normal kizlik zarina sahip olanlarda kanama olmazmis

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Kizlar kafam karisti normal kizlik zarind yani saglikli birliktelikte kanama ve aci olmazmis nasil yani kanama olmamasi normal mi yani esnek olabilirmis int arastirdim okudum normalde kanama olmaz yaziyo butun tabularim yikildi dogru olan nedir :44:

Tamam esnek olanlar istisna ama kanama olmamasi normalmis normal zarda olmazmis zaten kanama :53:

Normal ve sağlıklı bir birliktelik derken, ön sevişme uzun tutulan ve kadının baya bi hazır olduğu bir cinsel ilişkide zarın esnek olmasa bile kanama olmama ihtimali var.

Tamam esnek olanlar istisna ama kanama olmamasi normalmis normal zarda olmazmis zaten kanama :53:

Cinsel ilişkide kadının isteğidir ve ne kadar ıslandığıdır bunu belirleyen.
Şöyle anlatayım, yeterince hazırlandıysa vajinan zaten penis kayıp gidecek yolunu bulacak. Sende herhangi bir zorlanma olmayacak. Bu da kanama olmama ihtimali var demektir.
Ama kadınlarda hele ülkemiz kadınlarında kan korkusu zaten var, o korkuyla kendimiz kastığımız için kan geliyor.
Aslında her şeyiyle normal ilk cinsel birliktelikte kan gelmeyebilir de.

Kizlar kafam karisti normal kizlik zarind yani saglikli birliktelikte kanama ve aci olmazmis nasil yani kanama olmamasi normal mi yani esnek olabilirmis int arastirdim okudum normalde kanama olmaz yaziyo butun tabularim yikildi dogru olan nedir :44:
ilginç bir araştırma konusu :52: :52: :52:

ho öyle bişi yok tam tersi .. istisnalar vardır ama onu bilemezsin tabi amaç doğruluğuysa buna sığınıp yalan da olabiir sonradan dikiş nakış yapanda

of bu konulardan nefret ediyorum :ssz::ssz: kusasım geliyo artık bırakın su zaru D:

Son düzenleme:
aha ha ha bence bu bazılarının yaptığı şeyi kapatmak için üretilmiş bi cümle.....

Bu zar ya çok öneli ya da hiç önemli değil. Neden kararında bakılmaz ki bu olaya?

bende bugün zar bekaret tarzı konular açılmadı diyordum kii açılmış bile:):1:

Ben bu kez ciddi cevap verdim, geçen sefer mastürbasyon konusunda ilk banımı yemiştim konu dışı mesajdan:27:
Uyarayım da sizi:67::1:

bence erkeksin ve kız arkadasşın çok güzel keklemiş seni:1:

Back
X