- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi Birgaripinsan
-
Geçen ay benim kızda bikaç gün yaptı. İzlediği çizgi film den etkilenmişMerhaba bayanlar. 4 buçuk yaşında oğlum yabancı insanlara durup dururken sarılıyor. Mesala ben doktorla konuşuyorum sarılıyor, birine selam veriyorum koşup sarılıyor. Arada öğretmenine de yapıyormuş. Ama sadece benim konuştuğum kişilere, tamamen yoldan geçen değil. Bir de farkettiğim kadarıyla erkeklere hiç yapmadı. Öyle çok sarılan bi çocuk değil normalde bana falan sık sarılıp öpmez, sevmez fazla. Genelde beni sinirlendiğinde gelir sarılır. Bu bi davranış bozukluğu mu? Ne bileyim altında yatan bi sebep vardır sizce ne olabilir? Cuma günü soracağım doktora ama bir de sizlerden fikir almak istedim. Sevgi eksikliği mi var acaba?
Kaç yaşında sizin kız? Bizimki baya uzun sürdü bi kaç gün olsa önemsemicem de :)Geçen ay benim kızda bikaç gün yaptı. İzlediği çizgi film den etkilenmiş
4.5 yaşında:)Kaç yaşında sizin kız? Bizimki baya uzun sürdü bi kaç gün olsa önemsemicem de :)
Sevgi pıtırcıkları. :))4.5 yaşında:)
Evet gerçekten etkileniyorlar. O yüzden her çizgifilmi izlememelilerGeçen ay benim kızda bikaç gün yaptı. İzlediği çizgi film den etkilenmiş☺
Beraber izlediğimiz bikaç çizgi film var zaten. Her çizgi film kanalını açmıyorum yaniEvet gerçekten etkileniyorlar. O yüzden her çizgifilmi izlememeliler
Umarım yoktur sorun. Arkadaşlarına falan sarılması tamam onu da yapıyor zaten, ama yabancı insanlara sarılması sıkıntı, sanki kendini sevdirmeye çalışıyor. Acaba yeterince sarılıp öperek sevgimi göstermedim mi diyorum.Ben anlattıklarınız da pek bir sorun görmedim açıkçası . Benim de böyle bir öğrencim var çok sevimli . Arkadaşlarına da sarılıyor o da 30 eylül 2014 doğumlu . 4.5 yaşında yani :)) Bence canınızı sıkacak bir durum yok bazı çocuklarda böyle şeyler görülebiliyor .
Yok sanmıyorum bununla alakalı olduğunu :) Cocugunuz çok sıcakkanlı bir cocuk muhtemelen . Bazi cocuklarda evet bu dediginiz doğru ilgi görmeyen çocuklar sürekli birinden sevgi bekler. Ama sizin öyle olduğunuzu sanmıyorum bu konuyu açıp kendinize dert edindiginize göre muhtemelen çocuğunuzla ilgili bir annesiniz. Bazı çocuklar sevgilerini sarılarak gösterirler. Bu çok normal yaşından dolayı . Ileride durum değişecektir bundan iki üç yıl sonra yani .Umarım yoktur sorun. Arkadaşlarına falan sarılması tamam onu da yapıyor zaten, ama yabancı insanlara sarılması sıkıntı, sanki kendini sevdirmeye çalışıyor. Acaba yeterince sarılıp öperek sevgimi göstermedim mi diyorum.
Teşekkür ederim inşallah sadece sevgi dolu olduğu içindir :)Yok sanmıyorum bununla alakalı olduğunu :) Cocugunuz çok sıcakkanlı bir cocuk muhtemelen . Bazi cocuklarda evet bu dediginiz doğru ilgi görmeyen çocuklar sürekli birinden sevgi bekler. Ama sizin öyle olduğunuzu sanmıyorum bu konuyu açıp kendinize dert edindiginize göre muhtemelen çocuğunuzla ilgili bir annesiniz. Bazı çocuklar sevgilerini sarılarak gösterirler. Bu çok normal yaşından dolayı . Ileride durum değişecektir bundan iki üç yıl sonra yani .
Konuşuyorum sebebini soruyorum ben onları tanıyorum falan diyor. Tamam bi daha sarılmam diyor ama başka bi zaman yine yapıyor. :/Oğlunuz konuştuğunuzda sizi rahatlıkla anlayabilecek yaşta. Herkesi öpüp sarılamayacağına, bunların kimlerle sınırlandırılacağını anlatın. Bunlarla ilgili hikaye kitapları vardır diye düşünüyorum, yabancılarla konuşmama konusunu da içine alan.
Söyledim kaç kez ama henüz işe yaramadı. :)sevgi dolu demek ki :) yine de tatlı bir dille anlatın herkese sarılmaması gerektiğini bence:)
o zaman dedikleri gibi bi çizgifilmden filan etkilenmiştir :)Söyledim kaç kez ama henüz işe yaramadı. :)
Tatlı olmasına tatlı, elbet geçecek de ama altında benim sebep olduğum bir şey mi var diyorum.Getirin bana sarılsın haha:)
Bana da sorun yok gibi geldi. Hatta bence çok tatlı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?