Normal mi bu

Eşiniz sevgisini zaten davranışlarıyla gösteriyor hanımefendi Allah aşkına dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz illa anlamadım. Daha ne yapsın adam. Bazıları için sevgililer günü saçmadır hem ne yani sevgililer günü kutlayınca mı sizi seviyor olacak. Her istediğinizi yapıyormuş zaman geçiriyormuş elinizi bırakmıyor sizi savunuyor daha ne olsun ki. Hem dağınık olmaması bile iyi yani. Her dakika seni seviyorum demesine ne gerek var. Benim eşimde çok fazla yılışır çok der seni seviyorum diye bir süre sonra inanın sıkıyor sürekli karşılık verme ihtiyacı hissediyorsun tamam biliyorum diyorum ben öyle değilim mesela işte sık sık demeyi sevmem.

eşlerinizi kafanızdaki şekle sokmayın adam iyi bir eş eksikleri olacaktır sizde olduğu gibi
her dert böyle olsun be güzelim

eşiniz anlattığınıza göre sizi çok seviyor ama erkeklerin genel olarak kendi yapılarında fazla ilgi göstermek yok ne yazıkki bence buna takılmayın sevgililer günüymüş vs sevdiğiniz insanla birlikteyseniz eğer böyle küçük şeyleri dert etmeyin bence.
güzel vakit geçirip huzurla uyuyorsanız çiçekmiş , hediyeymiş ilgiymiş çokta önemli değildir.

benim eşim ilk evlendiğimiz zamanlarda öyleydi. hiç nir işe dokunmaz yardım etmez. kavga ederdik. hep. sonunda ben de yapmayı bıraktım yoruluyorum sabah işe giderken uyanamıyorum diye . evi b*k götürünce mecbur yardım etti. şimdi herşeyi beraber yapıyoruz.yemeği bile :KK200:

Sevgisini aslinda ifade ediyor sizde bunu biliyorsunuz. ancak siz sizin istediginiz sekilde ifade etsin istiyorsunuz.
Bu konusularak çözülür mu bilmiyorum..sevgililik ve nisan döneminizde nasildi?
Nikahtan sonra sevgi sözcükleri cicekleri eksildiyse simdi ne degisti diye sorabilirsiniz..ama önceden böyle ise böyle kabullenmissiniz zaten..

Sevgisini aslinda ifade ediyor sizde bunu biliyorsunuz. ancak siz sizin istediginiz sekilde ifade etsin istiyorsunuz.
Bu konusularak çözülür mu bilmiyorum..sevgililik ve nisan döneminizde nasildi?
Nikahtan sonra sevgi sözcükleri cicekleri eksildiyse simdi ne degisti diye sorabilirsiniz..ama önceden böyle ise böyle kabullenmissiniz zaten..
Önce ayrı şehirlerdeydik çok nadir görüştük götüştüğümüz zamanlar romantik olurdu tabi çünkü baya bi özlüyorduk birbirimizi. Bu yüzden dikkatimi çekmedi ama şimdi hergün birbirimizi görüyoruz özlem felan olmuyor benden sıkılıyor gibi hissetmeye başlıyorum ara sıra sevgisini göstersin istiyorum açıkcası. Çok zor bişey olduğunuda düşünmüyorum ince düşünemiyor hiç

kötü bir durum...hayatınızda gül gibi biri var siz gülü görmek yerine ufak dikenini görmüşünüz...yanlış yerden bakıyosunuz...bence güle bakın.

Önce ayrı şehirlerdeydik çok nadir görüştük götüştüğümüz zamanlar romantik olurdu tabi çünkü baya bi özlüyorduk birbirimizi. Bu yüzden dikkatimi çekmedi ama şimdi hergün birbirimizi görüyoruz özlem felan olmuyor benden sıkılıyor gibi hissetmeye başlıyorum ara sıra sevgisini göstersin istiyorum açıkcası. Çok zor bişey olduğunuda düşünmüyorum ince düşünemiyor hiç
aynı benim eşim sunu bilki asla degişmez
cok guzel huyları vardır cok iyi biridir ama asla romantik bir insan degildir asla
9 yıllık evliyim sen düşün aynı aynı

Biz bes yil farkli sehirdeydik. Sekiz yildir da beraberiz. simdi nisanliyiz. 17 yasindan 25 yasina.. o zaman da romantik degildi simdi de degil :)
Ama her zaman bana verdigi degeri gösterdi. bunu bir cicekle hediyeyle değil farkli sekillerde gosterdi.
EVlenince de beklemem o acidan..

hayatta hiç bir şey dört dörtlük olamaz bence eşinizin değerini bilin

İyi geceler bayanlar.
Sizden tüyo istiyorum. Sizin tecrübelerinizi, yaptıklarınızı, ve aldığınız tepkileri merak ediyorum. Bana tavsiyeniz ne olur? Bende mi var bi sorun acaba diyorum. Sorun şu ki ben eşimden beklediğim ilgiyi alamıyorum. Biz bir seneyi aşkın evliyiz çok severek evlendik ve halada çok aşığız bunu hissediyorum. Eşim beni hiç bir şekilde sıkmıyor istediğim gibi yer içer harcama yaparım, beni sever biliyorum dışarda elimi tutar, benimle seve seve alışveriş yapar hiç sıkılmadan saatlerce kabinimin önünde bekler, boş zamanını hep benimle değerlendirir kendi arkadaşlarıyla ayda bir ya buluşur ya buluşmaz, kararlarımı destekler, kimseye söz ettirmez, kısacası herşeyimle arkamda duran bir adam. Evde kendisi titizdir evi dağıtıp geçip oturmaz, dağınıklık görse düzenler ama ben 'bana yardım edermisin', 'ben süpüreyim sen sil', 'sen masayı topla ben bulaşık yıkayım' veya 'bugünde yemeği sen yapsan' tarz konuşmalar geçince dellenir, bir işin ucundan tutmak istemez. Bu işlerin benim görevim olduğunu düşünür biraz o 'ben erkeğim' zihniyeti var yani. İş inada biner sırf dedim diye asla yapmaz geçer oturur bide çay ister.
Ondan hariç bir başka yakındığım konu ise şu; durduk yere öpmez, sarılmaz, seni seviyorum hele hiç demez anca ben dersem karşılık verir. Oysa bende tam tersi tıpkı kedi gibi ilgi ile beslenirim sevgiye muhtaç hissediyorum kendimi gelip gidip ilgi göstersin istiyorum. Fakat eşim hiç sevgisin göstermez. Pek sevmez öyle aşkım cicim olmayı ne var ara sıra çiçek alıp gelse bi sürpriz yapsa bi romantik olsa. Yok. Yok arkadaş hiç bir şekilde romantizm yok 14 şubatı ayda yılda bir gördüğü arkadaşıyla geçirmişti. Gerisini siz düşünün Evliyken ilk sevgililer günümüzdü ve ben evde tek başıma gece yarılarına kadar onun yolunu gözledim bi çiçek bile getirmedi eve güp diye içime oturdu onu hala umutamıyorum. Bazı hareketleriyle gösterir sevdiğini ama bazen maçoluğu tutar. Zaten sözlü hiç bir şekilde sevgisini göstermiyor birde maçoluğu tutunca iyice kendimi sevilmiyormuşum gibi hissediyorum. Ben napıcam kendimi düzeltmem mi gerekiyor çok mu fazla bişey istiyorum? Ben mi bencilim acaba merak ediyorum bayanlar olarak hepimiz sevilmek istemezmiyiz? Var mı bunun bi çaresi bi tüyosu? Ne yapmam lazım acaba fikri olan yardım etsin lütfen. :KK51:

Biraz karışık oldu ama kusuruma bakmayın
genelde tüm erkekler böyledir ev işi yapanı nadir görülür.hala aşığız diyorsanız birbirimize demekki size gösterdiği bir şeyler varki bu duyguyu hissedebiliyorsunuz.beklenti çok fazla olmamalı bence beklenti fazla olunca işin içinden çıkılamıyor bana göre.

İyi geceler bayanlar.
Sizden tüyo istiyorum. Sizin tecrübelerinizi, yaptıklarınızı, ve aldığınız tepkileri merak ediyorum. Bana tavsiyeniz ne olur? Bende mi var bi sorun acaba diyorum. Sorun şu ki ben eşimden beklediğim ilgiyi alamıyorum. Biz bir seneyi aşkın evliyiz çok severek evlendik ve halada çok aşığız bunu hissediyorum. Eşim beni hiç bir şekilde sıkmıyor istediğim gibi yer içer harcama yaparım, beni sever biliyorum dışarda elimi tutar, benimle seve seve alışveriş yapar hiç sıkılmadan saatlerce kabinimin önünde bekler, boş zamanını hep benimle değerlendirir kendi arkadaşlarıyla ayda bir ya buluşur ya buluşmaz, kararlarımı destekler, kimseye söz ettirmez, kısacası herşeyimle arkamda duran bir adam. Evde kendisi titizdir evi dağıtıp geçip oturmaz, dağınıklık görse düzenler ama ben 'bana yardım edermisin', 'ben süpüreyim sen sil', 'sen masayı topla ben bulaşık yıkayım' veya 'bugünde yemeği sen yapsan' tarz konuşmalar geçince dellenir, bir işin ucundan tutmak istemez. Bu işlerin benim görevim olduğunu düşünür biraz o 'ben erkeğim' zihniyeti var yani. İş inada biner sırf dedim diye asla yapmaz geçer oturur bide çay ister.
Ondan hariç bir başka yakındığım konu ise şu; durduk yere öpmez, sarılmaz, seni seviyorum hele hiç demez anca ben dersem karşılık verir. Oysa bende tam tersi tıpkı kedi gibi ilgi ile beslenirim sevgiye muhtaç hissediyorum kendimi gelip gidip ilgi göstersin istiyorum. Fakat eşim hiç sevgisin göstermez. Pek sevmez öyle aşkım cicim olmayı ne var ara sıra çiçek alıp gelse bi sürpriz yapsa bi romantik olsa. Yok. Yok arkadaş hiç bir şekilde romantizm yok 14 şubatı ayda yılda bir gördüğü arkadaşıyla geçirmişti. Gerisini siz düşünün Evliyken ilk sevgililer günümüzdü ve ben evde tek başıma gece yarılarına kadar onun yolunu gözledim bi çiçek bile getirmedi eve güp diye içime oturdu onu hala umutamıyorum. Bazı hareketleriyle gösterir sevdiğini ama bazen maçoluğu tutar. Zaten sözlü hiç bir şekilde sevgisini göstermiyor birde maçoluğu tutunca iyice kendimi sevilmiyormuşum gibi hissediyorum. Ben napıcam kendimi düzeltmem mi gerekiyor çok mu fazla bişey istiyorum? Ben mi bencilim acaba merak ediyorum bayanlar olarak hepimiz sevilmek istemezmiyiz? Var mı bunun bi çaresi bi tüyosu? Ne yapmam lazım acaba fikri olan yardım etsin lütfen. :KK51:

Biraz karışık oldu ama kusuruma bakmayın

noktasından virgulune benim kocam...

ve benı anlatan bır konuç.....yorumları dıkkatrlıce okuyorum zıra verecegım bır akıl yok :) aynı dertten muzdarıbım...

ama ne konular var...okudukça eve gıdıp kocama yapışıyorum ..o yuzden o konuları oku derım.ayrıca kocan senı gercekten cok sevıyo.bak benım kı alışverıste varya krız gecırır, kii benım alısverısım 1 saati asla gecmez.baksana senınkı ses etmıyo.bu bıle ne kdr sevdıgını gostermez miiiiiiiiiiiiiyy:halay:

Ortalama erkek tipi benim eşim alışverişte saatlerce gezer sesi çıkmaz ev işi yapar çocuklara benden fazla bakar ama gel gör ki 6 yılda 1 kere çiçek aldı o da istemede ama ben odun esanslı parfüm çok aldım hediye kesin ondan :KK53:

Back
X