• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi ?

senin boynuzlanmana az kalmış. belki kocanın bundan haberi yoktu, sen bi güzel haberdar etmişsin.

şimdi oda daha dikkatli gözlemler... ego da tavan yapar...ahhh erkekler..

ne kadar hadsiz bi yorum. söylediğiniz şeyin yani boynuzlanmanın başınıza gelmeyeceği ne malum. insan söylerken biraz dikkatli olur. ağız bu sonuçta başka bi organ değil dimi...

Son düzenleme:
senin boynuzlanmana az kalmış. belki kocanın bundan haberi yoktu, sen bi güzel haberdar etmişsin.

şimdi oda daha dikkatli gözlemler... ego da tavan yapar...ahhh erkekler..

canım güldüm yazdıklarına neden diceksin trajikomik şeyler yaşıyor bu kadın milleti gerçekten ama eşime tek bir noktada güvenirim asla yalan söylemez neyse o onun dışında kızın yılışıklığı beni sinir etti kız biraz rahat ondan mı acaba dedim birazda yaşı küçük :37:

Fazla laubali bir tip eşiniz onun kankası mı bu ne samimiyet bir erkeğin eşinin yanında. Tavrınızı net koyun eğer eşiniz onu savunmaya geçip hakkında hiç bir şey söyletmezse de ciddi ciddi şüphelenin derim. Eşiniz için eğer önemli değilse sizin huzurunuzu bozmayacaktır dediklerinizi gözardı etmeyecektir şayet önemsiyorsa o kıza asla laf kondurmaz ve direk savunmaya geçecektir.

o haltı yerlerse,yalanın da allahını söylerler..mecburen yani..
yani yatakta yakalanmadıktan sonra,inkar ve inkar ve inkar..
başka çare var mı!

bazen ne başımızın zoru diyorum :19:

Canım bir de benim fikrimi dinle. Öncelikle özgüvenli dur. Aman bu kız eşimi ayartır mı aman şu oluır mu bu olur mu deyip bilinçaltını bunlarla doldurma. Çünkü bilinçaltına doldurduğun bu mesajları gece gündüz işte evde hatta uyurken bile eşine gönderir ve o kızı kafasına zorla sokarsın. Onun için en güzel çözüm zaten çalışıyormuşsun kendine bir hobi bul spor yap fit ol, cinsel hayatınız düzenli olsun. Tabi bunu kız için değil kendin için yap. Relax ol, Rabbine güven. Ve emin ol ki böyle özgüvenli durursan hiçbişey olmaz. Kadına kaybettiren tek şey, bilinçaltındaki kaybetme korkusudur. Bırak erkeğinin kaybetme korkusu olsun, senin değil!:20: Önce Rabbine sonra kendine güven. Sakın ha sakın kızla konuşmaya kalkma, eşinle kız hakkında konuşma. Bahsi geçerse güzel ben de işyerimde filanla böyle güzel kültürel paylaşımlaryapıyorum filan de, iyi kızdır de. Emin ol yapacağın her türlü hamlenin sana olumsuz dönme ihtimali var. O yüzden bu konuyu tamamen kafandan çıkar. Çünkü o kız olmaz komşun olur, akraban olur, arkadaşın olur. Olur da olur böyle tipler her yerde karşına çıkar. sen kendini değiştir, herşey değişir..

erkek niyetili değilse kimse birşey yapamaz .evli erkek kendine ve eşine sorumlulukları var .bunu düşünmeden hareket ediyorsa kendi sorunu.ayrıca da burda aldatma diye birşey yok .sadece şüphe var .ama ben genel konuştum .melek demiyorsunuz ama kardeşim senin eşinde ne bu samimiyet demiyorsunuz .hemen kadını suçlıyorsunuz .ben bu bakış açısından bahseiyorum.

sadece erkeklerede atmak yanlış..yani sen kötü bir kadınsan eşinin seni ömür boyu çekmesini de bekleyemezsin.karşı tarafa iten olursun..aynı şekilde kadınında.. bi sürü faktörler varr

bak canım kimse aldatılmak istemez..ben eşime emek veriyorum..bir ömür yaşlanmak istiyorum..emek karşılıklı sevgi karşılıklı..yetmezse yazmışsın yaa...bunu iki taraf belirliyo iştee

eşini aldatan evli kadında var..bu sitedede paylaşan çokk..ve kocalarının haraketlerinin bu duruma getirdiğini söylüyorlar...

senin demek istediğini şöyle bağlayalım..kim olursa olsun.. aldatacağına boşansın doğrumu anladım.. :46:

diğer öğretmenlere bey yada hanım die hitap etmeniz ne kadar güzel
benim eşimi arar bayan öğretmen tabi iş konusunda arar durduk yerde diiil ama
boğuk bi ses tonu ayynen şöyle
ayyyyyyyyyyyyyyyy yaaaa eraaaayyyyyy................

bi öğretmenin konuşma şakli bu olmamalı bana göre...

bigünde eşim telini evde unutmuş,yine aynı kız aradı

tele ben çıkınca
eray beyi aramıştım dio
ben çıkınca eray BEY oldu yani anlıycan

hepsi için demiyorum tabi ama
bazılarada çok laçkalaşıyo

buyur buradan yak o kadın ıkıyüzlü değil mi şimdi? biliyor arada resmiyet olması gerektiğini...ama yapmıyor size gelince resmi davranıyor...

hadi diyelim ki adam yüz veriyor adam suçlu...

ama evli olduğunu bildiğin bir adamdan yüz bulma ihtiyacı nıye?

ve yüz veriyor diye laçka bir tavrı kendine yakıştırmak nıye?

evli bir adamdan yüz ummam, ayrıca evli bir erkek bana sarksa ağzının payını verir oturturum...

bunu yapmayan kadını da oynak kapsamına alabiliriz herhalde....

erkeği hangi sıfata dahil edeceğini de bi zahmet karısı düşünsün...

umarım okuldakilerin konuşmaları gerçekten bitmiştir,ama nedense hiç sanmıyorum ya.
ben çok şüpheciyim içime bir vesvese girdi mi ne yazıkki o kadar kolay değil onu söküp atmak:50::50:

malesef canım bende öyleyim halbu ki eşimin karşı bir atağı yok herzaman nasıl davranıyorsan geldikleinde de öyle davrandı ama kız beni tedirgin etti bende sizlerden fikir almak istedim yani eşime söylemelimiyim yoksa söylememeli mi ama zaten o onlardan konuşmaya bile tenezzül etmedi yemekler yendi yolladık sonrada evimize geldik okadar ama benim içime kurt düştü birkere :52:

herkes bi düşünsün herkes eşine ya da sevgilisine iyi niyetli yakınlaşmalar sonucu aşık olmadı mı?:1:

canım ben iyi niyet derken daha çok merhametten maraz doğar cinsinden yaklaşımları kastetmek istemiştim.

mesela adam iyi niyetle iş çkışı ya da işe giderken arabasına alır bayan bir arkadaşı ve bu bir kez iki kez derken bakmışsın devamlı hale gelmiş
sonrasında aradaki masum diyalogların alakasız boyutlara taşındığı görülür.

canım 2 kişinin olduğu yerde 3. kişi şeytandır :34: sonuçta nefis sahibidir insanoğlu :34:

Son düzenleme:
işte canım aynen dediğin gibi gelde paranoyak olma ben eşime bişey diyemem kesinlikle ama kızın yapışkanlığı beni tedirgin etti eşime tek kız niye sevgilisinden bahsetmedi falan dedim iyi kız dedi geçti kıza nasıl davranmalıyım ki eşime birdaha yaklaşmasın :47:

bende bilemiyorum ki
galiba burda görev eşinize düşüyo gibi geldi bana
eşinizle konuşun
fazla samimi olmasından rahatsız olduğunuzu söyleyin

Fazla laubali bir tip eşiniz onun kankası mı bu ne samimiyet bir erkeğin eşinin yanında. Tavrınızı net koyun eğer eşiniz onu savunmaya geçip hakkında hiç bir şey söyletmezse de ciddi ciddi şüphelenin derim. Eşiniz için eğer önemli değilse sizin huzurunuzu bozmayacaktır dediklerinizi gözardı etmeyecektir şayet önemsiyorsa o kıza asla laf kondurmaz ve direk savunmaya geçecektir.

kesinliklee katılıyorum..kızı savunmaaya geçiyorsa kork...ama seni mi kırıcam tamm karıcım huzurumuz bozulmasın,dıştan önemsiz biri diyorsaa..dediklerini göz ardı etmiyorsa..hiç korkmaa

evlendi ve bitti kadınla bir erkeğin kanka olma olayı..

erkekler ele verir kendilerini..

açıkcası ben umrunda bile olmadı geldiler gittiler sen davet ettin dedi ve normal hayatına devam etti :26: farklı bir durum görmedim ama kızın yılışıklığı kafama takıldı :27:

Canım bir de benim fikrimi dinle. Öncelikle özgüvenli dur. Aman bu kız eşimi ayartır mı aman şu oluır mu bu olur mu deyip bilinçaltını bunlarla doldurma. Çünkü bilinçaltına doldurduğun bu mesajları gece gündüz işte evde hatta uyurken bile eşine gönderir ve o kızı kafasına zorla sokarsın. Onun için en güzel çözüm zaten çalışıyormuşsun kendine bir hobi bul spor yap fit ol, cinsel hayatınız düzenli olsun. Tabi bunu kız için değil kendin için yap. Relax ol, Rabbine güven. Ve emin ol ki böyle özgüvenli durursan hiçbişey olmaz. Kadına kaybettiren tek şey, bilinçaltındaki kaybetme korkusudur. Bırak erkeğinin kaybetme korkusu olsun, senin değil!:20: Önce Rabbine sonra kendine güven. Sakın ha sakın kızla konuşmaya kalkma, eşinle kız hakkında konuşma. Bahsi geçerse güzel ben de işyerimde filanla böyle güzel kültürel paylaşımlaryapıyorum filan de, iyi kızdır de. Emin ol yapacağın her türlü hamlenin sana olumsuz dönme ihtimali var. O yüzden bu konuyu tamamen kafandan çıkar. Çünkü o kız olmaz komşun olur, akraban olur, arkadaşın olur. Olur da olur böyle tipler her yerde karşına çıkar. sen kendini değiştir, herşey değişir..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: kocamaaan bi alkış süper fikir bencedeee...o korksun o senin üzerine düşsün..

bende bilemiyorum ki
galiba burda görev eşinize düşüyo gibi geldi bana
eşinizle konuşun
fazla samimi olmasından rahatsız olduğunuzu söyleyin

burda böyle olduklarına bakma okulda böyle değiller dedi canım ama hangisine inanmalı gözümemi duyduklarıma mı :27: eşim yalan söylemez bilirim ama gözümle gördüklerimde bana yetti üzerine düşmeye gerek yok diyorum içimi bir kurt kemiriyor :52:

sadece erkeklerede atmak yanlış..yani sen kötü bir kadınsan eşinin seni ömür boyu çekmesini de bekleyemezsin.karşı tarafa iten olursun..aynı şekilde kadınında.. bi sürü faktörler varr

bak canım kimse aldatılmak istemez..ben eşime emek veriyorum..bir ömür yaşlanmak istiyorum..emek karşılıklı sevgi karşılıklı..yetmezse yazmışsın yaa...bunu iki taraf belirliyo iştee

eşini aldatan evli kadında var..bu sitedede paylaşan çokk..ve kocalarının haraketlerinin bu duruma getirdiğini söylüyorlar...

senin demek istediğini şöyle bağlayalım..kim olursa olsun.. aldatacağına boşansın doğrumu anladım.. :46:

tabikide yani .aldatıcağına boşansın .benim gururumu neden ayaklar altına alıyor ?buna hakkı yok .
aldatılmak istemez tabi kimse ben akisini iddia etmiyorum
benim kısdığım nokta hep kadınlarda suç var mantığı
erkek aldatıyorsa tek suç onundur nedeni vs olamaz beni ilgilendirmez bunlar
ve bu hakkıda erkekler biz veriyoruz zaten senin gibi düşünenler veriyor
nedenleri vardır neden meden anlamam ben
ben yetmiyorsam gitsin güle güle .
bekarsın diye bunları söylüyorsun hep aynı eleştireler bana .bir çok evli kadından benim gibi düşünüyor inan bana .

açıkcası ben umrunda bile olmadı geldiler gittiler sen davet ettin dedi ve normal hayatına devam etti :26: farklı bir durum görmedim ama kızın yılışıklığı kafama takıldı :27:

sen niye davet ediyorsun ki canım :26:

tabikide yani .aldatıcağına boşansın .benim gururumu neden ayaklar altına alıyor ?buna hakkı yok .
aldatılmak istemez tabi kimse ben akisini iddia etmiyorum
benim kısdığım nokta hep kadınlarda suç var mantığı
erkek aldatıyorsa tek suç onundur nedeni vs olamaz beni ilgilendirmez bunlar
ve bu hakkıda erkekler biz veriyoruz zaten senin gibi düşünenler veriyor
nedenleri vardır neden meden anlamam ben
ben yetmiyorsam gitsin güle güle .
bekarsın diye bunları söylüyorsun hep aynı eleştireler bana .bir çok evli kadından benim gibi düşünüyor inan bana .

evlen hiç benzemiyor bekarlığa göreceksin..bende böyle söylüyordum.ama boş konuşuyormuşum.belkide sen bekarken evli bi adamla olacaksın...hayatın ne getireceği belli olmaz..büyük konuşmamak gerekir..

aldatmaya meyilli olmayan bi kadın gözünden ve yapmayacak karakterdeki adamı hitaben sebepleri yazdım...yok artık armut piş ağzıma düş devri bitti.karşılıklı emek var..emeğin,saygının olmadığı bi evlilikte araya Alide velide girer ayşede fatmada girebilir..oraası belli olmaz

yalan dünya dizisindeki nurhayat tiplemesiyle '' tatlımmmm yol ver bakalımm '' derdim o bayana :27:. sen dururken eşinin yanında bıtecek ha.. vay anam vaaayyy

bazen erkeklerin bir damarı saffffffffffffffffffff oluyor işte buna sinir oluyorum.:47:

evlen hiç benzemiyor bekarlığa göreceksin..bende böyle söylüyordum.ama boş konuşuyormuşum.belkide sen bekarken evli bi adamla olacaksın...hayatın ne getireceği belli olmaz..büyük konuşmamak gerekir..

aldatmaya meyilli olmayan bi kadın gözünden ve yapmayacak karakterdeki adamı hitaben sebepleri yazdım...yok artık armut piş ağzıma düş devri bitti.karşılıklı emek var..emeğin,saygının olmadığı bi evlilikte araya Alide velide girer ayşede fatmada girebilir..oraası belli olmaz

benim presnpilerim bu şekilde değişmaz ben bilirim kendimi.zaten eğer böle olmasaydım şimdi daha farklı yerlerde olurdum .
bana göre saptamaların doğru değil
karekterli adam aldatmak istemeyen adamı bri kaç cilveli dişi baştan çıkarır o kızlar ah okadınlar hep onlarda suç var mantığı bana göre değil
valla canım ne olucağı belli olmaz ben belki evli bir erkekle olacağım ama sende evli bir erkekle olabilrsin hayatım bunu unutma .hayatın ne getireceği belli olmaz .

Back
X