- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Lutfenn hastaneye gidn beklemeniz hata gercekten??? Sagliginizin onemsemiyormusnuzHerkese merhaba
Covid pozitif oluşumun 5.günü. Yaklaşık 8 gündür Koronayım diyebilirim.
Kuru öksürük dışında başka da belirtim yok çok şükür.
Öyle ciğerlerim patlarcasına öksürmüyorum arada gıcıklık yapıyor o kadar.
Annem çok büyütüyor öksürmemi entübe edilip öleceğimden korkuyor.
Sizde öksürük oldu mu çok ciddi bir durum mu?
İroni mi yaptınız?Lutfenn hastaneye gidn beklemeniz hata gercekten??? Sagliginizin onemsemiyormusnuz
Çok şükür mide bağırsaklarım etkilenmedi sadece arada öksürüyorum o kadarHafif atlatıyorsunuz anlasılan. Kimileride ayakta atlatıyor korkmayın
Büyütülecek bir sey yok merak etmeyin. Entubelik bir durumunuzda yok. Şiddetlenirse kaldırılırsınız. Benim baba agır atlattı biraz. Yılan oyunu oynuyordu.Çok şükür mide bağırsaklarım etkilenmedi sadece arada öksürüyorum o kadar
Lutfenn hastaneye gidn beklemeniz hata gercekten??? Sagliginizin onemsemiyormusnuz
Çok geçmiş olsun.. sadece öksürükse ve artmıyorsa sorun yok bence ki zaten ilk haftanı atlatmıssın bol bol c vitamini al yemene içmene dikkat et geçerHerkese merhaba
Yanlış .Hastaneye gitse ne yapacaklar?
Biz pozitif ciktiktan sonra hastane icin bile evden cikmamiz yasakti kendi aracinla bile gidilmiyordu galiba yanlissam duzeltsinler. Agir bir durum olursa ambulans cagirin dediler.
Hastaneye oksuruyorum pozitifim diye gitse ne yapabiler? İlac veriyorlar zaten o kadar.
Geçirilen şehre göre ya da döneme göre değişiklik gösteriyor. Ben geçen yıl Aralıkta geçirdim. İzin vermediler hastaneye gitmeme. Öksürük çoktu panik yaptım, özel araçla bile izin vermediler. Giriş alamayız dediler.Yanlış .
Gidiliyor
Bizde gittik su attigim bilgiye dayanarak
Yanlış .
Gidiliyor
Bizde gittik su attigim bilgiye dayanarak
Geçmiş olsun neden ölesiniz böyle şeyleri aklınızdan geçirmeyin.Herkese merhaba
Bilgi sadece İzmir için geçerlidir diye belirtmemis ki amaGeçirilen şehre göre ya da döneme göre değişiklik gösteriyor. Ben geçen yıl Aralıkta geçirdim. İzin vermediler hastaneye gitmeme. Öksürük çoktu panik yaptım, özel araçla bile izin vermediler. Giriş alamayız dediler.
Ne yaptıysam izin vermediler. Belirtileri soruyorlardı, gerekli görmüyorlardı. Aslında şimdi diyorum iyiki gitmemişim. Sanırım ben panikle gitmek iyi olacak düşünüyordum. O da boğulurcasına öksürüğüm vardı.Bilgi sadece İzmir için geçerlidir diye belirtmemis ki ama
Kuralı kafasına göre uygulamak nedir yani
Size korana saka gibi sanirsam sevdiginiz insanlari kaybetmediginden anliyamazsiniz yasarsaniz o zaman anlarsinizİroni mi yaptınız?
corona pozıtıf dıye hastanede soyluyorlar ınsanların super guclerı yok kendı kendısıne covıd oldugunu anlayamazSize korana saka gibi sanirsam sevdiginiz insanlari kaybetmediginden anliyamazsiniz yasarsaniz o zaman anlarsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?