Normal mi?

Neden öyle bir şey yapmış? Amaç?
Bi de niye buraya eklemiş madem adam kendini bozmamış, ne anormal olmalıydı?
Kafamda deli sorular :/

Bir yerde adama demiş ki başta samimi konusuyordun sonra niye değiştin. O da demiş ki isterseniz yine samimi konuşalım. Sanırım bu kısmı kafasına takmış ki adamın tek derdi müşteri kaybetmemek bence

Bir yerde adama demiş ki başta samimi konusuyordun sonra niye değiştin. O da demiş ki isterseniz yine samimi konuşalım. Sanırım bu kısmı kafasına takmış ki adamın tek derdi müşteri kaybetmemek bence

E yani, adam samimiyetten dönüyorsa mesafeli durmaya çalışıyor. Öyle denince de böyle diyor doğru, müşteri şeysi. Durduk yere niye insan böyle bir şeye kalkışır ya çok canının sıkılması lazım. Yalnız benim de canım çok fena sıkılıyor, işletsem mi benimkini bak beni de yoldan çıkardılar. :KK53:

Siz eşi değilsiniz bence adam eski sevgiliniz falan mı? Yoksa mümkün değil böyle bi saçmalık

E yani, adam samimiyetten dönüyorsa mesafeli durmaya çalışıyor. Öyle denince de böyle diyor doğru, müşteri şeysi. Durduk yere niye insan böyle bir şeye kalkışır ya çok canının sıkılması lazım. Yalnız benim de canım çok fena sıkılıyor, işletsem mi benimkini bak beni de yoldan çıkardılar. :KK53:

Cevabını duymak istemeyeceğin sorularin peşine dusme derim :ıslık:

Cevabını duymak istemeyeceğin sorularin peşine dusme derim :ıslık:

Bi şey olmaz be, hakket canım çok sıkılıyo. Kızlaar, yedek face profili olan var mıı? :D Yeni alsam anlar şimdi, yedekte tuttuğu stalk profilini yarım saatlik bana verecek olan varsa öm atar mısınız, bi şey deniycem de ajskdakbf :D :D

Bi şey olmaz be, hakket canım çok sıkılıyo. Kızlaar, yedek face profili olan var mıı? :KK70: Yeni alsam anlar şimdi, yedekte tuttuğu stalk profilini yarım saatlik bana verecek olan varsa öm atar mısınız, bi şey deniycem de ajskdakbf :KK70: :KK70:

Hahahhahaa ecelinemi susadın anacım uslu dursana yahuu :KK70::KK70:
Haydee kiralık fake face aranıyorr huuuu :KK53:

Bi kişi de alıntı yapmamış yaaa hiçbi şey anlamadım. Mune Mune içerik silinmiş yarım yamalak bi şey anlaşılmıyor.

Neden öyle bir şey yapmış? Amaç?
Bi de niye buraya eklemiş madem adam kendini bozmamış, ne anormal olmalıydı?
Kafamda deli sorular :/
Adam bozmamış, pembe hala şüpheli ama.
İş için sohbet açmış , konuyu asılmaya kadar getirmiş.
Adam yüz göz olmayıp düzgün konuşmuş,
Adamın hesabı açıkça göründüğü için de kaldırıldı görüntüler.
Ah biz güvensiz kadınlar.

Arabalar, sanayi, yedek parçalardan girersin olur bu iş hacı :D

Konu sahibi yardımcı olur bence sana :KK70:

Insta değil face lazım bana, twttr da olar :KK70: :KK70:
Ay heyecanlandım ne konuşacağım acaba? Ne diyecek? :KK70:

Hahahhahaa ecelinemi susadın anacım uslu dursana yahuu :KK70::KK70:
Haydee kiralık fake face aranıyorr huuuu :KK53:

Acil, eve gelmeden, hemen face aranıyo :D
"Merhaba x bey, siz beni tanımazsınız ama ben sizi uzun zamandır izliyorum" mu desem, yoksa "X, seni unutamadım." diye mi girsem? İkincisinden korkuyorum sakşfgdahjvf :KK70: "Pelinsu, sen misin?" derse? :KK70:

Back
X