- 19 Ağustos 2014
- 1.770
- 5.229
- 208
- Konu Sahibi brunettella
-
Ben ona karismak istiyorum oda bana karisin. Olmuyor iste 'özgurlugum' diyor baska bsy demiyor, onun dusunceleri cok farkli..
Ben ona karismak istiyorum oda bana karisin. Olmuyor iste 'özgurlugum' diyor baska bsy demiyor, onun dusunceleri cok farkli..
Özgurlugunu kaybetmek istemiomus.
Evlendikten sonra vericez ztn sifrelerimiz diyip durdu, zamanla bsy degismez ddm.
Daha hic resimlerimizide paylasmadi cesareti yokmus
Bizde aynıyız.facebook kapattık daha nişanlıyken huzur falan kalmıyor insanda yaavalla ben de eşim de facebook kullanmadık yok kuzeninin arkadaşı seni beğendi , yok eski sevgilin seni eklemiş bu muhabbetlerle kavgalar çıkıyor , bence bu konudaki asıl sorun nişanlınızın özel günlerde sizi yalnız bırakması
Anlamadığım bir nokta da eski sevgililer polemiği, kardeşim ayrılmış gitmiş adamın ya da kızın geçmişi çok absürd olmadıkça seni bağlamaz, paylaşacaksan resimlerinizi whatsappa at saçma sapan yorumlar da çıkmasın karşınaBizde aynıyız.facebook kapattık daha nişanlıyken huzur falan kalmıyor insanda yaaşimdi kafamız rahat.insanlarda görmeyiversin düğün fotomuzu bilmem nee.hem şifre krizide yaşanmamış olur böylelikle
eski seviliden değilde tartışmalar o ne yapmış bu kimi beğenmiş fln saçma sapan şeylerdii.şimdi kafamm çkk rahatAnlamadığım bir nokta da eski sevgililer polemiği, kardeşim ayrılmış gitmiş adamın ya da kızın geçmişi çok absürd olmadıkça seni bağlamaz, paylaşacaksan resimlerinizi whatsappa at saçma sapan yorumlar da çıkmasın karşına
valla adamın geçmişte kamyon dolu manitası olsun ama evlendikten sonra RACONA ters hareketlere kalkışmasın icabındaeski seviliden değilde tartışmalar o ne yapmış bu kimi beğenmiş fln saçma sapan şeylerdii.şimdi kafamm çkk rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?