Millet haftada yapmiyor o kadar..Kızlar ya benim eşim hergun 3 yada dört kere ilişkiye giriyoruz resmen cok canımı sıkmaya başladı . ya kendim istemedigim halde böyle ne yapacam cok sogumuşum ondan uzaklastkca tepki mi oluyor ben artık ilişkiye girmek istemiyorum
maşallah sizin günlük ilişki sayısını ayda görebilsek
bu şekilde sistit olmamanız mümkün değil zaten.
Gece ya keske gun icerisinse 3 saate bir yapsak gece ruyasina mi giriom kalkip seni istiom diyor sırf o yuzden kendimi cok kapatıyorum bugunlerde yataga bile giremiomzamanı nerden buluyor
işi mi yok
izinli mi
balayında mısınız
gece üst üste bu adam neymiş böyle arkadaşGece ya keske gun icerisinse 3 saate bir yapsak gece ruyasina mi giriom kalkip seni istiom diyor sırf o yuzden kendimi cok kapatıyorum bugunlerde yataga bile giremiom
Benim adam da hep onu der dururOyy kuzum tebessüm ettim aklıma kemal sunalın müjde ar ile bir film i geldi diyor ki millet yapıyor her gece biz yapıyoruz senede bir kere
Ne yiyiyo bu adamGece ya keske gun icerisinse 3 saate bir yapsak gece ruyasina mi giriom kalkip seni istiom diyor sırf o yuzden kendimi cok kapatıyorum bugunlerde yataga bile giremiom
Vallahi cok sinir bozucu cok asabi davranıyorum sirf nu yuzden kavga cikartıyorum dokunmaması icin olmuyorBence çok hoşama sen istemiyorken zorla yapması hic hos değil.
şu an o hepimizde merak konusu oldu merakla bekliyorumNe yiyiyo bu adam
Gece ya keske gun icerisinse 3 saate bir yapsak gece ruyasina mi giriom kalkip seni istiom diyor sırf o yuzden kendimi cok kapatıyorum bugunlerde yataga bile giremiom
Benim adam da hep onu der durur
öyle geçiştiriyorum zaten bendeDolu dolu bir tane 4 taneye bedel de sen herifine
Yapsam yedi sekizi bulur bana diyor brk kendiligini bi gun bakalim kac yapıyorumşap at yemeğine sonrada hadi aslanım seni bekliyorum dersin
bir gecede 4 ker e
ortalama 20 dakika desek bile çokkk uzun zaman
uykusuz kalmıyor mu
Sen neyle evlisin anamYapsam yedi sekizi bulur bana diyor brk kendiligini bi gun bakalim kac yapıyorum
kocanın doktora görünmesi şart olmuşYapsam yedi sekizi bulur bana diyor brk kendiligini bi gun bakalim kac yapıyorum
Dene bakalım kocan rekor kıracak belki ?Yapsam yedi sekizi bulur bana diyor brk kendiligini bi gun bakalim kac yapıyorum
Yapsam yedi sekizi bulur bana diyor brk kendiligini bi gun bakalim kac yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?