- Konu Sahibi brunettella
-
VBence bu konuda ısrarcı olma. Bende ilk başta bu konuda sen gibi düşünüyordum, sonra yaşım ilerledikçe saçmaladığımı gördüm. Yani bir insan aldatmak istedikten sonra, muhakkak aldatır. Ve sen şifreleri bilsen de bilmesen de bu sadakatsizlik er ya da geç ortaya çıkar. O yüzden biraz rahat ol.
Biz zaman içinde gerekli olduğu için şifrelerimizi paylaştık ama kaç ay oldu kimbilir açıp bakmadım bile. O kadar da mühim değil benim için, değiştiredebilir.
Bu arada ikiniz de yanlış düşünüyorsunuz bir konuda. Sadece sen ve ben olunmaz. Sadece biz de olunmaz. Hem biz, hem sen-ben olabilmektir bence güzel bir ilişkinin anahtarı. Bu konuda oturun konuşun bence, sınırlarınızı biraz esnetebilirsiniz ama bu birbirinize müdahale etme boyutuna ulaşmamalı.
Bence de haklı, ne siz ona verin şifrenizi ne de o size versin, işkillendiğin bir durum olursa o zaman hesap sormak hakkındır ama bu şekilde değilNisanlimi ben anliyamiyorum bundan once bi sorun daha yasamistik. Eski konu yu okuyabilirsiniz.
Dun nisanlimdan sifresini istedim vermedi. Ben usteledim yine vermedi. Özgurlugunu kaybetmek istemiomus.
Ben ona karisamazmisim, oda bana karismicakmis. Istedigim gibi gezebilirmisim, istedigim gibi giyinebilirim. Bunu dile getirmedi ama boyle demeye getirdi. Ben biz olalim sen ve ben degil dedim.
Ben ona karismak istiyorum oda bana karisin. Olmuyor iste 'özgurlugum' diyor baska bsy demiyor, onun dusunceleri cok farkli..
Evlendikten sonra vericez ztn sifrelerimiz diyip durdu, zamanla bsy degismez ddm.
Boguldum artik yapamiyorum ama bsy var beni bagliyor ona..
Daha hic resimlerimizide paylasmadi cesareti yokmus gibi bsylere ben bunu dun dile getirince bugun paylasti resimlerimizi. Ben soguduktan sonra sinir olduktan sonra..
Sakin olmam icin neyapmalyim bana yardimci olurmusunuz
Ask olsun önceki konuna o kadar sey yazdim
2 ay oldu nerdeyse nisanlanali.
Kac dugunleri oldu.
Hic elimden tutup birlikte dugune bile goturmedi. Hep tek gitti.
Bu hafta kuzenimin nisani var ben bisuru hevesle nisan kartlarini butun ailesine paylastim.
Resimlerimizi internete paylastim. Bendeki heves onda olmayinca uzuluyorum..
Niye heves yapiyor ki...
2 ay oldu nerdeyse nisanlanali.
Kac dugunleri oldu.
Hic elimden tutup birlikte dugune bile goturmedi. Hep tek gitti.
Bu hafta kuzenimin nisani var ben bisuru hevesle nisan kartlarini butun ailesine paylastim.
Resimlerimizi internete paylastim. Bendeki heves onda olmayinca uzuluyorum..
Niye heves yapiyor ki...
Bence de haklı, ne siz ona verin şifrenizi ne de o size versin, işkillendiğin bir durum olursa o zaman hesap sormak hakkındır ama bu şekilde değil
Bence sen yanlış şeyi dert ediyorsun.
Sizin başka sorunlarınız var.
Bence de haklı, ne siz ona verin şifrenizi ne de o size versin, işkillendiğin bir durum olursa o zaman hesap sormak hakkındır ama bu şekilde değil
Sifrelerini birbirlerine veren iliskilere özeniyorum ki sadece.. Guvensizlik dgl..bundan daha once konu acmistim zaten
Nisanli oldugumiz halde
Ne gibi?
valla ben de eşim de facebook kullanmadık yok kuzeninin arkadaşı seni beğendi , yok eski sevgilin seni eklemiş bu muhabbetlerle kavgalar çıkıyor , bence bu konudaki asıl sorun nişanlınızın özel günlerde sizi yalnız bırakmasıSifrelerini birbirlerine veren iliskilere özeniyorum ki sadece.. Guvensizlik dgl..bundan daha once konu acmistim zaten
Nisanli oldugumiz halde bile ekli dgldik facebooka daha gecen hafta ekledi.. Tuaf dglmi biseylere heves etmemesi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?