- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
Dene bakalım kocan rekor kıracak belki ?
Böyle yaparak adamın içindeki gücü ortaya çıkarmasını engelliyorsun
Girilir canım da namaz vakti çıkana kadar gusül abdestinin alınması gerekyıkanmadan bidaha ilişkiye girilmiyo mu
Kızlar ya benim eşim hergun 3 yada dört kere ilişkiye giriyoruz resmen cok canımı sıkmaya başladı . ya kendim istemedigim halde böyle ne yapacam cok sogumuşum ondan uzaklastkca tepki mi oluyor ben artık ilişkiye girmek istemiyorum
hangi can dayanır buna zatenBen bu konunun gerçek olduğunu sanmıyorum.Mune
Biraz geyik yapsaydık sonra gelirdi şimdi cımbız getirecekBen bu konunun gerçek olduğunu sanmıyorum.Mune
Biraz geyik yapsaydık sonra gelirdi şimdi cimbiz getirecek
Beni yiyor ne bilim bazen yemk koyim acsn diyor bi şartla tabi şartida belli evliligimizin ilk gunler iki gunde bir oluyodu cok rahattı canım acıyınca bırakıodu şimdi canm acısa onun hoşuna gidiyor daha sert daha cok istiyorşu an o hepimizde merak konusu oldu merakla bekliyorum
Eeee daha sonraBeni yiyor ne bilim bazen yemk koyim acsn diyor bi şartla tabi şartida belli evliligimizin ilk gunler iki gunde bir oluyodu cok rahattı canım acıyınca bırakıodu şimdi canm acısa onun hoşuna gidiyor daha sert daha cok istiyor
İzabel kaşınma kaç mune gelir seni mini mini yolarEeee daha sonra
Bu ne ya herif insanı seksten soğutur.Beni yiyor ne bilim bazen yemk koyim acsn diyor bi şartla tabi şartida belli evliligimizin ilk gunler iki gunde bir oluyodu cok rahattı canım acıyınca bırakıodu şimdi canm acısa onun hoşuna gidiyor daha sert daha cok istiyor
Temam sustumİzabel kaşınma kaç mune gelir seni mini mini yolar
Beni yiyor ne bilim bazen yemk koyim acsn diyor bi şartla tabi şartida belli evliligimizin ilk gunler iki gunde bir oluyodu cok rahattı canım acıyınca bırakıodu şimdi canm acısa onun hoşuna gidiyor daha sert daha cok istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?