Normal mi sizce?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Herkese merhaba
Covid pozitif oluşumun 5.günü. Yaklaşık 8 gündür Koronayım diyebilirim.
Kuru öksürük dışında başka da belirtim yok çok şükür.
Öyle ciğerlerim patlarcasına öksürmüyorum arada gıcıklık yapıyor o kadar.
Annem çok büyütüyor öksürmemi entübe edilip öleceğimden korkuyor.
Sizde öksürük oldu mu çok ciddi bir durum mu?

Lutfenn hastaneye gidn beklemeniz hata gercekten??? Sagliginizin onemsemiyormusnuz

Çok geçmiş olsun.
Benim eşim atlattı onda da öksürük yoktu.
Çok ateş, ter ve eklem ağrısıyla 1 hafta yattı.
Sonrasında ayaklanarak iyileşti.

3 hafta oldu iyileşeli çok şükür bir şeyi kalmadı.

Bende hic oksuruk olmadi ama eşimde oksuruk vardi. Rahat 1 ay filan oksuruk devam etti. Hastalik negatif ciktiktan sonra bile oksuruk bir sure devam etti eşimde.
Evde gecirdik ikimizde ama kisiye gore degisen seyler bunlar, biri olur biri olmaz.
Yogun bakima girenlerin yakinlarinin hepsi "birden fenalaşti" diyorlar. Belli olmuyor yani ne olacagi, beni de bu belirsizlik cok korkutmustu ama ypacak bir sey yok moralinizi yuksek tutun annenizde ölme muhabbeti filan etmesin boş yere stress yaratir sadece.

Hafif atlatıyorsunuz sakin olun. Çok geçmiş olsun. Telaşa gerek yok, kötüleşirseniz hastaneye gidersiniz.

Lutfenn hastaneye gidn beklemeniz hata gercekten??? Sagliginizin onemsemiyormusnuz

Hastaneye gitse ne yapacaklar?
Biz pozitif ciktiktan sonra hastane icin bile evden cikmamiz yasakti kendi aracinla bile gidilmiyordu galiba yanlissam duzeltsinler. Agir bir durum olursa ambulans cagirin dediler.
Hastaneye oksuruyorum pozitifim diye gitse ne yapabiler? İlac veriyorlar zaten o kadar.

Çok geçmiş olsun.. sadece öksürükse ve artmıyorsa sorun yok bence ki zaten ilk haftanı atlatmıssın bol bol c vitamini al yemene içmene dikkat et geçer

Yanlış .
Gidiliyor
Bizde gittik su attigim bilgiye dayanarak

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-23-19-04-24-702_com.android.chrome.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 40
Geçmiş olsun neden ölesiniz böyle şeyleri aklınızdan geçirmeyin.

Bilgi sadece İzmir için geçerlidir diye belirtmemis ki ama
Kuralı kafasına göre uygulamak nedir yani

Bilgi sadece İzmir için geçerlidir diye belirtmemis ki ama
Kuralı kafasına göre uygulamak nedir yani
Ne yaptıysam izin vermediler. Belirtileri soruyorlardı, gerekli görmüyorlardı. Aslında şimdi diyorum iyiki gitmemişim. Sanırım ben panikle gitmek iyi olacak düşünüyordum. O da boğulurcasına öksürüğüm vardı.

öksuruk olması sart degılkı sızden daha hafıf atlatan da var oksurunce ne oluyormus oksurmuyor dıye entube edılmeyı ılk kez duyuyorum
gecmıs olsun

Size korana saka gibi sanirsam sevdiginiz insanlari kaybetmediginden anliyamazsiniz yasarsaniz o zaman anlarsiniz
corona pozıtıf dıye hastanede soyluyorlar ınsanların super guclerı yok kendı kendısıne covıd oldugunu anlayamaz
covıd oldugunuzda dısarı cıkmanız yasak pozıtıf oldugunuzda ılac verıyıorlar evde karantınada kalmak zorundasınız fenalasınca ambulans cagırılıyor

bence asıl sız cıddıye alın covıdken dısarı cıkıp ınsanları tehlıkeye atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…