Normal mi?

benim eşim beni böyle dese heralde mide bulantısından kusarım. iğrenç şu yaptığınız şey. nasıl yüzüne bakabiliyosunuz merak ediyorum.

Eşim rentacar işletiyor kendi dükkanı , arabaları var bu ara çok sıkışık, sosyal medya kullanmıyorum fakat esımın Facebook u ve ınsagramı var.bunlar dükkan adına hıcbir kendi resmî yok .arabaların fotosu ücretli v.s seyler var.
Ben insagram hesabını bılmiyormuss gibi yaptım. Arkadaşın ınsagramını kullandık.konusmaları atıyorum.
Goremedim

bana adam müşteriyi kırmak istememiş, kaçırmak istememiş, ama kadının asılmasına da kızım, konu nerelere geldi vs engel olmuş gibi geldi
ama biraz karışım olmuş galiba resim sıralaması o yüzden yanılmış olabilirim

ama önemli olan, bunu niye yaptınız?

Aynen katılıyrm adam müşteri peşinde

Bi bayan bu hataya niye düsür anlamiyorun. Demek zerre güven yok esine. Sakasi bile onur kirici kaldiki cidden böyle birseye kalkismak. Dua etsin kimse söylemesin esine.
Ben de anlam veremiyorum. Eğlence işte sözde. Dur kocamı bi işleteyimden çıkıyor sonra ucu nerelere dokunur düşünülmüyor. Yazık. İnşallah kimse söylemez. Yoksa hiç iyi şeyler olmaz. Adamı da kendini de rezil etti bu kadar insana/

Eşiniz herhangi bir müşteriye davrandığı gibi yazmış garipsenecek bir durum yok.
Espri , şaka yoluyla iş iletişimi kurmaya çalışırken kadının konuşmaya verdiği yön hoşuna gitmemiş ve durumunu belli etmiş.
Fake hesaptan bunu yapacak kadar gözünüzü kararttıysanız eşinize zerre güvenmiyorsunuzdur.
Normal olmayan sizsiniz!
Eşinizin instagram hesabı apaçık yazıyor, bunu zilyon tane üyesi bulunan bir platformda ifşa etmeniz ayrı bir travma!

Valla eşinizin hesabını burdan biri alıp ona yazsa, karın böyle böyle paylaşmış diye kimse ona suçlusun demez!

Back
X