Normal mi bu..

Ben ona karismak istiyorum oda bana karisin. Olmuyor iste 'özgurlugum' diyor baska bsy demiyor, onun dusunceleri cok farkli..

Kimse kimseye karışmasa?

Zaten toplum olarak özgür değiliz herkes kısıtlanmış hayatlar yaşıyor.

Bari iki kişilik dünyalarımızda özgür olalım.

Nişanlınız nerede ne yapacağını bilen biridir, değil mi?

Özgürlük sınırlarını bilemeyecek biriyle nişanlanacak kadar şuursuz olmadığınıza göre...

Bu isteğine takılmanız sizi dırdırcı, müdahaleci yapar onun gözünde...

Bu konuda tepkiniz yersiz ama ileride hakli olduğunuz konularda müdahale edeceğiniz zaman...

"Sen zaten her şeye karışır, laf yaparsın" diyecek, büsbütün zıtlaşacaksınız.

O nedenle tepkilerinizde ölçülü olmaya çalışın, olmadık isteklerde bulunmayın.

"O bu konuda farklı düşünüyor" demişsiniz de...

"Sen benim hayatıma karış, ben de sana karışayım" anlaşmasına uymamak çoğumuzun hemfikir olacağı bir durum...

Aaa ben.
Ben de vermem hiçbir hesabımın şifresini. Ne münasebet yani, ben kız arkadaşlarımla özel şeylerimi de konuşuyorum. Arkadaşlarım bana dertlerini anlatıyor. Benim şahsi konuşmalarımı okumasına hiç gerek yok. Aynı şekilde ben de onun şifrelerini istemem, kendi alanına saygı duyarım.

"Özgürlük" demesini de genel anlamda anlıyorum çünkü ben de özgürlüğüme düşkünümdür, sıkmaya gelmem.

3 sene sözlü/nisanli kaldim, 5 senedir de evliyim, ve hala ne esim benim sifremi bilir ne ben esimin sifresini.. ne gerek var ki? Eger guvenmiyorsam veya icimde suphe varsa evlenmem... ozeli olmali bence ciftlerin.. mesela faceden kiz arkadasinla kiz muhabbeti yaptin, bunu sevgilin niye okusun? Veya sen niye onun arkadasiyla yaptigi erkek muhabbetini okuyasin?

Tabiki 'biz' kavrami cok onemli.. ama biz demek siyam ikizi olmak demek degil veya bunu herkese ispatlamak zorunda da degilsin.. siz yinede hala birer bireysiniz..

ayrica sen ustune gittikce daha cok diretecek.. sen cool takil, birey ol, onun yaptigi yap, bak nasil sana yapismaya basliyor :)

Çok itici bir hareket bana kalırsa karşı tarafın şifre istemesi
Ben kocama bile vermemiştim hiçbir şifremi
Sonra al başına belayı kurcalar, o kim bu kim, paranoyalar
Ay içim şişti

Tamam özgürlük olayini anlarimda bu foto paylasmama nedir öyleyse (anlarim diyorum ama asla anlamam) bunun özgürlükle ne ilgisi var ya bunun adi özgürlük değil hic biseyime karismadir

ben gecenlerde esimi face den sildim , artik benim yorumlarimi begenilerimi goremiyor : )))
oh be dunya varmis dedim , ne yapsam adam taklitdeydi herseyi girgira vurup beni giick ediyordu ozellikle yapiyordu sildimde kurtuldum : )
sifresinide bilmiyorum o da benimkini bilmez

benim forum sifrelerimi falan bildigini dusunemiyorum bileeeee

Adam hakli bence, niye versin ? Kisisel alani hic mi olmasin?

Siz niye istediniz ki, bu kadar guvensiz /ezik portre cizip su adamdan su sozleri duymussunuz, hala neyin fikrini istiyorsunuz? Bu konuyu bir daha acmayin derim.

kendin gibi düşünen birini bulmalısın konu sahibi. bazıları şifreleri dahil bilmek isterler, her saniye nerede oldugunu falan merak ederler... bazıları da etmezler, bunu özel alan olarak görürler. sen kendi kafana göre birini bul ya da sevgiline ayak uydur. sen de başka bi konuda uyuzluk yaparsın, özel alanım dersin

Ben ona karismak istiyorum oda bana karisin. Olmuyor iste 'özgurlugum' diyor baska bsy demiyor, onun dusunceleri cok farkli..

sen sadece sevildiğini, sana değer verildiğini hissetmek istiyorsun. Mesele şifre, karışılma, fotoğraf paylaşma, paylaşmama değil bence. bunlar bahaneleri.. asıl mesele bu. sevildiğini bilmek istiyorsun.

Son düzenleme:
Ben de olsam şifremi vermem, saçma gelir çunku. Bir suru kız arkadaşımla konuştuğum özel konular olur, birinin özel hayatı olur neden girip baksın ki? Hadi diyelim şüpheli hareketleri var bişeyini yakaladın tamam. Ama hiçbişey yokken neden versin şifresini? Anlayamıyorum ben madem güvenmiyorsun ayrıl. Bu gidişle yurumez zaten.

aslında sorduğun soru yazdığın konuda gizli.resim koymama sebebini "cesaretim yok" diye açıklamış ya,aslında ilişkinize tam güvenmiyor bence.şifresinide bu yüzden vermiyor olabilir.cesareti yokta nasıl evlenecek o garip

Şifre konusunda arkadaşlara katılıyorum.. Düşünsenize, KK şifrenizi ona verdiğinizi ve onun girip buradaki bütün yazdıklarınızı okuduğunu..? Bazı şeyler özel kalmalı..!
Ama nişanlanmanıza rağmen sizinle hala ortaya çıkmaması ilginç..! Davetlere giderken size hiç mi teklif etmiyor?
Nazara mı inanıyor diyeceğim ama o da çok komik kalır..! Görücü usulü mü nişanlandınız?

Özgurlugunu kaybetmek istemiomus.

Evlendikten sonra vericez ztn sifrelerimiz diyip durdu, zamanla bsy degismez ddm.

Daha hic resimlerimizide paylasmadi cesareti yokmus

öncelikle rica ediyorum harfleri yutarak yazmayın lütfen, okumak zorlaşıyor...
nişanlınızdan huylanmasam yanıt yazmayı da düşünmezdim aslında.

sizden sakladığı bir durum olmasa dahi kendi arkadaşları ile yaptığı muhabbete dahil olmamanızı ve onların paylaştığı kişisel şeyleri sizin görmemenizi isteyebilir...
ancak imza sonrası siz onun arkadaşlarının özelini bilecek kadar nasıl bir mertebeye erişiyorsunuz ki "evlendikten sonra vereceğiz zaten" diyebiliyor?

şifre konusunda ya burada yorum yapan üyeler gibi (bence de özel alan olmalı) düşünmüyor, derdi evlenmeden önce son özgürlüğünün tadını çıkarmak... (evlilik bir tutsaklıkmış gibi bir algıyı da beraberinde getirir bu durum)
ya da evlilik diyerek sizi oyalıyor, o zaman da vermemek için başka bahaneler bulacak, çünkü "özel" demesi sizi kesmiyor... (bu sefer de pek dürüst davranmamış oluyor)

fakat fotoğraf için verdiği cevap tüm soru işaretlerini kaldırıyor aslında,
maalesef nişanlınız ilişkinizden emin değil...
şifre vb konulara takılmadan önce sizin aşmanız gereken çok daha farklı konular var gibi duruyor...
tamam, daha sonra fotoğraf paylaşmış ama ne yaptığına bakıp tatmin olmak değil, böyle cümleler kurmasına neden olan şeyleri ortadan kaldırmak ilişkinizi -ayrı veya barışık farketmeksizin- daha sağlıklı bir noktaya götürür bence.

Bizde aynıyız.facebook kapattık daha nişanlıyken huzur falan kalmıyor insanda yaa şimdi kafamız rahat.insanlarda görmeyiversin düğün fotomuzu bilmem nee.hem şifre krizide yaşanmamış olur böylelikle

Bizde aynıyız.facebook kapattık daha nişanlıyken huzur falan kalmıyor insanda yaa şimdi kafamız rahat.insanlarda görmeyiversin düğün fotomuzu bilmem nee.hem şifre krizide yaşanmamış olur böylelikle
Anlamadığım bir nokta da eski sevgililer polemiği, kardeşim ayrılmış gitmiş adamın ya da kızın geçmişi çok absürd olmadıkça seni bağlamaz, paylaşacaksan resimlerinizi whatsappa at saçma sapan yorumlar da çıkmasın karşına

eski seviliden değilde tartışmalar o ne yapmış bu kimi beğenmiş fln saçma sapan şeylerdii.şimdi kafamm çkk rahat

eski seviliden değilde tartışmalar o ne yapmış bu kimi beğenmiş fln saçma sapan şeylerdii.şimdi kafamm çkk rahat
valla adamın geçmişte kamyon dolu manitası olsun ama evlendikten sonra RACONA ters hareketlere kalkışmasın icabında topuklarına sıkarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…