Yorum yapmadan duramadım benım bende 10 saat sancı cektım ama normal dogum olmadı sezeryan oldu ama sezeryandanda memnunum ılk gunu ayaga kalktım hıç bır sıkıntım olmadı kendı ısımı kendım yaptım sadece bacaklarınızdakı uyusma gecınce bol bol yurusenız o ıyı gelıyor ben hastanede sabaha kadar yurudum teyzemın kızı normal dogum yaptı yalnıs dıkısten 40 gun kıcının ustune oturamadı ıkısındede korkulacak bısey yok herseyın hayırlısı dogum planladıgınız sekılde gıtmez eger bıraz canınızb tatlıysa normal dogumdan sonrada yatanı gordum yanı dırençlı olursanız ne acı kalıyor ne bısey ayrıca devlet hastanesınde oldum bır makas agzı kadar iz bellı dumduz belı bıle olmuyor suan 2 cıye 6 aylık hamıleyım ıyıkı sezeryan olmusum dıyorum :)
9 gün önce kızımı spinal sezeryanla dünyaya getirdim herşey normale uygunken szeryanı kendi isteyenlerdenim ben tamam güzel doğum sancısı falan yok ama sonrası biraz sıkıntılı ama yinede tekrar olsa szeryan derim 3 4 gün epey zor sonra günden güne daha iyi oluyo ama 9 gün oldu benim hala sızlıyor acıyo dikiş yerlerim normale önemedim yani.cesaretin varsa normal doğur hiç bunları çekme derim ben
Bende bebek beklıyorum yazılanları dikkatle okudum korkuyorum ilk gebeliğim, içimde zamanı dolmak uzere olan bi bomba varmış gibi hissediyorum şu an doğum yapmaya çalışan insanlara Allah güç versin...
cok sanslısınızzz maşallah hayırlı olsun şimdiden diğer bebişinizzz :)
aynen cnm cesaret işi o da
canımm senın de hayırlı olsun şimdiden bebişinn :) doğumdan sonra ii haberlerini beklıyoruzz :)
Ayrıca sezeryanda göbeğin az ya uci kalıyor. Taşıdığım bıçak izini hiç sorma. Doktor çuval diker gibi dikti. Fredinin Kabusu benim karnımın yanında hiç kalır:))[/QUO. keske normal dogum olabilseydi]
Kizlarr sakinnn ben martta epidural sezeryan oldum miss..ne gobek var ne dikis izi.ikinci gun ayaga kalktim.dipcik gibiydim masallah.ucincu gun sutun de gelio.awzeryan hakkindaki hurafeleri bi yana birakalim.tabiki keske normal yapabilseydimmm.arka arkaya dusunuyosan normal.ama sezeryandann da korkma.minik melegimi hemen gordum.ooo muhtesemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?