Normal mi ?

ego sorunu vs bilemem sanmıyorum ki diyelim öyle kız baştan çıkarmaya kafasına koymuş adamı .adam neden yüz veriyor madem desin benim karım hoşlanmıyor bana adımla hitap etme evliyim ben .bak bakalım o kız yapabiliyor mu bir daha ?

senin bu dediğin çok doğru ben buna da katılıyorum...ama demek ki adamında hoşuna giden bir durum vardır diye düşünürüm

ben burada sadece kızı düşünerek yazdım...adamı düşünürsek tabi onda da kabahat var

o zaman sorun yok kıskanmana insanlara oynak demenede .korkmana gerek yok yani .

kime ne diyeceğime,ne yorum yapacağıma ben karar veririmm.ister oynak derim ister akıllı bu karşımdakinin tavırlarıyla alakalı.bizim kastettiğimiz herkez değil kii,eşimin etrafında fır dönmeye başlayan tuhaf haraketli bekar birine bu yorumu yapıyorum,tüm bekarlara değil..bu manada demek istedim..öz güvenim tam..jennıfer lopez gelse korkmamm..

ama bence bi bayanında öyle samimi erkek arkadaşı olamaz..karşıklı diye düşünüyorum..doğrusuyla yanlışıyla bu benim düşüncem

eşim çok yakışıklı karimatik zengin ve kariyerli biri...eşime güvenim sonsuz ..ben bir kere bile kıskançlık problemi yaratmadım...ama art niyetli kadın çokk...kıskanmak değil ki bu sinek küçük ama mide bulandırıyo..ve ayrı zamanlarda 2-3 tane kadın yapışkan oldu...bende yasakladım asla kız arkadaşı olamaz iştekilerde iş yerinde kalır...zaten durduk yerede hiç bi kız evli adamla samimi olmaya çalışmaz..

valla aynen çok doğru söylemişsiniz ben zaten eşime güveniyorum ama kız bu rahatlığı nerden buluyor onu anlamadım eşime bir yakını gibi davrandı buda beni biraz kızdırdı :52:

AAHHHH AHHH

benimde eşim öğretmn
oda aynı öyledir
kızlarla vıcık vıcık sohbetler gereksiz yere
sonra ben bozulunca paranoyak olurum
ortada bişiii yokken kavga etmek için bahaneler üretiyo olurum
falan filan
o yüzden bunlar çok normal canım
yaaani onlara göre normal
bide eşimin okulunu bi bilsen
evli kadın ve erkek ilişkileri var
ve yine başka evli bi adamla bekar bi bayan öğrtmenin ilşkileri var
üstelik adamın karısıda aynı okulda öğrtmn

hadi gelde paranoya olma!

Son düzenleme:
o zaman sorun yok kıskanmana insanlara oynak demenede .korkmana gerek yok yani .

sevgili belle8 arkadaş kimseye oynak demiyor ki oynak diyen varsa ben dedim.ama ben oynak olanlara oynak dedim tüm bekarlara demedim...kimse durduk yere kimseye oynak demez zaten...

ego sorunu vs bilemem sanmıyorum ki diyelim öyle kız baştan çıkarmaya kafasına koymuş adamı .adam neden yüz veriyor madem desin benim karım hoşlanmıyor bana adımla hitap etme evliyim ben .bak bakalım o kız yapabiliyor mu bir daha ?

illa karım mı istemiyor,evliyim mi diyecekk...bana x bey diyerek hitap etmeni rica ediyorum..her insanın kuralları vardır dersin geçersin herkeze hesap vermek,açıklama yapmak zorunda değiliz

senin bu dediğin çok doğru ben buna da katılıyorum...ama demek ki adamında hoşuna giden bir durum vardır diye düşünürüm

ben burada sadece kızı düşünerek yazdım...adamı düşünürsek tabi onda da kabahat var

ben şuna çok kızıyorum ikocanı koru vs ne bu ya .lkimi kimden koruyorsunuz allahaşkına .adam gtimek siterse gider bu kadar net .konu sahibinin eşi umarım niyeti kötü değildir .ben genel konuşuyorum hemen kadın suçlu her yerde kadın suçlu zaten .erkekler melek .zavallı adamcağızı kötü kadın baştan çıkarmaya çalışıyor zaten .adamda niyet olmazsa kim gelirse gelsin vız gelir okadar .

arkadaşlar sanırım son yapılan araştırmalardan haberdar değilsiniz

kadınlar parmağında yüzüğü olan adamlara daha fazla rağbet ediyorlarmış tabi bunun birkaç sebebi var

örneğinn adam tehlikesiz başına bela olamaz
sonra adamla sadece birbilerini görmek istediklerinde görürler v.s çeşitli sebepleri varmışş...

ayrıca 3 tip erkek vardır bu aldatan erkekler konusunda

• İlişkisindeki mutsuzluk nedeniyle mutluluk eksikliğini tamamlamaya çalışanlar: Bunlar daha çok evliliğin ilk 10 yılı içinde görülüyor.
• Sürekli aldatma eğiliminde olanlar: Evlilik öncesinde de sonrasında da çoğul ilişkileri olan, ilişkilerinde başarılı olamayan erkekler. Çocukluktan gelen iç çatışmaları var. Bağlı, güvenli ilişkiyi uzun süreli oluşturamıyorlar. Bu tür aldatma Türkiye’de daha çok yaşanıyor.
• Bir ilişkiye istemeden çekilen erkekler: Bu gruptakiler, evli erkeklerle olmayı tercih eden kadınlar tarafından yasak ilişkiye çekiliyor.

bunuda unutmamak gerek bilimsel açıklamalardan alıntıdır unutmayın :)

kesinlikle normal değil bayanın davranışları ancak eşinizin de sınırı koyması gerekir diye düşünüyorum .
bir kişi karşısındakinin tavrına göre tavır geliştirir ,acaba eşinizden yüz mü buluyor?:26:
eşiniz sınırlarını çizmiş olsa yeterince bir sırnaşır iki sırnaşır ama karşısındakinin kararlılığı karşısında yüz bulamayıp büyük ihtimal defolur gider.

eşiniz çok iyi niyetli bir insan da olabilir ama bazen iyi niyet kurbanı olur insan.

bunu da gözden kaçırmamak lazım diye düşünüyorum. bence erkek olsun kadın olsun nerede olursa olsun ikili ilişkilerinde temkinli olmalı herzaman yanlış anlaşılmamaya özen göstermeli.
hele evli insanların ya da hayatlarında biri olan kişilerin davranışlarına çok ama çok dikkat etmeleri gerekir sonradan pişman olmak istemiyorlarsa :34:

AAHHHH AHHH

benimde eşim öğretmn
oda aynı öyledir
kızlarla vıcık vıcık sohbetler gereksiz yere
sonra ben bozulunca paranoyak olurum
ortada bişiii yokken kavga etmek için bahaneler üretiyo olurum
falan filan
o yüzden bunlar çok normal canım
yaaani onlara göre normal
bide eşimin olulunu bi bilsen
evli kadın ve erkek ilişkileri var
ve yine başka evli bi adamla bekar bi bayan öğrtmenin ilşkileri var
üstelik adamın karısıda aynı okulda öğrtmn

hadi gelde paranoya olma!

işte canım aynen dediğin gibi gelde paranoyak olma ben eşime bişey diyemem kesinlikle ama kızın yapışkanlığı beni tedirgin etti eşime tek kız niye sevgilisinden bahsetmedi falan dedim iyi kız dedi geçti kıza nasıl davranmalıyım ki eşime birdaha yaklaşmasın :47:

illa karım mı istemiyor,evliyim mi diyecekk...bana x bey diyerek hitap etmeni rica ediyorum..her insanın kuralları vardır dersin geçersin herkeze hesap vermek,açıklama yapmak zorunda değiliz

tamam desin ozaman .dedim bende .ölede diyebilir ne var bunda .yüz vermesin .gerek yok böle şeylere desin .hep kadın suçlu hep .bu zihnieyi anlamıyorum .

ben şuna çok kızıyorum ikocanı koru vs ne bu ya .lkimi kimden koruyorsunuz allahaşkına .adam gtimek siterse gider bu kadar net .konu sahibinin eşi umarım niyeti kötü değildir .ben genel konuşuyorum hemen kadın suçlu her yerde kadın suçlu zaten .erkekler melek .zavallı adamcağızı kötü kadın baştan çıkarmaya çalışıyor zaten .adamda niyet olmazsa kim gelirse gelsin vız gelir okadar .

arkadaşım bekara karı boşamak kolaydır derler ya sen o grubun içindesin

ve öyle kolay değil evliyken aldatılmak ve evliğin bu nedenle bitmesi allah hiç kimselere göstermesin ... Allah tecrübe ettirmesin

sevgili belle8 arkadaş kimseye oynak demiyor ki oynak diyen varsa ben dedim.ama ben oynak olanlara oynak dedim tüm bekarlara demedim...kimse durduk yere kimseye oynak demez zaten...

tanımadığım bir kıza burda birisi birşeyler dedi diye oynak diyrsan devam et bencede zaten .ortada birşeyde yok bariz yani.ufacık bir kıskanma .herkese diyemezsin zaten .ne haddine .

normal değil kız oynak.sinir oldum...ben de bekarım ben de öğretmenim başka bir öğretmene x hanım x bey dışında hitap etmenin doğru olmadığını düşünüyorum..böyleleri yüzünden potansiyel tehlike oldu tüm bekar kadınlar yaaa....

kıskandığını belli etmemeni tavsiye ediyorum hani bi laf var ...aklına karpuz kabuğu düşürmek diye...eşinin aklına sokma bence nıye sana böyle dedi nıye böyle yaptı dıye sorgulama...

yasaklanan şeyin cazibesi artar bence...sen yıne kızı yanında yörende tut yalnız kaldığınız bi andada hakkından gel kocana söyleme bile...

diğer öğretmenlere bey yada hanım die hitap etmeniz ne kadar güzel
benim eşimi arar bayan öğretmen tabi iş konusunda arar durduk yerde diiil ama
boğuk bi ses tonu ayynen şöyle
ayyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa eraaaayyyyyy................

bi öğretmenin konuşma şakli bu olmamalı bana göre...

bigünde eşim telini evde unutmuş,yine aynı kız aradı

tele ben çıkınca
eray beyi aramıştım dio
ben çıkınca eray BEY oldu yani anlıycan

hepsi için demiyorum tabi ama
bazılarada çok laçkalaşıyo

Son düzenleme:
arkadaşım bekara karı boşamak kolaydır derler ya sen o grubun içindesin

ve öyle kolay değil evliyken aldatılmak ve evliğin bu nedenle bitmesi allah hiç kimselere göstermesin ... Allah tecrübe ettirmesin

valla canım evlide olsam gidiyorsa başka kadına cehenneme kadar yolu var o adamın .evet büyük konuşurum bu konuda .çünkü bu onun seçimi.istemedği takdirde kimse kimseyi baştan çıkaramaz .

ama karakteristik olarak ele alırsakk...ben anlarım eşim birine çok taviz veriyosa hoşlandığını anlarım...ama insan ilişkilerinde saygı aşılmadan o kıvama gelmek zor..önemli olan kız ol,erkek ol mesafeni saygını koru,fazla derin muhabbete alakaya gerek yok...tabi güzelliği ikinci plana atanlar için diyorum...yoksaa aa güzelmiş hadi şu kızı ayartıyım diyen erkek yokmu varr..ama ben karakterli insanlar için konuştumm.....

sonuçta kimse bulunmaz hint kumaşı değil..siz eşinize eziyet edersiniz ve biri gelir melek yüzünü gösterir...alabilir elindenn..ömürlüksee elimden geleni 100 yılda olsa yapıcı davranırım..eşini kendi eliyle dışarı itende çok..

Keşke erkeklerin de çelik gibi iradesi olabilse..
Ama yok..
Bu sebeple fazla zorlanmamalı iradeleri..
Siz tedbirinizi alın..
Evli erkekle,bekar hoş bir kadın çok yakınlaşmasalar da olur yani..

hanımlar birde eşime sordum kız erkek arkadaşıyla ne zaman evlenecekmiş falan çocuk evlenmeyi düşünmüyormuş bu bayanla (henüz) ama seven insan neden evlenmeyi düşünmez ki kızın tlf.u çalıyor büyük ihtimalle erkekk arkadaşı ız boşverin çalsın dedi umursamadı bile ben olsam deli olurum eşim mi arıyor acaba diye ama kızın umrunda olmadı :50:

valla canım evlide olsam gidiyorsa başka kadına cehenneme kadar yolu var o adamın .evet büyük konuşurum bu konuda .çünkü bu onun seçimi.istemedği takdirde kimse kimseyi baştan çıkaramaz .

bende bu saçma mantıkla bakıyodum ama evlilik böyle bişey değil cnm...hadi canı cehenneme diyemezsin...dediğim gibi onu başka kadına götüren sebep sende olabilirsin..büyük konuşmaa...Allah vermesin... kötü davranırsın iş yerinede yansır..bi fırsatçı gelir neyin var benle paylaş.ve oltayı atar..burada erkeğin niyeti yoksa bile o kadın melek gibi gösterip dikkatini çekebilir..istemek istememek meseli değil...hayat bu kadar basit değil

her zaman ikiside istedi oldu diye bir şey yok...hayatta bir sürü ihtimaller var.. bekara boşamak kolayyy

ama karakteristik olarak ele alırsakk...ben anlarım eşim birine çok taviz veriyosa hoşlandığını anlarım...ama insan ilişkilerinde saygı aşılmadan o kıvama gelmek zor..önemli olan kız ol,erkek ol mesafeni saygını koru,fazla derin muhabbete alakaya gerek yok...tabi güzelliği ikinci plana atanlar için diyorum...yoksaa aa güzelmiş hadi şu kızı ayartıyım diyen erkek yokmu varr..ama ben karakterli insanlar için konuştumm.....

sonuçta kimse bulunmaz hint kumaşı değil..siz eşinize eziyet edersiniz ve biri gelir melek yüzünü gösterir...alabilir elindenn..ömürlüksee elimden geleni 100 yılda olsa yapıcı davranırım..eşini kendi eliyle dışarı itende çok..

bende üzerine gitmedim arkadaşım ama sabaha kadar uyuyamadım kurt gibi kemirdi içimi bu düşünce kız yapışıyorsa eşim nezekatenda olsa konuşacak ve ben eşimin o kızla muhattap olmasını istemiyorum :50:

Back
X