Normal mi?

Konu sahibi kocasına "kızın sana benzemiyor" demiş 2-3 kez falan.. Adam hiç bozmamış konu dışına bile çıkmamış valla.
Tövbe estağfurullah böyle saçma şaka yapılır mı
Adam şimdi ciddiye alsa kızın bana benzemiyor muş aceba dese diye içine kurt düşse o zaman konu sahibi ayiklasin pirincin taşını

Tövbe estağfurullah böyle saçma şaka yapılır mı
Adam şimdi ciddiye alsa kızın bana benzemiyor muş aceba dese diye içine kurt düşse o zaman konu sahibi ayiklasin pirincin taşını
Ayyy gerçekten yaa Böyle bir şey demek nasıl gelir insanın aklına?
Düşünmeden atılan adımlar

Yani???

Ay hanımlar hayrınıza yazsanıza görenlerden birileri konuşmaları. Çatladım meraktan.

Haydaaa. İyi bari abi daha fazla afişe olmadan fotograflar silinmiş, gerçi gören görmüştür ya neyse. Biz konuyu kaçıranlara konu sahibine akıl fikir Yasin Beye de sabır dilemek düşüyo bu durumda

Ay hanımlar hayrınıza yazsanıza görenlerden birileri konuşmaları. Çatladım meraktan.

Konu sahibi fake hesaptam kocasinin sadakatini deniyor
Kocasi araba kiraliyor
Kocasina musteri kiliginda asiliyor kisaca
Adam cizgisini bozmuyor ama sadece musteriyi kacirmamak icin alttan aliyor sadece

Yazismalari ve kocasinin hesabini da buraya paylasiyor

Biz de kocasinin normal oldugunu kocasini bu sekilde desifre etmesinin yanlis oldugunu soyleyince yazismalari kaldirdi.
Konu bu.

Öpücük emojisi bulamadım ama koydum say :) çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…