• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi değil mi ??

Neolursa olsun kadin erkek arktsligi yada iş icinde birarada olsada tehlikeli bir durum cok var iş yerindeki kadinlarla calisanlarin birlikteligi bugün olmasa yarin ihtimal cok büyük ornek cok var çünkü o yüzden gözünü ayirma kocandan belki ilerde hoşlanabilir heyecan yasamak falan olur erkeklerde genelde duyduklarimdan dolayi bukadar emin söylüyorum

Bir yıllık evliyiz . Fransa'da yaşıyorum.
Sorunum Eşim burada kahveye arada gittiğinde orada çalışan bir bayan varmış ve normal arkadaşlarımş . Ve kızın numarasında kendisinde vardı gördüm ilk sordum kim diye söyledi ben numarayı sildim bir kaç hafta sonra tekrar baktığımda yine numara ekli ve bana söylemedi . Neden ekledin falan dediğimde ise kız ile iş yapmayı falan konuşmuşlarmış ya ondan eklemiş . Tekrar sildim. Bir daha eklemedi fakat hala arkadaşlıkları devam ediyormuş . Ama iş içinmiş yani :p :mad: . Peki sizce bunların arkadaş olmaları normal mi değil mi ? Ve kendisi bunları anlatıyor . İnşallah anlatabilmişimdir . Anlatım bozukluğu varsa kusura bakmayın . Sizce aralarında bişey var mıdır yok mudur ?

O kahveye niye sizle değil de yalnız gidiyor madem kadınlarda varmış!! Ayrıca belki sizde çok sever arkadaş olursunuz !! Allah aşkına dünyanın en saf insanı (gecen forumda 2 ayda 20000 kaptıran bir arkadaş vardı) bile inanmaz

Neolursa olsun kadin erkek arktsligi yada iş icinde birarada olsada tehlikeli bir durum cok var iş yerindeki kadinlarla calisanlarin birlikteligi bugün olmasa yarin ihtimal cok büyük ornek cok var çünkü o yüzden gözünü ayirma kocandan belki ilerde hoşlanabilir heyecan yasamak falan olur erkeklerde genelde duyduklarimdan dolayi bukadar emin söylüyorum
İzin vermemeliyim yani

Elin kadınıyla ne işi yapmasiymiş ya,erkek mi kalmamış.müsaade etme..bugün birsey olmasa bile yarın olmayacağı ne malum..aklın hep orda kalacak..

Yani gerçekten aralarında bişey olmayabilirde.İlle bişey olucağını düşünmek büyük mantıksızlık olur.

valla ben asla müsadee etmezdim. Madem iş yapmaya karar vercek kadar münasebeti muhabbeti var o zaman senide tanıştırması lazım. Bu konuda geç kalmış.

Ben de Fransa da yaşıyorum. Siz neresindesiniz?

Konunuza gelince bence de aralarında birşey yok. Ama bu hic olmayacak anlamına da gelmez. Eşinize güveniyorsanız problem yok. Ama fazla rahat bırakmayın derim. Fransızlar evlilere pek sardiklarini görmedim. Benim daha gördüklerim arap, romenler. Yani gidin tanisin. Fazla serbest bırakmaya da gelmez. Ama eşinize yansitmayin . Onun aklında yoksa bile aklına zorla sokmak olur bu sonra.

Ben de Fransa da yaşıyorum. Siz neresindesiniz?

Konunuza gelince bence de aralarında birşey yok. Ama bu hic olmayacak anlamına da gelmez. Eşinize güveniyorsanız problem yok. Ama fazla rahat bırakmayın derim. Fransızlar evlilere pek sardiklarini görmedim. Benim daha gördüklerim arap, romenler. Yani gidin tanisin. Fazla serbest bırakmaya da gelmez. Ama eşinize yansitmayin . Onun aklında yoksa bile aklına zorla sokmak olur bu sonra.
Ben Bordo şerhindeyim .
Evet fazla üstüne gitmeyeyim dediğiniz gibi aklına birde kendim sokucam falan tşk cevabınız için

Sizde esinizle beraber gidin, evde bunaldiginizi onunla gitmek istediginizi soyleyin.
Fakat nacizane cafe-bar islerinden uzak durun.
Aile hayati ile bu tarz isler malesef yurumuyor.
Gayet normal hayatlari olan komsularimiz, bar actilar ve aile hayatlari rezil oldu.
Cocuklari alkol ve madde bagimlisi oldu, uzak durun imkaniniz varsa...

Back
X