Normal mi Anormal mi siz karar verin

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Merhaba arkadaşlar
Buraya ne kadar çok konu açtım
İyiki var etrafıma sormadığım anlatamadığım herşeyi buraya yazıp soruyorum . Beni tanımayan insanlar adil bir şekilde cevaplar veriyolar teşekkür ederim iyiki varsınız En Büyük KK:KK200:
Diyip asıl konuya geçiyorum.
Eşimle doğru düzgün giden bir cinsel hayatımız olmadı. Vajinismus belasiyla uğraştım 1 yıl sonrasında tedavi oldum fakat eşim ben zorlamasam birlikte olmak istemiyor yada aradan 1 ay falan geçmesi gerekiyor ilişki sonrasında beraber olmak için yani istemesi için diyim üstü kapalı. Hep sorunlarımız oldu araya 3 4 ay gibi bi süreç girdi hiç birliktelik olmadı bu süreç içerisinde . Sonrasında benim zorumla 1 2 kere oldu birliktelik oda gerçekten artık evde bereket olmuyor neden evlendik ki olmayacaksa dedim o şekilde oldu yani . Ama bende çok büyük isteksizlik başladı. Eşimden soğudum sanırım artık dokunurken hicbisey hissetmiyorum . Beni arzuladığıni düşünmüyorum diye mi bu denli oldum bilmiyorum . 3 4 ay soğukluk girdikten sonra araya böyle oldum . Karşı taraftan istek görmediğim için bu şekilde olmuş olabilir mi? Karışık anlattım sanırım kusura bakmayın nasıl anlatacağımı bilemedim ama kadın kadinayiz sormak istedim normal mi o kadar sogukluktan sonra benim istejsizligim? Yoksa anormal mi ? Cevaplarsanız çok sevinirim:KK55::oops::KK17:

yani evli değilim ama olabilir.

yalnız sevişmeyince evin bereketi niye olmuyor ona takıldım ben.
bence başka sorunlarınız var. bir erkek nasıl olur da 1 ay 3-4 ay ilişkiye girmeden yapabilir başka şeyler düşündürüyor açıkçası.

bence açıkça sorununuzu bulup onu çözmelisiniz.

Bence normal, duygu olmadan olmaz ki istek de. Eşinin gönülsüzlüğünü görüp senin can atman anormal olurdu. Konuşsanız eşinle bu konuyu? Sakince? Biz konuşarak baya yol aldık bir takım problemlerde. 3-4 ay çok uzun bir süre , istememesi tuhaf. Ya hormonal bir bozukluk var yada beklentisi farklı. 2. Seçeneği elemek için açık açık konuşmanız gerekiyor

Başta vajinusmus onu etkilemiş istenmiyorum gibi bir algı oluşmuş olabilir sonradan sizin istemeniz bile değiştirmemiz yargısını
Akabinde aynı algı sizledede oluşmuş
Bu bir sorun haline gelmişse sorunları çözüm ya sizde yada siz çözemiyorsanız çözüme yardımı olacak işin uzmanlarında

Merhaba arkadaşlar
Buraya ne kadar çok konu açtım
İyiki var etrafıma sormadığım anlatamadığım herşeyi buraya yazıp soruyorum . Beni tanımayan insanlar adil bir şekilde cevaplar veriyolar teşekkür ederim iyiki varsınız En Büyük KK:KK200:
Diyip asıl konuya geçiyorum.
Eşimle doğru düzgün giden bir cinsel hayatımız olmadı. Vajinismus belasiyla uğraştım 1 yıl sonrasında tedavi oldum fakat eşim ben zorlamasam birlikte olmak istemiyor yada aradan 1 ay falan geçmesi gerekiyor ilişki sonrasında beraber olmak için yani istemesi için diyim üstü kapalı. Hep sorunlarımız oldu araya 3 4 ay gibi bi süreç girdi hiç birliktelik olmadı bu süreç içerisinde . Sonrasında benim zorumla 1 2 kere oldu birliktelik oda gerçekten artık evde bereket olmuyor neden evlendik ki olmayacaksa dedim o şekilde oldu yani . Ama bende çok büyük isteksizlik başladı. Eşimden soğudum sanırım artık dokunurken hicbisey hissetmiyorum . Beni arzuladığıni düşünmüyorum diye mi bu denli oldum bilmiyorum . 3 4 ay soğukluk girdikten sonra araya böyle oldum . Karşı taraftan istek görmediğim için bu şekilde olmuş olabilir mi? Karışık anlattım sanırım kusura bakmayın nasıl anlatacağımı bilemedim ama kadın kadinayiz sormak istedim normal mi o kadar sogukluktan sonra benim istejsizligim? Yoksa anormal mi ? Cevaplarsanız çok sevinirim:KK55::oops::KK17:
normal değil tabiki.
birbirinizden kopmuş gözüküyorsunuz.
karşılıklı gayret olmazssa da toparlamak zor olacaktır.

yani evli değilim ama olabilir.

yalnız sevişmeyince evin bereketi niye olmuyor ona takıldım ben.
bence başka sorunlarınız var. bir erkek nasıl olur da 1 ay 3-4 ay ilişkiye girmeden yapabilir başka şeyler düşündürüyor açıkçası.

bence açıkça sorununuzu bulup onu çözmelisiniz.
İnsanların evliliğinde olması gereken şeyler var karı koca olmak gibi . Evlilik cinsellik ten asla ibaret değil ama arada cinsellik olmayınca evde huzur bağlılık olmuyor buda evin bereketine yansıyor ben buna inanırım insan aile gibi olmadıktan sonra ev arkadaşı gibi yaşamak için evlenmedim sonuç itibariyle .

Duygu gitti, istek gitti, arzu gitti, şevk heyecan tutku gitti.
Eee bu evlilikten geriye ne kaldı ?:oops:
Evliligimiz sürünüyor gibi hissediyorum üzülüyorum artık yakında bitecek gözüyle bakıyorum ama bilmiyorum . İnsan delirebiliyor gibi sevdiği insanla nasıl bu hale gelir anlayamıyorum gözüm evlilikten bi hayli korktu artık. Erkeklerin bu kadar aile delisi olmaları sorumsuzzluklari . Kötü huylarının yanında eşimin çok iyi huyları da var ama buna rağmen bitecek gibi geliyor bana eşimin beni sevmediğini artık hissetmeye başladım

Duygu gitti, istek gitti, arzu gitti, şevk heyecan tutku gitti.
Eee bu evlilikten geriye ne kaldı ?:oops:

Çamaşır, bulaşık, ütü, yemek, market, misafir, temizlik.

Hepimiz için geçerli bu. Ben şahsen adamla papaz olunca kendimi hizmetçi gibi hissediyorum.

Back
X