı görmeme ragmen okadar.cok sezeryan tercih eden varki dahami rahat dahamimkolay acaba tecribesi olanlar yardimci olabilirmi
Vala ben ikinci dogumumu yapicam ve sezeryanla oluyo benim dogumum ben ilk bebegimde bekledim normal olsun diye olmayinca sezeryan oldum simdi diyorumki iyikide normal dogurmamisim benim agri esigim cok dusuk dayanamazdim normal doguma dogumun yarisinda yine sezeryan olmk isterdim tabikide sezeryan dogum acisz ve kolay sanci yok agri yok narkozu aliyon hicbisey hissetmiyorsun
canım bu kişden kiiye değiir bünye meselsi ama ilk doğumum benim normal oldu ve çok rahat oldu sancı esnası biraz zordu ama bebeğimi alınca kucağıma hemen kalktım ne ağrı ne birşey doğumdan sorna bir saniye yatmadım sürekli oturdum kaynımla eltim gelmişti bana bakmaya yatmadım ne oturuken ne kalkerken sızım oldu sezeryanda benim korkulum rüyam olmuştu herkesin korkusu frklı nasibindeki ne ise en haırlısı ve kolayı olsun inş sağlıkla alda kucağına farketmez şekli ama normalde kalkıyosun sezeryanda yatıyosun ama sezeryanda ayaklananda çokmuş dediğim gibi bünye meseelesi