- 14 Ocak 2018
- 544
- 1.317
- 28
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
Yazık adama, göreceği varmış demek ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın kendisi.Kadinin yazim tarzi hos degil.
Niyeti farkli olabilir ama esiniz normal davranmis bence.
Ama esinizin hesabini bu sekilde paylasmaniz hos degil
Ay yazık adama ya cidden baktım şimdi intagramdan zaten bi kaç foto paylaşmış, kızını paylaşmış. Değer mi yani bunu yapmanıza? Ayıp çok ayıp.
GoremedimEşim rentacar işletiyor kendi dükkanı , arabaları var bu ara çok sıkışık, sosyal medya kullanmıyorum fakat esımın Facebook u ve ınsagramı var.bunlar dükkan adına hıcbir kendi resmî yok .arabaların fotosu ücretli v.s seyler var.
Ben insagram hesabını bılmiyormuss gibi yaptım. Arkadaşın ınsagramını kullandık.konusmaları atıyorum.
İnanın yaparlar. Yani sırf Ekişicilerden bile yapan olabilir.Birisi su bayanin esine simdi bu görüntüleri atsa ve adam evde kiyameti koparsa normal mi? Evet normal. Yazik adama ya
İnanın yaparlar. Yani sırf Ekişicilerden bile yapan olabilir.
İnanın yaparlar. Yani sırf Ekişicilerden bile yapan olabilir.
bana adam müşteriyi kırmak istememiş, kaçırmak istememiş, ama kadının asılmasına da kızım, konu nerelere geldi vs engel olmuş gibi geldi
ama biraz karışım olmuş galiba resim sıralaması o yüzden yanılmış olabilirim
ama önemli olan, bunu niye yaptınız?
Ben de anlam veremiyorum. Eğlence işte sözde. Dur kocamı bi işleteyimden çıkıyor sonra ucu nerelere dokunur düşünülmüyor. Yazık. İnşallah kimse söylemez. Yoksa hiç iyi şeyler olmaz. Adamı da kendini de rezil etti bu kadar insana/Bi bayan bu hataya niye düsür anlamiyorun. Demek zerre güven yok esine. Sakasi bile onur kirici kaldiki cidden böyle birseye kalkismak. Dua etsin kimse söylemesin esine.
AaaKadın kendisi.