normal kizlik zarina sahip olanlarda kanama olmazmis

Patlamak :
İç basıncın etkisiyle ve çoğunlukla büyük ses çıkararak dağılmak, infilak etmek. :31::31::31:

işte ZAR PATLAMASINDA infilak etmek söz konusu olduğu için etraf batmasın diye konu sahibinin de dediği gibi NORMAL ZARDAN KAN GELMEZ :52: :52: :52: küçükkurbağam çözdük işi tebrikler bize :9: :9: :9: :9:

canım acı bişey cekti. yoksa yoksa:53:
gidim topik acım. pamukcumun zarlı topiğini meşgul etmiyim:24:

Cevaplarrr icinn tesekkur lerrr tum dalgada emegi gecen arkadaslarimi alkisliyorumm :46:
Yorumlari okuyunca kendimi komedi filminde gibi hissettimmmm :46: :47:

normal zarın kanamadığı nerde yazıyor merak ettim. çok enteresan bir düşünceymiş... kaynak nedir?

Ne kadar sacma bi konu anatomi dersindemiyiz kiminki normal ve anormal kendileri yapinca gorur bunu niye tartisalim ki.. kaldiki bu patlatilan biseyde degil sadece bi deri tabakasinin (hymen) esnemesi :)

su kizlik zarini araştırırken harcadiginiz mesaiyi derslere ayirsaniz prof. olmustunuz simdiye:)

bir sonraki konuyu soyliyim, " hamile miyim sizce? :( "

üüüfff yeter ya başka konu yok mu bi zardır aldı başını gidio yahu madem bu kadar konu açılacak yapmayın yanii:33:

zarlar baya bi kısma ayrılır

seçici geçirgen zarlar
komple geçirgen zarlar
bisikletle patlayn zarlar
hamamda kurnada kalan spermi geçirip yumurta dölleten zarlar
kan kaybından öldüren zarlar
kk ya sakız olan zarlar
cinayet sebebi zarlar
sürtünmeyle hamile bırakan zarlar
bıktıran zarlar
zararsız zarlar
yuvarlak zarlar
üçgen zarlar
esnek atletik sportmen zarlar

Kk geyik ekibi is basinda yine :).

Kizlik zarini onemsemeyebilirsiniz fakat onemseyen insanlara karsi boyle alayci tavirla yaklasmaniz cok yanlis. Ulkemizde ne yazikki hala kan gelmedi diye oldurulen ya da babasinin evine gonderilen, sonra da adi nammussuza cikan insanlar var. Ne aci dimi? Herkes sizler kadar bilgili ve cagdas (!) degil. 'Alt tarafi bir bilmem ne' diyemiyor. Keske diyebilseydi... keske buyudugu yetistigi bulundugu cevre buna musait olsaydi, ama degil iste. Kadinlari bu sekilde paranoyak hale getiren zihniyet suclu 'kizlik zarim kanar mi, ya kanamazsa?' diyenler degil.

Not:Burada her halti yiyip sonra gelip 'ne olacak benim halim bekaretim gitti ailem ogrense cok kotu olur uhuhuhu' diyen ya da kizlik zarini diktirecek kadar basitlesen insanlari ayri tutuyorum tabi.

Nerede okudunuz bunu? Literatür verinde üzerinde tartışalım :27::27::27:...

zarlar baya bi kısma ayrılır

seçici geçirgen zarlar
komple geçirgen zarlar
bisikletle patlayn zarlar
hamamda kurnada kalan spermi geçirip yumurta dölleten zarlar
kan kaybından öldüren zarlar
kk ya sakız olan zarlar
cinayet sebebi zarlar
sürtünmeyle hamile bırakan zarlar
bıktıran zarlar
zararsız zarlar
yuvarlak zarlar