Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Külot izi olmadan güne başlayamıyorumNormal hepimiz yaparız bunu.
Bir derdim var 9 aylık bebeğim var onun babası eşim demeye utanıyorum yollarda genç yaşlı kadın bırakmadı deyince sen uyduruyorsun oluyor normal olarak her zaman inkar o yüzden Google geçmişine baktım açık kadınların siteleri yok külot izi araştırmaları kızlar soruyor sitesine girmeler yok meme açan kadın haberleri deyince de reklam oluyor onlara tıklama oluyor yanlışlıkla reklam site olur Google şu kişi arama yaptınız yazmaz yada külot izi konuları gibi YouTube açık soyunun kadın video hepsi izlenmiş yine reklam ben izlemedim girmedim gibi boş yalanlar artık dayanamadım evden kovup engelledim 9 aylık kızım var ekonomik özgürlüğüm yok ona rağmen dayanamadım böyle sapık şeyler yapan araştıranla sizce böyle insan normal mi evlilik sürer mi baba olur mu![]()
bare sapığı normal olsun dimiKulot izi mi? Ulkenin sapigi da bi tuhaf.
Iyi yapmışsınız kovmakla, bundan sonrasi icin nr planliyosunuz?
bu adamdan ne baba ne koca ne insan olur üzgünüm.Bir derdim var 9 aylık bebeğim var onun babası eşim demeye utanıyorum yollarda genç yaşlı kadın bırakmadı deyince sen uyduruyorsun oluyor normal olarak her zaman inkar o yüzden Google geçmişine baktım açık kadınların siteleri yok külot izi araştırmaları kızlar soruyor sitesine girmeler yok meme açan kadın haberleri deyince de reklam oluyor onlara tıklama oluyor yanlışlıkla reklam site olur Google şu kişi arama yaptınız yazmaz yada külot izi konuları gibi YouTube açık soyunun kadın video hepsi izlenmiş yine reklam ben izlemedim girmedim gibi boş yalanlar artık dayanamadım evden kovup engelledim 9 aylık kızım var ekonomik özgürlüğüm yok ona rağmen dayanamadım böyle sapık şeyler yapan araştıranla sizce böyle insan normal mi evlilik sürer mi baba olur mu![]()
Kulot izi dedigi sanirim pantolondan gozuken iz, hosgeldin yeni fobi.bare sapığı normal olsun dimi![]()
fjfhghgfhgjhgfj bundan etkilenen de ne bileyimKulot izi dedigi sanirim pantolondan gozuken iz, hosgeldin yeni fobi.
Adamin kiyafetli fantazisi var, yani ciplakligi asmis, kiyafetli dahi tahrik oluyor, bu nasil bi libido.fjfhghgfhgjhgfj bundan etkilenen de ne bileyim
Yok onlar eski hamile şeyi yeni değil yapmam tabi attım kapıya ömrümde böyle şey görmedim zatenSence elin sapığıyla evlilik sürer mi? Niye ekonomik özgürlüğün de yokken çocuk yaptın bu adama? Hala bir yandan aldatıyo mu diyosun bir yandan tam anlamıyla sapık olan kocanla korunmadan ilişki yaşadım hamile miyim test sonucu falan diyosun. Amacının boşanmak olduğunu sanmıyorum zaten ama bari çocukların sayısını arttırma sapık bir adamla aynı evde
Oha hasta sapıkBir derdim var 9 aylık bebeğim var onun babası eşim demeye utanıyorum yollarda genç yaşlı kadın bırakmadı deyince sen uyduruyorsun oluyor normal olarak her zaman inkar o yüzden Google geçmişine baktım açık kadınların siteleri yok külot izi araştırmaları kızlar soruyor sitesine girmeler yok meme açan kadın haberleri deyince de reklam oluyor onlara tıklama oluyor yanlışlıkla reklam site olur Google şu kişi arama yaptınız yazmaz yada külot izi konuları gibi YouTube açık soyunun kadın video hepsi izlenmiş yine reklam ben izlemedim girmedim gibi boş yalanlar artık dayanamadım evden kovup engelledim 9 aylık kızım var ekonomik özgürlüğüm yok ona rağmen dayanamadım böyle sapık şeyler yapan araştıranla sizce böyle insan normal mi evlilik sürer mi baba olur mu![]()
bu konuyu görünce belime gömleğimi bağladımKulot izi dedigi sanirim pantolondan gozuken iz, hosgeldin yeni fobi.
Külot izi nedir ya allahım daha neler duyacak bu kulaklar ufkum genişliyor resmen yaa tövbe yarabbim yaBir derdim var 9 aylık bebeğim var onun babası eşim demeye utanıyorum yollarda genç yaşlı kadın bırakmadı deyince sen uyduruyorsun oluyor normal olarak her zaman inkar o yüzden Google geçmişine baktım açık kadınların siteleri yok külot izi araştırmaları kızlar soruyor sitesine girmeler yok meme açan kadın haberleri deyince de reklam oluyor onlara tıklama oluyor yanlışlıkla reklam site olur Google şu kişi arama yaptınız yazmaz yada külot izi konuları gibi YouTube açık soyunun kadın video hepsi izlenmiş yine reklam ben izlemedim girmedim gibi boş yalanlar artık dayanamadım evden kovup engelledim 9 aylık kızım var ekonomik özgürlüğüm yok ona rağmen dayanamadım böyle sapık şeyler yapan araştıranla sizce böyle insan normal mi evlilik sürer mi baba olur mu![]()