• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi bu?

Ayyy bu kizlarin babalarina ask olmasina bayiliyorum benim kizim yok ama insallah bir gun olur diye dualar ediyorum.benim yigenime ilk askin Kim diye sordugumuzda babam son askin Kim babam der:)Allah herkezin evladini bagislasin.:)

aynı durum bizde de var,
eşim evdeyken kızım sadece ondan bişeyler ister, su getir, üzerimi değiştir, uyuyalım vs.
ben zamanının büyük bölümünü benimle geçiriyor olmasına bağlıyorum,
babasını haftaiçi akşam 7-10 arası sadece 3 saat görüyor, bi de haftasonu işte,
haliyle o zamanı dolu dolu geçirmek istiyor.
tatillerde de öyle, baba havuza girelim, baba dondurma, baba çişim geldi, baba acıktım, dışardan gören biri ben yanlarındaki bir yabancıyım zanneder, zaten tipleri de benziyor :confused:

Sanırım en çok bizim durumlar benziyor. Demek 7 yaşına da gelse bizimki babaya düşkün olacak.

Geçen gün kreşe gittik. Babası ile yanyana duruyoruz. Öğretmeninin elini bırakıp babasının kucağına atladı. Bunalıma gireceğim :işsiz:

bunu şimdi okudum,
tıpatıp aynısını yaşadık geçen hafta,
bunu almaya gittik, bizi görünce kocaman gülümseyerek babasına koştu, sonra öğretmenine el sallayıp kapıya yöneldi, ben sadece "ben de geldim" diyebildim :KK70:

Aslında çok büyük dert değil de merak ettim bizim gibi olan başkası var mı diye.

2.5 yaşında bir kızım var. Babası ile çok iyi anlaşıyorlar. Sabah kalkar, babası giydirsin ister. Arabaya bineriz, kemerini babası taksın ister. Gece uyanır, babasını çağırır.

Benle arası iyi. 2 sene evde durdum, ben baktım. Oyun oynarız, beraber kekler yaparız, dışarıya çıkarız, masa kurarız, bir sorunu yok benimle. Ama bütün işlerini babasına yaptırır. Arabada kemerine bile dokundurmaz bana. Bu normal bir şey mi, başka yaşayan var mı merak ettim.

Okuyan,cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler....

Bence normal.

Oğlumda bana karşı bu şekilde. Her şeyini ben yapayım ister. Şuan 5 i doldurmak üzere arada değişiyor yalnız dengeler ama genelde de derler ya oğlan anneye, kız babaya düşkün olur diye.

2 kızım var ikiside baba delisi kabullendim bunu ama ben anneyim sonuçta canları acıdığında anne diye ağlıyorlar diğer herşey babaaa

Kizim da iki yasinda herseyini benimle yapar.uyaninca annem annecim diye beni arar.yakin zamanda sakarya cark caddesinde iki saat kucagimda gezdirdimi bilirim babaya da gitmedi arabayi da istemedi mesela..ancak son iki aydir durum degisti babaya duskun olmaya basladi.sabah kalkar kalkmaz odasina gidip baba burdami diye bakiyor yoksa aksam baba gelcek diyor.giderken arkasindan agliyor.
Her kapi sesine baba geldi diye heyecanlaniyor..babaya da duskunluk basladi.tabiki en cok bana duskun bu arada.

Aslında çok büyük dert değil de merak ettim bizim gibi olan başkası var mı diye.

2.5 yaşında bir kızım var. Babası ile çok iyi anlaşıyorlar. Sabah kalkar, babası giydirsin ister. Arabaya bineriz, kemerini babası taksın ister. Gece uyanır, babasını çağırır.

Benle arası iyi. 2 sene evde durdum, ben baktım. Oyun oynarız, beraber kekler yaparız, dışarıya çıkarız, masa kurarız, bir sorunu yok benimle. Ama bütün işlerini babasına yaptırır. Arabada kemerine bile dokundurmaz bana. Bu normal bir şey mi, başka yaşayan var mı merak ettim.

normal..
benim de 2,5 yaşında oğlum var gel git akıllı :D bazen canı ister altına kadar babası değiştirsin, babası uyutsun, babası giydirsin ister, çoğunlukla da ben varsam ortamda anne yapsın.. anne yapsın dediğinde hele bir başkası yapsın aman allahım kıyamet kopar anne yapacaktı diye..

Oğlum 6 yaşında görsen babası doğurmuş dersin. Bir kere bile yemek masasında yanıma oturduğunu bilmem. Muhakkak babasının yanına oturur.

Gece uyanınca bile babasına seslenir. Neyseki payıma düşen ilgiyi kızımdan alıyorum :)

Bence gayet normal, kız çocukları babadan gerekli ilgi ve sevgiyi alıyorsa aşırı düşkün oluyorlar.
Kızım aynı kızınız gibiydi, babasına düşkünlüğü bilindiğinden kızdırmak için laf söylediklerinde üstünde neyi var neyi yok çıkararak bildiğiniz mahalle kavgasına tutuşurdu :-)
Hala aynı sevgi ve bağ devam ediyor aralarında, umarım yavrunuz benim kızım gibi kocaman bir erişkin olduğunda babasıyla sevgileri bugünkü gibi olmaya devam eder çünkü çocukların sağlıklı ve özgüvenli bir birey olması için anne kadar babanında sevgi ve güvenine ihtiyaçları var.

Güzel ailenize mutluluklar dilerim.

Sanırım en çok bizim durumlar benziyor. Demek 7 yaşına da gelse bizimki babaya düşkün olacak.

Geçen gün kreşe gittik. Babası ile yanyana duruyoruz. Öğretmeninin elini bırakıp babasının kucağına atladı. Bunalıma gireceğim :işsiz:
:KK48: hmm sizde calisiyorsunuz yani, "benide fazla gormuyor " diye mi boyle dusunuyorsunuz.. Evdeki kuralari daha cok senmi soyluyorsun? Cogu babalar daha cocuk ne anlar diye "hayir" kelimesini hic kulanmazlar, yapsin bisi olmaz derler.. Belirli yastan sonrada hic ciddiye almiyorlar babalarini..

Back
X