- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi - Pudra Pembe -
-
Neden öyle bir şey yapmış? Amaç?
Bi de niye buraya eklemiş madem adam kendini bozmamış, ne anormal olmalıydı?
Kafamda deli sorular :/
Yaaaaaa aşk olsun kızlar. Bi taneniz de mi alıntı yapmazKonu eksik kalmış anlayamıyorum, silinmiş
Bari adres kısmını kırpıp tekrar yayınlasaAdmin silmistir cünkü adamin instagram sayfasi görünüyordu
Evet yaaa cherrycanım herkes parti verirken ben uyuyormuşum gibi bi his olduTüh jeliboncum bir konudan da eksik kaldın
Yazık ya gömmeyin bu kadarEşinin hesabını neredeyse bi 100 kişi biliyordur burdan.
Yazık bi tek çocuğa acıdım .
Bu adam sen bu kafayla gidersen seni garanti bırakır .
Hoş en mantiklisi.
Hesabi bi çok kişi biliyor,kendi kendini gömdü zaten.8
Yazık ya gömmeyin bu kadar
Olabilir herkes hata yapar
Bir yerde adama demiş ki başta samimi konusuyordun sonra niye değiştin. O da demiş ki isterseniz yine samimi konuşalım. Sanırım bu kısmı kafasına takmış ki adamın tek derdi müşteri kaybetmemek bence
E yani, adam samimiyetten dönüyorsa mesafeli durmaya çalışıyor. Öyle denince de böyle diyor doğru, müşteri şeysi. Durduk yere niye insan böyle bir şeye kalkışır ya çok canının sıkılması lazım. Yalnız benim de canım çok fena sıkılıyor, işletsem mi benimkini bak beni de yoldan çıkardılar.
Cevabını duymak istemeyeceğin sorularin peşine dusme derim
Konu sahibi yardımcı olur bence sanaBi şey olmaz be, hakket canım çok sıkılıyo. Kızlaar, yedek face profili olan var mıı?Yeni alsam anlar şimdi, yedekte tuttuğu stalk profilini yarım saatlik bana verecek olan varsa öm atar mısınız, bi şey deniycem de ajskdakbf
Bi şey olmaz be, hakket canım çok sıkılıyo. Kızlaar, yedek face profili olan var mıı?Yeni alsam anlar şimdi, yedekte tuttuğu stalk profilini yarım saatlik bana verecek olan varsa öm atar mısınız, bi şey deniycem de ajskdakbf
Adam bozmamış, pembe hala şüpheli ama.Neden öyle bir şey yapmış? Amaç?
Bi de niye buraya eklemiş madem adam kendini bozmamış, ne anormal olmalıydı?
Kafamda deli sorular :/
Arabalar, sanayi, yedek parçalardan girersin olur bu iş hacıE yani, adam samimiyetten dönüyorsa mesafeli durmaya çalışıyor. Öyle denince de böyle diyor doğru, müşteri şeysi. Durduk yere niye insan böyle bir şeye kalkışır ya çok canının sıkılması lazım. Yalnız benim de canım çok fena sıkılıyor, işletsem mi benimkini bak beni de yoldan çıkardılar.
Içerik konu sahibinin eşinin profilini içeriyor, bence yönetici sildi.Bi kişi de alıntı yapmamış yaaa hiçbi şey anlamadım.Mune içerik silinmiş yarım yamalak bi şey anlaşılmıyor.
Konu sahibi yardımcı olur bence sana
Hahahhahaa ecelinemi susadın anacım uslu dursana yahuu
Haydee kiralık fake face aranıyorr huuuu
konu yarım kalmış yarısı silinmiş gibi görünüyor. O kısmını bilmiyorum tabi doğrudur.Içerik konu sahibinin eşinin profilini içeriyor, bence yönetici sildi.
Olması gerekende buydu.
Alıntılayacak bisey yok ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?