• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi değil mi ??

Öncelikle çok tatlısınız :) Kim nereye çekse ona yöneliyorsunuz sanırım fazlasıyla arada kalmışsınız. Benim düşüncem eşinizin yanlış bir arkadaşlık içinde olmadığı bence boşuna kendinizi hırpalıyorsunuz. Yanlız siz eğer illa ortak olmasın diye eşinize trip atıp, baskı yaparsanız şu aşamada belkide özel hiç bir sey konuşmuyorken sizden bunalıp kadınla bu sorunları paylaşabilir. Bilirsiniz erkekler şevkatli ve anlayışlı kucak gördümü dayanamaz. Bence gözlemleyin tetikte olun ama baskıyla yıldırmaya çalışıp inatlaşmayın.

Öncelikle çok tatlısınız :) Kim nereye çekse ona yöneliyorsunuz sanırım fazlasıyla arada kalmışsınız. Benim düşüncem eşinizin yanlış bir arkadaşlık içinde olmadığı bence boşuna kendinizi hırpalıyorsunuz. Yanlız siz eğer illa ortak olmasın diye eşinize trip atıp, baskı yaparsanız şu aşamada belkide özel hiç bir sey konuşmuyorken sizden bunalıp kadınla bu sorunları paylaşabilir. Bilirsiniz erkekler şevkatli ve anlayışlı kucak gördümü dayanamaz. Bence gözlemleyin tetikte olun ama baskıyla yıldırmaya çalışıp inatlaşmayın.
Aynen öyle oldum ya :))

bende fransadayim
ben yolda giderken basini onunden kaldirmayan adamlarin aldatatigini gordum ( yani dersinki bu adam yaptiysa yapmayaack insan kalmamistir oyle sessiz sakin kendi halinde biriydi,3 oglu vardi )
sana yok bisey olamz demek isterdim
su an yok olabilir tabiki ama zamanla bu vara donusebilir
esin ne is ypiyor bilmiyorum ama bi sekilde o isi bozman lazim
senin yaninda gitmen falan onemli deil, onlar için erkegin evli olmasi bi sorun deilki , hatta kadinin kendisinin evli olmasida sorun deil ( esine yakinlik duymasi için )
ç_ok farketmez ama hangi milletdenmis kadin ?

İşi kadınla birlikte yapmasını istemediğimi söyledim tamam sen istemiyorsan yapmam dedi . Ben istersemde tanışacağım . Ama arkdşlığını kesmesini istedim iş içinse iş yapmayacksan artık gereği yok dedim . Eğer senin kafana takılıyorsa bitsin dedi . Yani anlaştık demek gerçekten sorun yokmuş . Dediklerimi kabul edip baz geçtiğine göre ...:)
Hepinize cevapları için çok teşekkür ederim ...

Back
X