- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Teşekkür ederim cnm hiç duymamıştımAraya bes sene girmeden s.s.v.d olmuyor diye biliyorum
Yanlışım varsa arkadaslar düzeltsin
Kişiden kişiye değişen bir durum kimine sezeryan iyi gelir kimine normal doğum hakkınızda hayırlısı hangisinde o olsunKızlar merhaba ilk doğumum ( kendi isteğim ile) sezeryan oldu. Şimdiki aklım olsa kesinlikle normal tercih ederim diyorum
İkinci gebeliğim şimdi kasımda doğumum var nasipse
Dr istersen normal deneyebiliriz dedi.
Şimdi ilk doğumu sezeyan olupta ikinci normal olan falan var mı yada çevresinde yapan faln varsa yorum yaparsanız çok sevinirm kızlar
Kızım küçük daha 2,5 yaşında o yüzden de biraz bormal doğum istiyorum çabuk toparlanmak açısından
İlk lohusalığım çok sıkıntılı geçti
Bı sefer de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Araya bes sene girmeden s.s.v.d olmuyor diye biliyorum
Yanlışım varsa arkadaslar düzeltsin
Haklısınz tamamen bünye ile ilgili bir durumBüyük kızım 16 mayıs 2010 dogumlu, acılma olmadıgından dolayı sezeryanla dogum yaptım.. İkinci kızım 12 mayıs 2013 dogumlu onu da normal dogum yaptım. Her bünye farklı oluyor toparlamada.. Yengem 2 normal dogumlarda cok cabuk toparladı. Ben ise ikisindede zor toparlandım.. Tabikide normal dogumu tercih ederim..
Teşekkür ederim cnmKişiden kişiye değişen bir durum kimine sezeryan iyi gelir kimine normal doğum hakkınızda hayırlısı hangisinde o olsun
Aaa var mı bi şikayetiBenim bir arkadaşım 20 ay arayla SSVD yaptı. Facebook'ta bununla alakalı güzel bir grup var. Bir bakın isterseniz.
Yok gayet iyi geçti. Benim de ilki sezeryan. Benim doktotum desteklemiyor ama destekleyen bir doktorum olsaydı, cesaret de verseydi denerdim belki.Aaa var mı bi şikayeti
Anladım canım çok teşekkür ederimYok gayet iyi geçti. Benim de ilki sezeryan. Benim doktotum desteklemiyor ama destekleyen bir doktorum olsaydı, cesaret de verseydi denerdim belki.
BilmiyorumTabiki herşeyin normali güzel ama sezaryen sonrası vajinal doğum için 5 sene geçmesi gerekmiyor mu?
Benim ilki sezeryan,Kızlar merhaba ilk doğumum ( kendi isteğim ile) sezeryan oldu. Şimdiki aklım olsa kesinlikle normal tercih ederim diyorum
İkinci gebeliğim şimdi kasımda doğumum var nasipse
Dr istersen normal deneyebiliriz dedi.
Şimdi ilk doğumu sezeyan olupta ikinci normal olan falan var mı yada çevresinde yapan faln varsa yorum yaparsanız çok sevinirm kızlar
Kızım küçük daha 2,5 yaşında o yüzden de biraz bormal doğum istiyorum çabuk toparlanmak açısından
İlk lohusalığım çok sıkıntılı geçti
Bı sefer de aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
Şimdiden hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?