Normal mi?

Gördüm o konuda bi bakayım ben de teşekkğrler. :)

Bence sizden aldığı sevginin güzelliğinin farkında o yüzden herkese Sevgi gösteriyor ogluşunuz yoldan geçen insanlara koşup sarılmadigi sürece sorun yoktur bence sizin tanıdığınız kişileri bilip sariliyor kimi çocukta yakınına bile sarilmiyor her çocuk farklı işte sorun göremedim ben. Siz yinede doktora danışın tabi

İnşallah sizin dediğiniz olsun :) bu arada uyumlu bi çocuk. Öyle aşırı hırçınlıkları ağlamaları olmaz ara sıra tabi her çocuk yapar da. Öğretmenleri çok cana yakın diyor. Bir kere pedegoğa gitmiştik o da çok cana yakın uyumlu sevecen demişti. Ama bu konu o zaman yoktu soramadım. : )

Okulda arkadaslarinin ogretmene sarildigini gorup yapiyor olabilir mi? Bende anasinifi ogretmeniyim. Her gun kac posta sariliyoruz sayamiyordum artik. Biri gelip sarilinca en cekingen cocugum bile gelip sarilirdi Bence anasinifina giden cogu cocukta bu mevcut. Sadece yabancilara karsi yapmamasi gerektigini anlatmak gerekir bence. Mahremiyet acisindan. Herkes sana sarilamaz, dokunamaz gibi... yabancinin kimler oldugunu da anlatarak tabi.

Siz onlarla konuşuyorsunuz diye ilgiyi kendine mi çekmeye çalışıyor acaba
Hane bende burdayım der gibi :)
Allah bahtını açık etsin

O yaşlarda benim kucuk oglumda da ona benzer hareketler vardi.Önune gelenle konusur el sallardi ..Hatta konustugu insanlari eve cagirirdi. Bi sure sonra gecti

Anlatmaya devam elbet bırakacak teşekkürler.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…