Normal mi bu..

2 ay oldu nerdeyse nisanlanali.
Kac dugunleri oldu.
Hic elimden tutup birlikte dugune bile goturmedi. Hep tek gitti.
Bu hafta kuzenimin nisani var ben bisuru hevesle nisan kartlarini butun ailesine paylastim.
Resimlerimizi internete paylastim. Bendeki heves onda olmayinca uzuluyorum..

Niye heves yapiyor ki...

V

Vermemesi beni bogdu sadece.. Verse girmezdim bile

Bence de haklı, ne siz ona verin şifrenizi ne de o size versin, işkillendiğin bir durum olursa o zaman hesap sormak hakkındır ama bu şekilde değil

Ask olsun önceki konuna o kadar sey yazdim

Allah iyiliğini versin zipzip

Çok ilginç acaba sizi yeterinve sevmiyor mu? Utaniyor mu? Cunku bazi sevgilimden utaniyorum yorumlarini okuyunca aklima bu geldi...

Bence sen yanlış şeyi dert ediyorsun.

Sizin başka sorunlarınız var.

Bence de haklı, ne siz ona verin şifrenizi ne de o size versin, işkillendiğin bir durum olursa o zaman hesap sormak hakkındır ama bu şekilde değil

Sifrelerini birbirlerine veren iliskilere özeniyorum ki sadece.. Guvensizlik dgl..bundan daha once konu acmistim zaten
Nisanli oldugumiz halde
Bence sen yanlış şeyi dert ediyorsun.

Sizin başka sorunlarınız var.

Ne gibi?

Sifrelerini birbirlerine veren iliskilere özeniyorum ki sadece.. Guvensizlik dgl..bundan daha once konu acmistim zaten
Nisanli oldugumiz halde bile ekli dgldik facebooka daha gecen hafta ekledi.. Tuaf dglmi biseylere heves etmemesi icin

Nisanli oldugumiz halde

Ne gibi?

Ne zaman, nereye, kiminle gideceğini önemsemiyor. Kıyafetlerini umursamıyor. Nişanlısınız, gittiği düğünlere seni götürmüyor.

Ters anlaşılmasın, bende sevmem üstüme başıma karışılmasını ya da nereye, ne zaman gideceğime müdahale etmesini. Ama umursanmak isterim ya. Nereye gideceksin, kaçta geleceksin aşkım diye sormalı bir erkek bence. Müdahale olarak değil bu, ama bilmeli eşi ya da sevgilisi nerede, kiminle. Kadın da sormalı, bilmeli elbette.

Ayrıca çift olarak katılmanın uygun olduğu yerlere de tek gitmemeli bir insan. Kadın da olsa erkekte olsa farketmez. Hani çok önemli bir programın vardır, iptal edemezsin, nişanlın yalnız gider, tamam ama onun dışında olmaz. Olmamalı.

Şifre konusunda çok haksızsın.
Ben evlenmeden kişilerin nişanlılarını bukadar sıkmalarına çok karşıyım.
Evli bir bayanın eşinden şifre istemesini anlarım,ama sizi anlıyamam malesef.

Bide şifresini verseydi girmezdim dahi demişsiniz.siz bu yazdığınıza inanıyormusunuz?

Paylastigi resimlerinizi arkadaslarina acik yaptimi yoksa sadece sana acik yapip seni mi kandirdi merak ettim.

Nişanli olduğunuza eminmisiniz bunu şifreyi vermediği için değil fotoğraf paylaşmadiği için soruyorum zira bu devirde bir çok arkadaşimizin nişan düğün haberlerini sosyal paylaşım sitelerinden öğreniyoruz paylaşmamasi tuhaf geldi.

Nisanli oldugumiz halde bile ekli dgldik facebooka daha gecen hafta ekledi.. Tuaf dglmi biseylere heves etmemesi icin
valla ben de eşim de facebook kullanmadık yok kuzeninin arkadaşı seni beğendi , yok eski sevgilin seni eklemiş bu muhabbetlerle kavgalar çıkıyor , bence bu konudaki asıl sorun nişanlınızın özel günlerde sizi yalnız bırakması

Şifre önemli bence de neden vermesin ki zaten arkadaşlarını beğenilerini görüyorsun ama özel de ne yaptığı muamma ilerde verir mi onu da bilemedim şimdi...

Kart sifresini biliyormusunuz oda ozel olan.
Ben sizin gibi dsunmuyorum.evlilik bir butun alandir iki kisinin ozeli bir olmali
Heleki sosyal paylasim siteleri.biz birbirimizin sifrelerini yillardir bilirz esim yilda bi girer zaten.bende sik kullanmam.ama sifrelermizi unuturuz bazen degisiriz sorariz birbirimize.osym sifresi olustururken bile birbirime sorar oyle koyariz.
Yani guvensizlikle hic alakasi yok bastan sina ciftle bir butun olmak bu

Şifresini bilmenize gerek var mı? Ben biliyorum eşimin şifresini o da aynı bilgisayarı kullandığımIz için. Ama girip de bakmıyorum Bilmesem de sır gibi saklamıyorsa Önemsemem. Mesela telefonunun pin kodunu da bilmiyorum ama her şeyi ortada olduğundan şüpheM olmuyor.
Gelip eşim ver şifreni dese rahatsz olurum

Tabi bu nişanlın tamamen haklı demek değil ama çok da üstüne gitme eğer şüphe çekici hareketleri yoksa.

Seni ifsa etmeye hazır değil diye düşünüyorum
Neden foto paylaşmak istemesin ki yoksa
Sifre konusunda yorum yapamam ama bu çocuk seninle bayıla bayıla çıkmıyor bana sorarsan

fotoğraf paylaşınca şifre verince hiçbişey yapamıyor oluyor fotoğrafları gören kişilerde ona asılamıyor. benim nişanlımda bu kafada şifre isteme huyu var ve ben nefret ediyorum. davranışların, senin çok çok özgüvensiz biri olduğunu gösteriyor zamanla onu senden soğutur buna emin ol. şu şifre isteyip fotoğraflarımı paylaş herkes görsün kafasında olmaktan bi vazgeçin kızlar Allah aşkına ya.

şifre konusunda bir şey diyemem.
biz de nişanlılık-sevgililik döneminde facebook konusunda şifre isteme vs. olaylarına girmedik ama gizleme gibi bir durum da yoktu. şimdi ikimiz de birbirimizin şifresini biliyoruz, diğer şifreler de aynı şekilde birlikte oluşturuyoruz mesela.
şifre konusunda fazla üzerine gitmeyin şüpheli davranmıyorsa...
fotoğraf paylaşmaması, sizi arkadaş olarak geç eklemesi ilginç...
biz eşimle akrabayız özellikle eklememiştik birbirimizi nişandan önce ki bir şey anlaşılmasın diye ama nişan akşamı arkadaş olduk ve ikimiz de ortak beğendiğimiz bir nişan fotoğrafını profil resmi yaptık ve ilişki durumunu ilan ettik onun isteğiyle gecenin 1 inde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…