- 31 Temmuz 2015
- 320
- 159
- 33
- Konu Sahibi Minnakperim
Evet o kadar değil tabi biliyorumIki sokak otende degil tabi ki.UK de cok da uzak degil hani.
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o kadar değil tabi biliyorumIki sokak otende degil tabi ki.UK de cok da uzak degil hani.
![]()
Evet o kadar değil tabi biliyorum![]()
Her daim heryerdeKahve mi? Vay canına orda da mı kahveye gidiyorlar?
Kadınla arkadaş olmaları bilmiyorum benim için erkek kadın arkadaşlığı bilmiyorum çok normal değil gibi .Kadın hisseder. .
Seni bu kuşkuya iten ne oldu? ?
Eşinle konuş ..Kadınla arkadaş olmaları bilmiyorum benim için erkek kadın arkadaşlığı bilmiyorum çok normal değil gibi .
Diyorum istemiyorum diyor iş için arkadaşım falan filan .Eşinle konuş ..
Durumdan rahatsız olduğunu söyle. .
Diyorum istemiyorum diyor iş için arkadaşım falan filan .
Şimdi normal inşaatla uğraşıyor . Farklı bir yapmayı düşünüyor artık daha önce söylemişti Ama şimdide eğer o bayanla olursa ortak iş yapacaklarNe iş yapıyor eşin?
Olur mu dersinbu işin sonu kötü biter o kadını yok et kocanın hayatından![]()
kuzum ateşle barut sende diyorsun fazla muhatap olmaları hiç iyi olmaz en iyisi o kadını uzaklaştırman ağırlığını koy anlasın eşin benceOlur mu dersin(( e Ateş'le barut Yanyana olmaz herhalde
(((
Şimdi normal inşaatla uğraşıyor . Farklı bir yapmayı düşünüyor artık daha önce söylemişti Ama şimdide eğer o bayanla olursa ortak iş yapacaklar
Of evet istemiyorum diyorum . Kadının erkek arkadaşıda varmışOrtak olmasını istemediğini söyle
Of evet istemiyorum diyorum . Kadının erkek arkadaşıda varmış
Evet zaten şuan onu takmıyorum o konuşmaya çalışıyor . İş yapmayacaksından başka muhattap olmuyomkuzum ateşle barut sende diyorsun fazla muhatap olmaları hiç iyi olmaz en iyisi o kadını uzaklaştırman ağırlığını koy anlasın eşin bence![]()
Evet oluyorum ama ben mi yanlış anlıyorum yoksa öyle mi gerçekten onun içinden çıkamadığım için . O yüzdende burya yazdım .Yine de rahatsız oluyorsun. .
Eşini ve kadını tanımadığımız için sen daha iyi bilirsinEvet oluyorum ama ben mi yanlış anlıyorum yoksa öyle mi gerçekten onun içinden çıkamadığım için . O yüzdende burya yazdım .