Merhabalar 10 yıllık evli iki çocuk annesiyim.Uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konuyu sizinle paylaşmak görüş ve önerilerinizi almak istedim.Konu cinsellik . Maalesef evliliğinde bazı sorunlar var bana göre eşime göre yokmuş
iletişimsizlik gibi evin içinde adam sürekli telefonla meşgul..yok gibi evde olmadığı zaman zaten yok varken de iki kelime konuşmaz ben sormadan cevap bile alamazsın ..maç izler onunla mutlu olur onunla sevinir onunla uzulur..Şimdi asıl sorun cinsel beraberlik adam 10 günde bir ancak birlikte olmak ister neden böyle olduğunu sorduğumda da zaten bir hafta adet oluyorsun diğer günlerde çalışıyoruz ancak yorgunluk vs.Bazi günler özellikle dikkat ediyorum duruyor duruyor oyun oynuyor TV izliyor artık saat bir iki olunca ben uyuyorum ondan da sonra gelip yatıyor ertesi gün uyumasaydin olurdu gibi cevaplar geliyor bana normal gelmiyor .İsteyen adam zemin hazırlar saat uclere kadar bekleyecek değilim sonuç itibariyle iki çocuk bakıyorum ve çalışıyorum yoruluyorum ziyadesiyle ..artık gerçekten kaldıramıyorum o ilgisizliği o ağzını bıçak açmayan adamı ..