evlilik zor zanaat ne diyeyim.vallahi bende çok şeyler yaşadım.daha 1,5 yıllık evliyim.önceleri yaşadıklarımı hep içime attım.ama böylesi en kötüsü kendi kendimi y
edim .tabi o da yetmedi kocamın başının etini yedim.niye öyle yaptılar niye böyle yaptılar.anam valla ömrümden ömür gitti hem kendime ettim hem kocama hem de evliliğme.onlara ne oldu hiçbirşey.sonra taktik değişti oturdum kaynanamla konuştum.niye bunları yaptınız.kayınpederim böyle yapıyor sen uyar beni yüz göz etme dedim.açtım ağzımı yumdum gözümü içimdekilerin hepsini kustum.
şimdi herkes yerini biliyor
valla canım sana tavsiyem hiç içine atma kocanın boşuna başının etini yeme.o onun ailesi öldürsen kötü laf etmez çünkü benimki de öyle.sen bu konuyu kendin hallet.lafını çekme tavrını koy.tabi doğru olan eşinin konuşmasıdır ama hayatta yapmaz.kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok.ayyy gene çok sinirlendim.yaşadıklarım aklıma geldi:2:

valla canım sana tavsiyem hiç içine atma kocanın boşuna başının etini yeme.o onun ailesi öldürsen kötü laf etmez çünkü benimki de öyle.sen bu konuyu kendin hallet.lafını çekme tavrını koy.tabi doğru olan eşinin konuşmasıdır ama hayatta yapmaz.kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok.ayyy gene çok sinirlendim.yaşadıklarım aklıma geldi:2: