S
sekreter18282
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sekreter18282
-
Sekreter normal doğum için düzenli cinselliği ben de duymuştum. Kimi doktorlar son ana kadar kesilmemesini öneriyormuş. Ama o nasıl olacak bilmiyorum. Mesela, eşim şimdiden tedrigin oluyor. Karnım büyüdükçe onun psikolojisi bozuluyor. Ona bir sorun olmadığını anlatıp, rahatlatmaya çalışsam da 'aklıma kızımız geliyor' diyor. Bu psikoloji nasıl aşılır. Bilen var mı aranızda???
kızlar adamlar için gerçekten aşılması zor bir psikoloji nede olsa her ay birde arada testler felan sürekli hastanelerdeyiz doğal olarak onlarda bir sorun çıkmasını istemiyorlar ama bende bir yerde okumuştum özellikle yan yatar şekilde olursa ne anneye nede bebeğe bişey olmuyormuş..
kızlar adamlar için gerçekten aşılması zor bir psikoloji nede olsa her ay birde arada testler felan sürekli hastanelerdeyiz doğal olarak onlarda bir sorun çıkmasını istemiyorlar ama bende bir yerde okumuştum özellikle yan yatar şekilde olursa ne anneye nede bebeğe bişey olmuyormuş..
Önemli olan zoru başarmakmış :roflol:oda zor bi pozisyon
Canım şimdi tedaviyle hamiş kalanlara normal yaptırmıyorlar genelde.nazlıcım benim bi arkadaşım 6 ay önce doğum yaptı.belinde fıtık vardı ve sezeryan düşünüyodu.iyi bi hastaneyle anlaştılar.(çokta bi ücrete..)
sonra kız 8 aylıkken çalışıyo..bigün sancısı ve suyu geliyo..yakınlarında uyduruk bi hastaneye zor yetiştiriyolar.7 dk.da normal doğum yaptı..
annede bebekte çok sağlıklı çok şükür..ve paralarda ceplerinde kaldı:roflol:
çok komik bi rakam verip hastaneye çıktılar.
çok gülmüştüm yaa.kocası nasıl mutlu..hem maddi hem duygusalsırnaşık şey
ablamında çiftyumurta ikizleri oldu.kızcağız 10 dk. arayla gıkı çıkmadan normal doğum yapıverdi..
yaniböle şeyler oluyo..tabi sonuçta doktorumuz nasıl uygun görürse öle olacak..şimdiden allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım..
julicim aklıma senin yazdığını okurken kavak yelleri dizisi var biliyomusun o geldi..
efenin abisine eşinin hamile olduğunu sölüyo kayınvalide.ama gerçek değil.kız ben napıcam anne falan derken baba hazırlıklara başlıyo bile.anne en sonunda diyoki tek çare herkes bu yalanı anlayana kadar sende gerçek hamile kalacaksın.kadın süsleniyo püsleniyo akşam kocası gelince bişi olmuyo..anne soruyo ertesi gün tamammı o iş..kadıncağız ağlar bi vaziyette: BEYEFENDİ ÇOCUĞUNA OLAN SAYGISINDAN BÖLE BİŞEY YAPAMAZMIŞ diyo...ay çok gülmüştüüüüüm..
Ben de Hisem'le aynı tereddütleri yaşıyorum. Önceleri asla normal doğumu düşünmüyor, olacaksa sezeryan olur diyordum. Fakat şimdi normal doğum fikrine alıştım. Alışmamı sağlayan en büyük şey ise dünya üzerinde milyarlarca kişinin bu yöntemle anne olmuş olması :) Düşününce ne kadar basit değil mi :) Fakat benim doktorum norkmal doğuma girmiyor. Bir de öyle bir yanı var durumun. Fakat henüz düşünmedim, normal doğuma karar verirsem ne yaparım diye. Elbet bir çaresi bulunur, çok dert etmeyin, bakalım zaman ne gösterecek bize. Hani bir söz var ya: Kulları plan yaparken, Tanrı yukarıdan onlara gülümsermiş. Bir dizide de kullanmışlardı.. O misal yani kızlar, tek dileğim hepimizin hayırlısıyla sezeryan ya da normal doğum hiç fark etmeden sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almamız...
Azo'cum zaten ne olduysa dizinin o bölümünden sonra oldu .:) Bak düşün ne keder uzun zaman oldu. Hatta bugğn sezon finali yapıyor dizi :)
Haklısınız kızlar, sezeryan dersin erken gelir bebiş tüm planları alt üst eder. Normal dersin, saatler sonra sezeryana girmek zorunda kalırsın. Hiç belli olmuyor ama eşim bugün trafikte gidemeyen bir ambulans görünce, normal olursa nasıl yetişiriz diye kara kara düşünmeye başladı... Burada bir de böyle bir sorun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?