Normal doum hakknda.

incitanemm

oyunu sen bozuyosunnn
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
257
0
116
Diğer
hamınlar bende 19 haftalık hamieyim size sorum olucak normal doğumda kesikten sonra dikiş atılmadan önce bir iğne uyuşturucu bişey vurmuyorlarmı canlımı dikiyorlar acısı çokmudur hissedermiyiz birde kesilirken acıyormu lütfen cevap yazın teşekkür ederima.s.

valla bende merak ediyorum ablam normal doğum yaptı 6 ay önce aynı şeyi bende sorudum dikerken yada kesilirken acı hissediyormusun diye oda manyakmısın tabiki hayır uyuşturucu iğne vuruyolar sana hiçbişey hissetmiyosun sadece dikilirken gıdıklanıyo orası o kadar başka acı hissetmiyosun dedi ama doğuranlar daha iyi bilir ama mantıklı düşünürsen orası kesilirken dikilirken acı hissetsen dayanamazsın galiba zaten sancı çekiyosun sonunda oh be derken canının yanması saçma olur galiba valla benim ablamdan duyduklarım bunlar oda 2 normal doğum yaptı ilkinde acı çekseydi ikincisinde doğum yapmazdı galiba

canim inan bana can havliyle o sancinin arasinda kessigi hissetmezsin sanirim gerci benim kesik olmadi olucak diyede bisey yok bildigim kadariyla dikisede gelince evvt uyusturmak icin igne yapiliyo ama emin ol ki melegine kavusunca onun sevinciyle ne igneyi hissetmiyosun bile rabbim öyle sabir güc kuvvet veriyoki bi anneye sükürler olsun inan

allahim melegini saglikla sihale kucagina almayi nasip etsin insallah

canim inan bana can havliyle o sancinin arasinda kessigi hissetmezsin sanirim gerci benim kesik olmadi olucak diyede bisey yok bildigim kadariyla dikisede gelince evvt uyusturmak icin igne yapiliyo ama emin ol ki melegine kavusunca onun sevinciyle ne igneyi hissetmiyosun bile rabbim öyle sabir güc kuvvet veriyoki bi anneye sükürler olsun inan

allahim melegini saglikla sihale kucagina almayi nasip etsin insallah

teşekkür ederim inşallah kucağıma almayıda naip eder oğluşumu... inanki o dkiş ağrısından çok korkuyorum kimieri de uyuştuırucu vurmuyorlar canlı dikiyorlar diyor

senağlama cok korkuyorum ben ya boyle kesilir dikilir derken bile gozlerim doluyo nasil dogurcam ben ya 25 gun kaldi hissetcemmi aciycakmi ruyalarima bile giriyo

bence kessinlikle korkmayinnasil evlenirken ilk gece korkusu yasandiysa buda öle bisey eycan korku sevinc mutluluk bekleyis hepsini biarada yasiyosunuz inanin incitanem ben canli dikiside yasadim ama baska bi sebepten dolayi inan bana amacim asla korkutmak diil hersey olup bittikden acisi gcdikden sonra ne hatirliyosun nede tarif edebiliyosun rabbimin güzel isi sükürlerolsunki

Ben normal yaptım doğumumu..keserkende dikerkende bişey hissetmedim,iğne yaptılarmı bilmiorum...sadece dikilirken gıyır gıyır bi ses geliodu: )

canım ben 6 ay önce normal doğum yaptım öncelikle korkma keserken zaten hissetmıyorsun dikmeden öncede 1 kaç yere iğne batırıp uyuşturuyorlar korkma canıma.s.:nazar::nazar:

hayatım sakın korkma desemde korkarsın çünkü bende cok korktum.tam 3 ay önce normal dogum yaptım.inan hamileligim boyunca keserlermi dikerlermi acırmı falan filan ayy deliricek gibi olurdum nerdeyse
ama kesmeden önce iğne vurdular hiççç hissetmedim ama dikerken o ipi hissettim ve az acı hissettim.ama dogum sancısının yanında hiççç kalıyor.hayırlı dogumlar

bende 3 hafta önce normal dogum yaptim.suda dogum yaptigim icin kesik yoktu ama kendiliginden yirtilma olmustu.dikerken dr sprey sikti ve dikerken hic hissetmedim diyebilirim sadece hafif böyle sinek isirigi gibi hissediyorsunuz.dogum sancilarindan sonra o dikis acilari hic etkilemiyor zaten

canim bnde 3 hafta önce normal dogum yaptim.ben suda dogum yaptigim icin kesigim yoktu ama kndinden yirtilma olmustu.dr dikenken sprey sikti.hic aci hissetmedim sinek isirigi gibi hissediyorsunuz.dogum sancilarinin yaninda o sanci hicbirsey.ama kesinlikle normal dogum tavsiye ediyorum.

Bişe olmaz.Çatır çatır doğurun kızlar.

Kesi atılırken zaten gergin olan bölgede acı hissetmezsiniz. Çünkü bana iğne vurulmasıyla kesi atılması bir oldu. Hiiiç acımadı. Dikilirkende zaten iğne vuruyorlar. tasalanma emi:teselli:

canım hiç korkma ne acıması iğne yapıyolar anlamıyosun bile ayrıca normal doğumu abartarak anlatan insanları dinleme derim sana ben normal doğum yaptım hem erken hem suni sancıyla ama dersen tekrar normal yaparmısın diye kesinlikle evet...hiççç korkma

ben de bunu merak ederim hep ama duyduguma göre o anda hissetmiyormus insan...tabi agri esigine bagli.olmadi uyusturmak icin igne yaptirirsin canim.aklina kötü seyler getirme,saglikla kavusursun insallah bebegine.

selamlar bende normal doğum yapanlardanım , bende kesiği hissetmedim ama dikilirken gıdıklanmalar oldu ....Yinede bu kesik ve dikiklere rağmen yinede normal doğuma evet derim....

ıncitanem iğneyi dikilecek olan yere vuruyorlar ...

Allah herkese hayırlı doğumlar nasip eder inş...

Sevgiler....:ecrin_bebek:

ben epidural normal yaptım sadece karnımdaki ağrıları hissettim,oram acicak diye çok korkuyordum,ama korktuğuma deymedi,belden aşağısı senden ayrı gibi oluyor,yapabilirsen tavsiye ederim,hayırlı doğumlar

Back
X