- Konu Sahibi brunettella
-
Nisanlimi ben anliyamiyorum bundan once bi sorun daha yasamistik. Eski konu yu okuyabilirsiniz.
Dun nisanlimdan sifresini istedim vermedi. Ben usteledim yine vermedi. Özgurlugunu kaybetmek istemiomus.
Ben ona karisamazmisim, oda bana karismicakmis. Istedigim gibi gezebilirmisim, istedigim gibi giyinebilirim. Bunu dile getirmedi ama boyle demeye getirdi. Ben biz olalim sen ve ben degil dedim.
Ben ona karismak istiyorum oda bana karisin. Olmuyor iste 'özgurlugum' diyor baska bsy demiyor, onun dusunceleri cok farkli..
Evlendikten sonra vericez ztn sifrelerimiz diyip durdu, zamanla bsy degismez ddm.
Boguldum artik yapamiyorum ama bsy var beni bagliyor ona..
Daha hic resimlerimizide paylasmadi cesareti yokmus gibi bsylere ben bunu dun dile getirince bugun paylasti resimlerimizi. Ben soguduktan sonra sinir olduktan sonra..
Sakin olmam icin neyapmalyim bana yardimci olurmusunuz
Yaslariniz kac canim?
Resim paylaşma olayına bir şey diyemem de ısrarla neden şifre istiyorsun?
Şüpheli hareketleri mi var?
bireyselci bir kişilik böyle insanlar var kişilik meselesi ne bileyim tek çocuktur ya da hayatının önemli bir kısmı tek başına yaşamıştır. ya alışacaksın ya da ayrılacaksın.
çılgınsın idolümsün zipzipYaslariniz kac canim?
Hayirbyo
Hayir yok oylesine istedim.. Vermedi iste ..
Nişanlınız haklı, neden şifrelerini size versin ki? Şifre almadan bir olamıyor musunuz? Neden kısıtlanmak istiyorsunuz? Bu normal değil.
Evlendikten sonra neden veriliyor şifreler. Eşimle 7 senedir birlikte 2 senedir evliyiz ne ben bilirim onun şifrelerini ne o benimkileri. Bu bizim özel alanımızdır çünkü.
çılgınsın idolümsün zipzipkk seninle gurur duyuyor
Bu zamanda face şifresi vermek yada vermemek ilişkinin sağlamlığını devamlılığını gösteriyor kesinlikle arkadaş !!!! göstermiyorsa ne olayım ben !!! arkandayız böyle devam....Nisanlimi ben anliyamiyorum bundan once bi sorun daha yasamistik. Eski konu yu okuyabilirsiniz.
Dun nisanlimdan sifresini istedim vermedi. Ben usteledim yine vermedi. Özgurlugunu kaybetmek istemiomus.
Ben ona karisamazmisim, oda bana karismicakmis. Istedigim gibi gezebilirmisim, istedigim gibi giyinebilirim. Bunu dile getirmedi ama boyle demeye getirdi. Ben biz olalim sen ve ben degil dedim.
Ben ona karismak istiyorum oda bana karisin. Olmuyor iste 'özgurlugum' diyor baska bsy demiyor, onun dusunceleri cok farkli..
Evlendikten sonra vericez ztn sifrelerimiz diyip durdu, zamanla bsy degismez ddm.
Boguldum artik yapamiyorum ama bsy var beni bagliyor ona..
Daha hic resimlerimizide paylasmadi cesareti yokmus gibi bsylere ben bunu dun dile getirince bugun paylasti resimlerimizi. Ben soguduktan sonra sinir olduktan sonra..
Sakin olmam icin neyapmalyim bana yardimci olurmusunuz
Hayirbyo
Hayir yok oylesine istedim.. Vermedi iste ..
Neden karışma ihtiyacı gissediyorsun peki?Sifreleri gecim birde baska seylerinede karisamazmisim..
Bende guldum walaha bu derdim icinde, herkimsen zipzip allah senide guldursun
Sifreleri gecim birde baska seylerinede karisamazmisim..
Bende guldum walaha bu derdim icinde, herkimsen zipzip allah senide guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?