Konuşamadığım insanla eş değil, arkadaş bile olamam. Gördüğünü izlediğini okuduğunu karşılıklı yorumlarsın, espriler yaparsın, bir konuyu karşılıklı irdelersin vb. yani hiç mi fikri bakış açısı yok?Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım bir durum var. Sizere danışmak istedim. Eşim polis ,kendisiyle 14 yıldır beraberiz, 4 senesi sevgili 10 senesi de evli olarak ,iki de çocuğumuz var. Tanışmamızın başından beri öyle uzun saatler süren sohbetlerimiz olmadı. Ama ben o hariç arkadaşlarımla olsun , erkek arkadaşlarımla dahi saatlerce muhabbet edebilen bir insandım. Gelgelelim son 1 senedir nerdeyde evde iletişim hiç yok, aç mısın tok musun ne yiyelim ve çocuklar dışında. Bütün gün işteyken beni aramaz ben arasamda maksimum yarım dakika konuşur. İşle alakalı hicbiseyi senelerdir anlatmaz , haberlerden gündemden bahsedince sen napican boşver der. Ben merak ediyorum normal eşler neler konuşur?
Son 1 senedir böyle olduysa nasıl olması gerektiğini biliyorsunuz demektir.Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım bir durum var. Sizere danışmak istedim. Eşim polis ,kendisiyle 14 yıldır beraberiz, 4 senesi sevgili 10 senesi de evli olarak ,iki de çocuğumuz var. Tanışmamızın başından beri öyle uzun saatler süren sohbetlerimiz olmadı. Ama ben o hariç arkadaşlarımla olsun , erkek arkadaşlarımla dahi saatlerce muhabbet edebilen bir insandım. Gelgelelim son 1 senedir nerdeyde evde iletişim hiç yok, aç mısın tok musun ne yiyelim ve çocuklar dışında. Bütün gün işteyken beni aramaz ben arasamda maksimum yarım dakika konuşur. İşle alakalı hicbiseyi senelerdir anlatmaz , haberlerden gündemden bahsedince sen napican boşver der. Ben merak ediyorum normal eşler neler konuşur?
Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım bir durum var. Sizere danışmak istedim. Eşim polis ,kendisiyle 14 yıldır beraberiz, 4 senesi sevgili 10 senesi de evli olarak ,iki de çocuğumuz var. Tanışmamızın başından beri öyle uzun saatler süren sohbetlerimiz olmadı. Ama ben o hariç arkadaşlarımla olsun , erkek arkadaşlarımla dahi saatlerce muhabbet edebilen bir insandım. Gelgelelim son 1 senedir nerdeyde evde iletişim hiç yok, aç mısın tok musun ne yiyelim ve çocuklar dışında. Bütün gün işteyken beni aramaz ben arasamda maksimum yarım dakika konuşur. İşle alakalı hicbiseyi senelerdir anlatmaz , haberlerden gündemden bahsedince sen napican boşver der. Ben merak ediyorum normal eşler neler konuşur?
Ben genelde dedikodu yapıyorumArkadaşlar selamlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım bir durum var. Sizere danışmak istedim. Eşim polis ,kendisiyle 14 yıldır beraberiz, 4 senesi sevgili 10 senesi de evli olarak ,iki de çocuğumuz var. Tanışmamızın başından beri öyle uzun saatler süren sohbetlerimiz olmadı. Ama ben o hariç arkadaşlarımla olsun , erkek arkadaşlarımla dahi saatlerce muhabbet edebilen bir insandım. Gelgelelim son 1 senedir nerdeyde evde iletişim hiç yok, aç mısın tok musun ne yiyelim ve çocuklar dışında. Bütün gün işteyken beni aramaz ben arasamda maksimum yarım dakika konuşur. İşle alakalı hicbiseyi senelerdir anlatmaz , haberlerden gündemden bahsedince sen napican boşver der. Ben merak ediyorum normal eşler neler konuşur?
Eşiniz zaten konuşmayı çok seven biri değil anladığım kadarıyla, işin içine mesleği de girince bütün gün gördüğü vakalar, zor bir meslek yapıyor olması vs mental yorgunluk yaşıyor olabilir.Tanışmamızın başından beri öyle uzun saatler süren sohbetlerimiz olmadı. Ama ben o hariç arkadaşlarımla olsun , erkek arkadaşlarımla dahi saatlerce muhabbet edebilen bir insandım. Gelgelelim son 1 senedir nerdeyde evde iletişim hiç yok, aç mısın tok musun ne yiyelim ve çocuklar dışında. Bütün gün işteyken beni aramaz ben arasamda maksimum yarım dakika konuşur. İşle alakalı hicbiseyi senelerdir anlatmaz , haberlerden gündemden bahsedince sen napican boşver der. Ben merak ediyorum normal eşler neler konuşur?
Bence bir anda eve gelince bir soğukluk oluyor.sonra bir kişinin çabasıyla ortam ısınabiliyor. Ama hep dediğim gibi ayna taktığını burada da tavsiye edeceğim.aynen rahatsız olduğunuz davranışı karşı tarafa yapınca herkes afallayıp kalıyor.o da bakacak bu ne sessizlik ölü evi gibi.sonra o canlandırmaya çalışacak.kendimden biliyorum.ayna taktiği şahane bir taktiktir.sabırla uygulamak gerekir ama.Esime neden eve gelince isini anlatmiyorsun hic konusmuyorsun diyordum( adam eve 10-11 de geliyordu perisan halde). Hicbir seye yetisemedigimi hissediyorum yorgunum, sen kafami oksasan yarim saat ben kendime gelir konusurum demisti.
Haklı falan değiller ya.bir kere evlenmişsen eşinin maddi, manevi tüm ihtiyaçlarını karşılamak zorundasın arkadaş.öyle işten gelip gözün kimseyi görmeyecekse de evlenmeyeceksin.işten gelip vurup kafayı yatıp, sabah da işe gidip ömür tüketeceksin.bir işe girerken herkes bu iş bana uygun mu? Gereklerini yerine getirmeye gücüm yetecek mi? Bu konuda yeterince bilinçli miyim diye kendini ölçüp biçecek.bunu yeterince cinsel gücü olmayan erkekler için de düşünüyorum.hem o iş yerindeki ciddi, tatsız konuşmalar farklı, evde kendi zevkin için yaptığın konuşmalar farklı.bir de bu ne yorgunluktur arkadaş.koca ülke yorgun anasını satayım.30 yaşına kadar çalışmadığım iş kalmadı yine enerjiktim yine enerjiktim.tek enerjik insan benim heralde koca ülkede.millet doğarken yorulmuş.Eşim haftaiçi işden geldiğinde yemek yerken gün içinde neler yaptığımızı paylaşırız, sonra kendi köşesine çekilir.. Geçen gün isyan ettim konuşmuyor hiç diye, cevap olarak "tüm gün iş yerinde başımda hiç susmayan birileri var zaten, eve gelince sessizlik istiyorum biraz" dedi.. Onun açısından bakınca oda haklı..
Herkesin bakış açısı farklıdır ve erkeklerinde dinlenmeye, azıcık kendi köşelerine çekilmeye hakları var bence :) Bu iletişim ve sohbet sıfıra inecek, ilgi alaka olmayacak anlamına gelmez tabiki, her şeyin yeri ayrı.. Bende çalışırken eve gelir gelmez yatar uyurdum, beynim yoruluyordu çünkü.. Herkesin bünyesi farklı :) Ilgisizliği yorgunluk adı altında kamufle etmek yine ayrı bi konu..Haklı falan değiller ya.bir kere evlenmişsen eşinin maddi, manevi tüm ihtiyaçlarını karşılamak zorundasın arkadaş.öyle işten gelip gözün kimseyi görmeyecekse de evlenmeyeceksin.işten gelip vurup kafayı yatıp, sabah da işe gidip ömür tüketeceksin.bir işe girerken herkes bu iş bana uygun mu? Gereklerini yerine getirmeye gücüm yetecek mi? Bu konuda yeterince bilinçli miyim diye kendini ölçüp biçecek.bunu yeterince cinsel gücü olmayan erkekler için de düşünüyorum.hem o iş yerindeki ciddi, tatsız konuşmalar farklı, evde kendi zevkin için yaptığın konuşmalar farklı.bir de bu ne yorgunluktur arkadaş.koca ülke yorgun anasını satayım.30 yaşına kadar çalışmadığım iş kalmadı yine enerjiktim yine enerjiktim.tek enerjik insan benim heralde koca ülkede.millet doğarken yorulmuş.
Onu hissedebilirsin sanırım.ama bence çoğu kişi gerçekten yorgun değil sadece motivasyonu yok.senden benden ne farkları var ki.ben de bazen sadece yatıp uyumak istiyorum ama moralim bozukken.mutluyken zıpkın gibiyim.insanlar kendini yanlış ifade diyor.bir kısmı tabi.Herkesin bakış açısı farklıdır ve erkeklerinde dinlenmeye, azıcık kendi köşelerine çekilmeye hakları var bence :) Bu iletişim ve sohbet sıfıra inecek, ilgi alaka olmayacak anlamına gelmez tabiki, her şeyin yeri ayrı.. Bende çalışırken eve gelir gelmez yatar uyurdum, beynim yoruluyordu çünkü.. Herkesin bünyesi farklı :) Ilgisizliği yorgunluk adı altında kamufle etmek yine ayrı bi konu..
Evet bu konuda haklısınız :)Onu hissedebilirsin sanırım.ama bence çoğu kişi gerçekten yorgun değil sadece motivasyonu yok.senden benden ne farkları var ki.ben de bazen sadece yatıp uyumak istiyorum ama moralim bozukken.mutluyken zıpkın gibiyim.insanlar kendini yanlış ifade diyor.bir kısmı tabi.
Hiç bir zaman olması gerektiği gibi olmadı ama idare edilebilir kadardı, son bir senedir artık idare edilemez kıvama geldi.Son 1 senedir böyle olduysa nasıl olması gerektiğini biliyorsunuz demektir.
Eşler bir biriyle her şeyi konuşur yani.Soğuklumu var aranizda?Cinsellik nasıl?Arkadaşlar selamlar, uzun zamandır içinden çıkamadığım bir durum var. Sizere danışmak istedim. Eşim polis ,kendisiyle 14 yıldır beraberiz, 4 senesi sevgili 10 senesi de evli olarak ,iki de çocuğumuz var. Tanışmamızın başından beri öyle uzun saatler süren sohbetlerimiz olmadı. Ama ben o hariç arkadaşlarımla olsun , erkek arkadaşlarımla dahi saatlerce muhabbet edebilen bir insandım. Gelgelelim son 1 senedir nerdeyde evde iletişim hiç yok, aç mısın tok musun ne yiyelim ve çocuklar dışında. Bütün gün işteyken beni aramaz ben arasamda maksimum yarım dakika konuşur. İşle alakalı hicbiseyi senelerdir anlatmaz , haberlerden gündemden bahsedince sen napican boşver der. Ben merak ediyorum normal eşler neler konuşur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?