Canım bir de benim fikrimi dinle. Öncelikle özgüvenli dur. Aman bu kız eşimi ayartır mı aman şu oluır mu bu olur mu deyip bilinçaltını bunlarla doldurma. Çünkü bilinçaltına doldurduğun bu mesajları gece gündüz işte evde hatta uyurken bile eşine gönderir ve o kızı kafasına zorla sokarsın. Onun için en güzel çözüm zaten çalışıyormuşsun kendine bir hobi bul spor yap fit ol, cinsel hayatınız düzenli olsun. Tabi bunu kız için değil kendin için yap. Relax ol, Rabbine güven. Ve emin ol ki böyle özgüvenli durursan hiçbişey olmaz. Kadına kaybettiren tek şey, bilinçaltındaki kaybetme korkusudur. Bırak erkeğinin kaybetme korkusu olsun, senin değil!

Önce Rabbine sonra kendine güven. Sakın ha sakın kızla konuşmaya kalkma, eşinle kız hakkında konuşma. Bahsi geçerse güzel ben de işyerimde filanla böyle güzel kültürel paylaşımlaryapıyorum filan de, iyi kızdır de. Emin ol yapacağın her türlü hamlenin sana olumsuz dönme ihtimali var. O yüzden bu konuyu tamamen kafandan çıkar. Çünkü o kız olmaz komşun olur, akraban olur, arkadaşın olur. Olur da olur böyle tipler her yerde karşına çıkar. sen kendini değiştir, herşey değişir..