Merhabalar herkese günaydın.
Ben 2 yıllık evliyim.Eşimle birbirimizi bir türlü anlayamıyoruz.
Bi olay olduğunda birbirimizi dinlemeden önce fevri davranıyoruz.
2mizde aynı şekilde davranıyoruz ne o beni ne ben onu sanki hiç tanımıyoruz birbirmiizi gibi geliyor.
Hemen parlıyoruz kavga gürültü sonra sesizlik oluyor ertesi gün konuşuyoruz ben öyle yapmak istemedim şunu yapmak istedim ama sen yanlış anladım beni gbi konuşursak
ancak o zaman anlaşıyoruz.
Bana bu durum normal gelmiyor size dnışmak istedim nerde yanlış yapıyoruz acaba.
Sorun onda değil sadece bende aynı şekilde davranıyorum ilk başta kendimce düşünüp olayları anlamaıyorum onu hiç hem ben üzgün ve kızgın oluyorm hem onu kızdırıyorum.
Bide kavga ederken hemen ayırlalım ozamn böyle gitmeyecek madem bitsin diyorum.
Oda tabi bu cevap karşısında istiyorsan ayrılırız diyor zaten başka bişey demesi beklenemz.
Bunları bile bile niçin aklımdan ayrılma düşüncesi geçiyor bilmiyorum.
Ben 2 yıllık evliyim.Eşimle birbirimizi bir türlü anlayamıyoruz.
Bi olay olduğunda birbirimizi dinlemeden önce fevri davranıyoruz.
2mizde aynı şekilde davranıyoruz ne o beni ne ben onu sanki hiç tanımıyoruz birbirmiizi gibi geliyor.
Hemen parlıyoruz kavga gürültü sonra sesizlik oluyor ertesi gün konuşuyoruz ben öyle yapmak istemedim şunu yapmak istedim ama sen yanlış anladım beni gbi konuşursak
ancak o zaman anlaşıyoruz.
Bana bu durum normal gelmiyor size dnışmak istedim nerde yanlış yapıyoruz acaba.
Sorun onda değil sadece bende aynı şekilde davranıyorum ilk başta kendimce düşünüp olayları anlamaıyorum onu hiç hem ben üzgün ve kızgın oluyorm hem onu kızdırıyorum.
Bide kavga ederken hemen ayırlalım ozamn böyle gitmeyecek madem bitsin diyorum.
Oda tabi bu cevap karşısında istiyorsan ayrılırız diyor zaten başka bişey demesi beklenemz.
Bunları bile bile niçin aklımdan ayrılma düşüncesi geçiyor bilmiyorum.