Normal mi ?

hanımlar birde eşime sordum kız erkek arkadaşıyla ne zaman evlenecekmiş falan çocuk evlenmeyi düşünmüyormuş bu bayanla (henüz) ama seven insan neden evlenmeyi düşünmez ki kızın tlf.u çalıyor büyük ihtimalle erkekk arkadaşı ız boşverin çalsın dedi umursamadı bile ben olsam deli olurum eşim mi arıyor acaba diye ama kızın umrunda olmadı :50:

bence siz o kıza hayırlı bir kısmet bulup evlendirin .yahu arkadaşım kaç yaşındasın bilmiyorum .genç olduğunu düşünüyorum epey .kız evlenir evlenmez yani .kocan için potansiyel tehlike olarak görüyorsun kızı ya .gerek yok .konuşmasın eşin onla .rahatsız oluyorum desin o zaman .

bende bu saçma mantıkla bakıyodum ama evlilik böyle bişey değil cnm...hadi canı cehenneme diyemezsin...dediğim gibi onu başka kadına götüren sebep sende olabilirsin..büyük konuşmaa...Allah vermesin... kötü davranırsın iş yerinede yansır..bi fırsatçı gelir neyin var benle paylaş.ve oltayı atar..burada erkeğin niyeti yoksa bile o kadın melek gibi gösterip dikkatini çekebilir..istemek istememek meseli değil...hayat bu kadar basit değil

her zaman ikiside istedi oldu diye bir şey yok...hayatta bir sürü ihtimaller var.. bekara boşamak kolayyy

valla ebnim düşüncem bu çbence bu kadar basit .ben aldatılmak için evlenmiyorum banane .aldatılmaya eşler mi sebep oluyor ?o başka konu zaten .benim sevgim ona yettmyorsa gider .evlenmedim hiç ama ilişkimi bu sebepten dolayı bitirdim ,şimdi başka biriryleyim oda isterse gidebilir kmseyede ihtiyacım yok benim .

ben şuna çok kızıyorum ikocanı koru vs ne bu ya .lkimi kimden koruyorsunuz allahaşkına .adam gtimek siterse gider bu kadar net .konu sahibinin eşi umarım niyeti kötü değildir .ben genel konuşuyorum hemen kadın suçlu her yerde kadın suçlu zaten .erkekler melek .zavallı adamcağızı kötü kadın baştan çıkarmaya çalışıyor zaten .adamda niyet olmazsa kim gelirse gelsin vız gelir okadar .

kimse sadece erkekler melek demiyor..bizim ele aldığımız zaten karakterli iyi niyetli adamlar... Allah adamında kadınında karakterlesiyle karşılaştırsın topu bi tarafa atan yok..sadece tartıştığımız bu

ben şuna çok kızıyorum ikocanı koru vs ne bu ya .lkimi kimden koruyorsunuz allahaşkına .adam gtimek siterse gider bu kadar net .konu sahibinin eşi umarım niyeti kötü değildir .ben genel konuşuyorum hemen kadın suçlu her yerde kadın suçlu zaten .erkekler melek .zavallı adamcağızı kötü kadın baştan çıkarmaya çalışıyor zaten .adamda niyet olmazsa kim gelirse gelsin vız gelir okadar .

evet doğru söylüyorsun konuyla ne kadar ilgili bilmem ama erkek açısından bakarsak öyle.bu sıtede her kadın kadını suçlar...kocalar önce aldatır sonra aklanır paklanır sonra bağıra basılır...

konu sahibi normal mi demiş henüz bir aldatma durumu olmamiş ama olma ihtimali var bizde dikkatli ol diyoruz...ve evet bu oynak adamlar kadar oynak kadınların olduğu gerçeğini değiştirmiyor...

annem öğretmen ve çalıştığı yerde bir kadın bir erkek ikisi de evli olan öğretmenlerden kadın niyeti bozmuş herkesin içinde adama adıyla hitap etmeler onu görünce farklılaşan davranışlar...

ha birde annem adamın karısını da görmüş kadın rus acayip güzel ve bir çocukları var...ilk başta adam kadına hiç pas vermiyor ama sonra bir bakmışlar adam kadını eve bırakıyor(gizli şekilde kimseye göstermeden), okulda kadın adamın omzundaki tozları çırpıyor...adam çok uyanık katiyen kadına ümit verdiğini belli etmemiş, herkes kendi arasında kadına yükleniyor...sonra artık adamında az olmadığına ve kadına fırsat verdiğine kanaat getirmişler...

ikisi de idareden uyarı almışlar bu konuyla ilgili ve şuanda ikisi de konuşmuyormuş birbiriyle...

konu sahibi rahatsızlığını belli eder ama eşi hala onu ciddiye almayıp kadınla araya mesafe koymazsa o zaman ben adama da yüklenmek gerektiğini düşünürüm...

bence siz o kıza hayırlı bir kısmet bulup evlendirin .yahu arkadaşım kaç yaşındasın bilmiyorum .genç olduğunu düşünüyorum epey .kız evlenir evlenmez yani .kocan için potansiyel tehlike olarak görüyorsun kızı ya .gerek yok .konuşmasın eşin onla .rahatsız oluyorum desin o zaman .

bellecim benim derdim kız evlensin veya evlenmesin değil ki kızın eşime karşı olan tavrı eşime yanımda böyle sırnaşan insan yolda yürüken bile yanında yürümeye çalışan insan ha unutmadan eşim sofrayı toplamama yardım ediyor kız hayran hayran bakıp aaa hep mi böyledir falan demesi beni tedirgin etti eşime zaten desem adım kıskanç olur hem iş arkadaşı konuşmaması abes kaçar ama kıza nasıl bir tavır takınmalıyım ki kız mesafeli davransın buarada yaşım küçük değil ama çokta büyük sayılmaz :37:

yorgun_38 bence bu konunun takibinde ol ve çaktırma
duruma göre ne gerekiyorsa da gerek eşine ,gerekse kıza öyle davranırsın:34:

valla ebnim düşüncem bu çbence bu kadar basit .ben aldatılmak için evlenmiyorum banane .aldatılmaya eşler mi sebep oluyor ?o başka konu zaten .benim sevgim ona yettmyorsa gider .evlenmedim hiç ama ilişkimi bu sebepten dolayı bitirdim ,şimdi başka biriryleyim oda isterse gidebilir kmseyede ihtiyacım yok benim .

sevgi yetmiyosa gider ne demek yaa...yaşın kaç senin cnm?
bu saçma bi cümle kimse boşanmak aldatılmak için evlenmez...diyorum yaa erkeğe dışarı iten bir sürü sebep var saymakla bitmez AMA TARTIŞTIĞIMIZ KARAKTERLİ ADAMLA NİYETİ BELLİ OLMAYAN BEKAR KADINLARR
* yaa midesi geniştir
*ya evindeki problemler
*ya karşıdaki oynak
*ya cinsel hayat
saay saay bitmezzz ama konu bu değil

oldu sen emek vermeden dur..adam seni çok sever..sevgi çok ayrı bir bağ..karşılıklı emekle,saygıyla,sevgiyle oluşur...

hayatta bu kadar basit diyebileceğin bir konu değil evlilikk

Bir kadın,bir adamı kafaya koyduysa yani gözüne kestirdiyse,ama 1 ay sonra ama 1 sene sonra alır karşılığını gibi geliyor bana..
ya duygusal anlardan yararlanır,ya sinirli anlardan,ya bulunulan mekan değerlendirilir vs vs vs..karşısında şöyle oturur,böyle frikikli hareket eder falan filan..
irade durumları çok zayıf adamların.. kadınlara karşı güçlü bir zayıflıkları var.. zaaflarına yenik düşme ihtimalleri var..
he raydan çıkmayabilir de.. ama raydan çıkmaları daha kuvvetle muhtemel..
eşşeği sağlam kazığa bağlamalı,arkamızı kontrol edip durmalıyız..
yada hiç evlenilmesin ya,en güzeli..
erkeklerin topuna kibrit suyu :47:

kimse sadece erkekler melek demiyor..bizim ele aldığımız zaten karakterli iyi niyetli adamlar... Allah adamında kadınında karakterlesiyle karşılaştırsın topu bi tarafa atan yok..sadece tartıştığımız bu

erkek niyetili değilse kimse birşey yapamaz .evli erkek kendine ve eşine sorumlulukları var .bunu düşünmeden hareket ediyorsa kendi sorunu.ayrıca da burda aldatma diye birşey yok .sadece şüphe var .ama ben genel konuştum .melek demiyorsunuz ama kardeşim senin eşinde ne bu samimiyet demiyorsunuz .hemen kadını suçlıyorsunuz .ben bu bakış açısından bahseiyorum.

kesinlikle normal değil bayanın davranışları ancak eşinizin de sınırı koyması gerekir diye düşünüyorum .
bir kişi karşısındakinin tavrına göre tavır geliştirir ,acaba eşinizden yüz mü buluyor?:26:
eşiniz sınırlarını çizmiş olsa yeterince bir sırnaşır iki sırnaşır ama karşısındakinin kararlılığı karşısında yüz bulamayıp büyük ihtimal defolur gider.

eşiniz çok iyi niyetli bir insan da olabilir ama bazen iyi niyet kurbanı olur insan.

bunu da gözden kaçırmamak lazım diye düşünüyorum. bence erkek olsun kadın olsun nerede olursa olsun ikili ilişkilerinde temkinli olmalı herzaman yanlış anlaşılmamaya özen göstermeli.
hele evli insanların ya da hayatlarında biri olan kişilerin davranışlarına çok ama çok dikkat etmeleri gerekir sonradan pişman olmak istemiyorlarsa :34:

herkes bi düşünsün herkes eşine ya da sevgilisine iyi niyetli yakınlaşmalar sonucu aşık olmadı mı?:1:

evet doğru söylüyorsun konuyla ne kadar ilgili bilmem ama erkek açısından bakarsak öyle.bu sıtede her kadın kadını suçlar...kocalar önce aldatır sonra aklanır paklanır sonra bağıra basılır...

konu sahibi normal mi demiş henüz bir aldatma durumu olmamiş ama olma ihtimali var bizde dikkatli ol diyoruz...ve evet bu oynak adamlar kadar oynak kadınların olduğu gerçeğini değiştirmiyor...

annem öğretmen ve çalıştığı yerde bir kadın bir erkek ikisi de evli olan öğretmenlerden kadın niyeti bozmuş herkesin içinde adama adıyla hitap etmeler onu görünce farklılaşan davranışlar...

ha birde annem adamın karısını da görmüş kadın rus acayip güzel ve bir çocukları var...ilk başta adam kadına hiç pas vermiyor ama sonra bir bakmışlar adam kadını eve bırakıyor(gizli şekilde kimseye göstermeden), okulda kadın adamın omzundaki tozları çırpıyor...adam çok uyanık katiyen kadına ümit verdiğini belli etmemiş, herkes kendi arasında kadına yükleniyor...sonra artık adamında az olmadığına ve kadına fırsat verdiğine kanaat getirmişler...

ikisi de idareden uyarı almışlar bu konuyla ilgili ve şuanda ikisi de konuşmuyormuş birbiriyle...

konu sahibi rahatsızlığını belli eder ama eşi hala onu ciddiye almayıp kadınla araya mesafe koymazsa o zaman ben adama da yüklenmek gerektiğini düşünürüm...

umarım okuldakilerin konuşmaları gerçekten bitmiştir,ama nedense hiç sanmıyorum ya.
ben çok şüpheciyim içime bir vesvese girdi mi ne yazıkki o kadar kolay değil onu söküp atmak:50::50:

senin boynuzlanmana az kalmış. belki kocanın bundan haberi yoktu, sen bi güzel haberdar etmişsin.

şimdi oda daha dikkatli gözlemler... ego da tavan yapar...ahhh erkekler..

sevgi yetmiyosa gider ne demek yaa...yaşın kaç senin cnm?
bu saçma bi cümle kimse boşanmak aldatılmak için evlenmez...diyorum yaa erkeğe dışarı iten bir sürü sebep var saymakla bitmez AMA TARTIŞTIĞIMIZ KARAKTERLİ ADAMLA NİYETİ BELLİ OLMAYAN BEKAR KADINLARR
* yaa midesi geniştir
*ya evindeki problemler
*ya karşıdaki oynak
*ya cinsel hayat
saay saay bitmezzz ama konu bu değil

oldu sen emek vermeden dur..adam seni çok sever..sevgi çok ayrı bir bağ..karşılıklı emekle,saygıyla,sevgiyle oluşur...

hayatta bu kadar basit diyebileceğin bir konu değil evlilikk
bu benim fikrim hayatım .benim için basit .ben yetmiyorsam gitsin .kimseyle uğraşamam .25 yaşındayım gayet aklı başında ,okumuş kültürlü bir genç bayanım .nedenleri ne demek ya .benimde nedenlerim olabilir .ufacık birşeyde dışarda arıyorsa teselliyi gitsin ben istemiyorum öle koca .karşıdaki oynak karıcım bende uydum şeytana ne yapım .bir sürü yakışıklı var ona bakarsan bende derim hayatım çok yakışıklıydı ne yapabilirim ?saçma sapan şeyler bunlar .karekterli adam aldatmaz karısını ,ucuz oyunlara girmez .

eşine söyle o da mesafeli davransın. kadın karşısındakinden bu rahat tavırları için cesaret alabiliyorsa demek ki eşin de ona bu rahatlığı için fırsat veriyor. kimse resmi ve ciddi görünen bi insana yavşayamaz bence. haaa buarada yolda yanında yürümesi falan çok abartılacak şeyler gibi gelmedi bana. eşine bunu çok dile getirirsen eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüş durumu da olabilir. Allah korusun. ama kadın oynaksa, eşin de oynaklara fırsat vermesin o halde :ssz:

kadınlarda artık akıllandı benim çevremde bi kaç kız arkadaşım farkında kocalarnn niyetinin bozuk olduğunu katlananıda var çocuk yüzünden boşayanıdaa... ama farkında olmayanı da var..oda cehalet zaten.genelde kadında kusur arayan zavallı kadınlaarr.bu devirde midesizlik almış başını gidiyor..

konu sahibi arkadaşımın karakterli ve tehlikenin farkında olmayan bi eşe sahip olduğunu düşünüyorum...mesafeyi koymadığı için kız çok cesur davranıyo.
iş yerindnevime gelen bekar kız arkadaşları var..bey diye hitap etmiyorlar ama saygı ve edep sahibi kadınlar..

kadınlarda artık akıllandı benim çevremde bi kaç kız arkadaşım farkında kocalarnn niyetinin bozuk olduğunu katlananıda var çocuk yüzünden boşayanıdaa... ama farkında olmayanı da var..oda cehalet zaten.genelde kadında kusur arayan zavallı kadınlaarr.bu devirde midesizlik almış başını gidiyor..

konu sahibi arkadaşımın karakterli ve tehlikenin farkında olmayan bi eşe sahip olduğunu düşünüyorum...mesafeyi koymadığı için kız çok cesur davranıyo.
iş yerindnevime gelen bekar kız arkadaşları var..bey diye hitap etmiyorlar ama saygı ve edep sahibi kadınlar..

ben bu olay için demiyorum burda bariz aldatma yok .o yüzden suçlayamayız kimseyi .genel konuşuyorum .her zaman kadın suçlu .adam aldatıyor sen ittin kocanı derler ama kadın herşeyi çeker yinede yaparsa şey olur anladın sen onu .ama erkekler ne olcak canım ben ihmal etmiştim adamı der geçersiniz yuva mı dağılır bunun için .bir amca vardı tanıdğım bir keresinde şöle demişti her erkek aldatır kızım ,kadınlar affettği sürece.bende aldatıım yıllarca eşimi yalan söylemiyorum sana .iyide yaptım demiyorum ama bizim ülkemizde böle .böle düşündürüyoruz erkeklere işte .

Arkadaşlar konudan uzaklaşmayın derim , başka yerlere ve ikili tartışmalara girerseniz konu kapanır , konu neyse onu konuşalım

Selam hanımlar çok konu açmaya başladım ama sizden başka fikir alacak kimsem yok buyüzden buraya yazıyorum hanımlar konuya gireyim eşim öğretmen ve eşimin durmadan evde bahsettiği bir bayan arkadaşı vardı okuldan kendiside öğretmen ve bekarmış işte kitaplardan falan konuşuyorlarmış neyse bigün ben tlf.da eşimle konuşurken onunda gülerek eşime seslendiğini duymuştum ve rahatsız oldum bizamn geldi eşime iş arkadaşlarını bize yemeğe davet et dedim 3-4 kişi bize yemeğe geldiler 2 evli 2 bekar hanım ve erkek olarak neyse yemekler yendi güldük eğlendik falan ama bekar hanım durmadan eşimle konuştukları şeyleri anlattı bende bu durumdan rahatsız oldum sonuçta bir konu açıyor ve sadece eşimle ilgili :47: eşim bana yardım ediyor arkamızdan konuşuyor hep mi böyle yardım eder falan :52: neyse gitme vakti geldi eşim sizi yolcu edeyim dedi bende geliyorum dedim ve birlikte çıktık ama kız eşimin yanında bitiverdi eşimin yanında ben yürümem gerekirken o hemen eşimin dibinde yürümeye başladı bıraksam koluna girecek :52: sonrasında eşime sana şakalar yapacam bilmem ne bunun gibi abuk sabuk şeyler söylemeye başladı yolda bende bozuldum :53: duyduklarıma inanamadım çünkü eşim öyle bayanlarla şakalaşan falan bir insan değildir :50: neyse gittiler eve giderken eşime hoşlanmadım o kızdan dedim niye dedi ya dedim sevgilisi olan kız sevgilinden ahsetmezdi kız durmadan eşimden dem vurdu ama sevgilisi yok ortada :52: eşimde yok ya iyi kızdır dedi ama benim içim içimi yiyor hanımlar bu normal mi abartıyor muyum ? :37:

normal degıl o tıp kadınlardan hıc hoslanmam yılısık yılısık
esıne ne olursa olsun
o kızdan senı kıskanıyorum tarzı bısı deme bellı etme
ama sende o kıza yakın ol
dostlarını yakı n dusmanlrını dahada yakın tut

bolelıkle nıyetını ıyıce anlarsın

Back
X