Normal mi?

Muhtemelen ilişkiniz dışında kalan günlük hayatınızda canınız birşeylere sıkılıyor. Siz de unutmak için erkek arkadaşınızla romantik yapma çabalarına giriyorsunuz. Aynı şehirde yaşıyorsunuz anladığım kadarıyla. İhtiyacınız olduğunda yüzyüze görüşmelerinizde anlatsanız derdinizi, sizi dinleyecek birine benziyor. Ama sevgilinizle mesajlaşmanız başka dertlerinizi çözmez ancak üzerini örter. Dolayısıyla sizin yeterince açık olmamanız da onu sıkar. Bence dizi izliyorum 20 dakika sonra görüşelim demesi dürüstçe bir davranış. "Şu anda önemli bir durum var seninle konuşmaya ihtiyacım var" deseniz yine aynı tepkiyi verecek mi önemli olan bu.
Sevgili Benedict o kadar doğru şeyler yazmışsın ki.. yani şu kadar yazidan iyi bir sonuc çıkarmışsin.. günlük hayatta bunaldigim o kadar çok şey varki.. iş hayatım çok stresli ben fazla strese gelemiyorum , her gün sütüne surune gitmek ama işsizlik korkusundan köle gibi çalışmak.. saygı değer görmemek.. evin babasinin sorumluluk almaması, calismayacagim diyerek kendini rahatlatmasi keyiften, evin geçiminin şimdilik benim omzumda olması.. kaldıramıyorum bu kadar yükü ağır geldi bana.. Sonra da ona sariyorum iste en küçük bir terslik yetiyor . Aynı şehirde yaşıyoruz. Diğer sorunlarına gelince önemli birşeyse oturup beni dinler. Beni dinler sorun varsa çözüm ararız. Ama işte ben diğer zamanlarda da ilgilensin romantik olsun aman uyumasin aman dizi izlemesin hep ben hep ben.....

Bende bi terslik var galiba,
Ben de erkek arkadaşınız gibi tepki verirdim.
Liseli aşık gibi ne öyle mic mic.
Ruhum daraldı cidden
Galiba herkesin yapısı farklı . İnsanlar farklı farklı. Ama diğer konumda da söylendi bu bana herkes aynı tepkileri vermez ki . Bunu bir öğrenemedim. Ben acaba hani ben mi abartiyorum bunu öğrenmek için acmistim konuyu.. sanırım oyle

Muhakkak öylesinizdir :KK66: genelde çok lider ruhlu ve ben merkezli oluyolar ya sıkıntılı dedikleri illaki olacak felan :)
Hihihi:KK48: doğru. Ben mantıklı bir aslanim ama. Bana analiz edip mantıklı gelinirse sorun cikarmam. Romantik değilimdir eşim de ondan şikayetçi olabilir. Eşim bana aşk şiiri attığında uyuyup kalmıştım sevgiliyken rezalet:KK22: çekilmez huylarim da vardır zamanında insanlara çok çektirdim. Olay hayranlık duymamız galiba. Hayran değilsem yeterince etkilenmemissem çok gicik olabilirim. Ama yine de muhabbetim iyidir:deli:

Galiba herkesin yapısı farklı . İnsanlar farklı farklı. Ama diğer konumda da söylendi bu bana herkes aynı tepkileri vermez ki . Bunu bir öğrenemedim. Ben acaba hani ben mi abartiyorum bunu öğrenmek için acmistim konuyu.. sanırım oyle
Duygusal boşlukta olunca ilgi beklemek çok normal. Ama sürekli askımli canımlı konuşmak sıkıcı olur. Fazla trip atmak da ilişkiyi çok yıpratır. Ne güzel işinden günlük olaylardan bahsediyormus. Bunlar çok önemli. Bunlardan konusmayinca muhabbet bitip gidiyor. Eşim bana rutin gününden düşüncelerinden bahsedince çok hoşuma gidiyor. Ortak bir paylaşımda bulunuyoruz. Kuru kuru romantizmle birbirinizi taniyamazsiniz. Tabi ki ilişkide lazım ama sürekli olması ilişkiyi monotonlastirir.

Hihihi:KK48: doğru. Ben mantıklı bir aslanim ama. Bana analiz edip mantıklı gelinirse sorun cikarmam. Romantik değilimdir eşim de ondan şikayetçi olabilir. Eşim bana aşk şiiri attığında uyuyup kalmıştım sevgiliyken rezalet:KK22: çekilmez huylarim da vardır zamanında insanlara çok çektirdim. Olay hayranlık duymamız galiba. Hayran değilsem yeterince etkilenmemissem çok gicik olabilirim. Ama yine de muhabbetim iyidir:deli:
Aslında aslan burçları romantik oluyor bildiğim kadarıyla ben sadece bi aslan kişisi tanıdım o öyleydi yani bilmiyorum. :) hayran olmak ve hayran bırakmak sizin hayat felsefeniz :) ;)

Yo dostum yoo. Eşim başak olsaydı birbirimizi boğazlardik :KK53:
Belki kadın erkek değişiyodur ben başak kadını aslan erkeğiyle baş gelebilmiştim :KK66: strateji felan geliştirmiştim kendimi ezmeden onuda pohpohlayarak geçim sağlıyodum :KK70: ama bi daha aslan burcu olsun mı derseniz yoooooo aslaaaa derim :)

Belki kadın erkek değişiyodur ben başak kadını aslan erkeğiyle baş gelebilmiştim :KK66: strateji felan geliştirmiştim kendimi ezmeden onuda pohpohlayarak geçim sağlıyodum :KK70: ama bi daha aslan burcu olsun mı derseniz yoooooo aslaaaa derim :)
Aslan burcu erkeği çok fena.. kireç döküp gömülebilir:KK53:

Telefon ve mesajlasma ile iliski cok zor ya.
Bazi iliskilerin baska sansi olmuyor maalesef.
Ama ayni sehirde olup 2 haftada bir gorusup telefonla iliskiyi yurutmek bana cok garip geliyor. Bir olmamislik bir eksiklik var bence, bu sizdeki huzursuzlugun sebebi de budur saniyorum.

Eşim ikizler ama ikizler değil gibi. Benden daha romantiktir. Oturur bana şarkı söyler. Şiir okur. Gerçi şiir kısmı sevgililik için geçerli. Duygusaldır. Duygusal bir sahnede oturup aglayabilir mesela film izlerken. Bende tık olmaz genelde. Ama çok mantıklı ve zekidir. Üstün bir analiz yeteneği var. Ne çok övdüm:deli:. Tabi yüzüne karşı onu çok övmem kendimi overim hehe.

Back
X