çok büyük bir neden yoksa seviyor seviliyorsanız hemen vazgeçmeyin ayrılmayı düşünmeyin. biraz çabalıyın. eşinizle bu konuyu konuşun bence. ortak bir karar alın. sinirliyken konuşmayın mesela.
ama en önemlisi 2de bir ayrılık demeyin. bu insanı bıktırır. bakarsınız bir gün ciddiye alır ayrılma aşamasına gelirsiniz Allah korusun.
Çok büyük sorunlar yaşadık eşimle aileler arasında.
1 yıl öncesine kadar çok zor günler yaşadık.
Aileler görüşmüyor şuna da birbirleri ile.
Artık öyle çok büyük sebepler yok biz iki tarafa da saygımızı yapıyoruz yinede
Ama birbirimizi anlamamız tartışmalar bittikten sonra oluyor
Ben içime atarım çoğu şeyi hatamda bu sanırım geçmişte yaşadıklarımız da
etkiliyor bazen beni ve ayrılalım diyorum bi anda
Sanıyorum bu evliliği yürütecek güç cesaret yok kendimde.
Zamanında çok yıprandım çünkü ve olan biteni hep o zaman yaşadıklarımıza bağlıyorum.
Eşimde en çok buna kızıyor ama elimde olmuyor benimde
Sonrada oturup eşim açıklıyor olanlar ilgisi yok
durum bundan bundan ibaret diye ama iş işten geçmiş oluyor bir kere
ikimizde üzgün kırgın ..
2 yıl evlilik için pek de az bir süre değil.
Birbirinizin kızdığı konuları az çok öğrenmiş olmanız gerek diye düşünüyorum.
Bence daha özenli davranın evliliğinize,yazık etmeyin.
Sürekli ayrılık kelimesini de kullanmak bence çok çirkin.
Kendi yerinize koyun,eşiniz sürekli her kavgada ayrılmak isteseydi eninde sonunda patlamaz mıydınız?
canım sana çok kuvvetli bi şekilde şimdinin gücü kitabını öneriyorum, kısa ama çok faydalı bi kitap, e kitap olarak var nette bence indir ve hemen oku
geçmişe güç veren sensin, sen ona değer vermesen geçmiş hiçbişey
Merhabalar herkese günaydın.
Ben 2 yıllık evliyim.Eşimle birbirimizi bir türlü anlayamıyoruz.
Bi olay olduğunda birbirimizi dinlemeden önce fevri davranıyoruz.
2mizde aynı şekilde davranıyoruz ne o beni ne ben onu sanki hiç tanımıyoruz birbirmiizi gibi geliyor.
Hemen parlıyoruz kavga gürültü sonra sesizlik oluyor ertesi gün konuşuyoruz ben öyle yapmak istemedim şunu yapmak istedim ama sen yanlış anladım beni gbi konuşursak
ancak o zaman anlaşıyoruz.
Bana bu durum normal gelmiyor size dnışmak istedim nerde yanlış yapıyoruz acaba.
Sorun onda değil sadece bende aynı şekilde davranıyorum ilk başta kendimce düşünüp olayları anlamaıyorum onu hiç hem ben üzgün ve kızgın oluyorm hem onu kızdırıyorum.
Bide kavga ederken hemen ayırlalım ozamn böyle gitmeyecek madem bitsin diyorum.
Oda tabi bu cevap karşısında istiyorsan ayrılırız diyor zaten başka bişey demesi beklenemz.
Bunları bile bile niçin aklımdan ayrılma düşüncesi geçiyor bilmiyorum.
bizi anlatmışşın sanki. 3 yıllık evliyim. ilk 2 yıl çok zorlu geçti. kavgalar.küsmeler.boşanalım demeler.ooo neler neler.
dün oturduk konuşuyoruzda.bizim evliliğimiz oturdu dedik. evet gerçekten de 1 yıldır çok şükür o başlardaki gibi değiliz.daha anlayışlı, daha sakin olduk.birbirimizi iyi-kötü yanlarımızla daha iyi tanıdık.biraz sessiz olmayı dene. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış.bırak bağırıyor mu, bağırsın.ne olacak sen susarsın, istersen duymazsın onu.ama sonra anlar hatasını gelir affet canım der.olur biter.
benim çok fevri çıkışlarım vardı.hala da oluyor ara sıra. eşim ses çıkarmıyor.alttan alıyor.sonra yanına gidip sarılıyorum.kuzum iyi misin diyor.ya evet çok sinirlendim üzdüm mü seni diyorum.o da affediyor.
olay bundan ibaret.evlenmeden insan birbirini tanımazmış bunu anladım ben. o aranızdaki düğümü kes at.geçmiş kavgaları da büyütme.bırak geçmiş geçmişte kalsın.kavgalar tadı tuzu evliliğin.tuzsuz yemek yenmezki canım
bir kaç sefer dene sessiz kalmayı olur mu.gelişme olmazsa gel beni bul :92:
ya bende 3 ay sonra 2 yillik evli olucam ve dediklerinin nerdeyse hepsini bizde yasiyoruz hemde hergun artik inan kavgadan tartismadan bir gunumuz gecmiyor ve her defasinda ayrilmadan soz ediyoruz ve ister istemezde bizimde evliligimizi yipratiyoruz artik bende esimde biktik. diyorumki acaba bu nereye kadar surucek ne kadar daha goturebilicez ama sanirim bu evliligin ilk bir kac yili bu sekilde geciyor cunki tam olarak tanimadigin huyunu suyunu bilmedigin biriyle ayni evde yasiyosun ister istemez dusunce farkliligi oluyo ben beyaz diyorsam o siyah diyor sonunda ne oluyo kavga gurultu patirti sanirim birbirimizi tam anlamiyla tanimak icin aradan bir kac sene gecmesi lazim arkadasim bende ayni durumdayim insallah evliligimiz kotu sonuclanmadan bir yoluna girer.Butun bu durumdakilerin Allah yardimcisi olsun ne diyelim:)
her zaman için evlilikte sakinliğini koruyabilmek büyük avantaj.sen sinirlendin bağırdın çağırdın o sinirlendi aynı şeyi yaptı ikinizde kendinizi haklı çıkarmak için sesinizi yükselttiniz peki sonuç ne hiçbirşey en sağlıklı iletişim insanların sakin olduğu zamanlarda kurdukları iletişimdir
sen kendi hatanın farkındasın .bundan sonra daha sakin olmayı dene canım.fevri çıkışlar yapma.birde ayrılık lafını her tartışmada etmegeçmişide geçmişte bırak bundan sonrasına bak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?