• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal mi?

Şu "yeni evlilerin evden çıkmaması lazım, sabahlara kadar sevişmeleri lazım, aralarının çok iyi olması lazım" yalanlarını ilk kim söylediyse alnının çatından vurmak istiyorum. Herkeste bir yeni evli beklentisi oluşuyor.
Şahsen cinsellik adına da anlaşma adına da en rezil zamanlarımdı ilk zamanlar. nelerden hoşlandığını, nelerden etkilendiğini, fantezilerini, nefret ettiği şeyleri bilmediğin biriyle aynı yatağa girip nasıl o ten uyumu bir anda yakalanabiliyor zaten ilginç.
Bir hafta çok da uzun bir zaman değil, yorgun olursun, canın sıkkındır olmaz.

Al bendende o kadar cnm :işsiz:

Belli ki adam yorgun.
Eger sizle ilgili bir sorun olsa sarılıp dokunmaz.
Ama bazen hali olmuyor gercekten insanin..
Arada sizde yumusatin ortami.. belki o da sizden bekliyordur.

Haftada 1 gayet normal ya abartmayın insanı bunalıma sokmayın :)) çalışıyor adam işte yorgun geliyor belki üşeniyor banyoya girmeye bu demek değil ki karısını istemiyor herşey fiki Fiki değil yahu :KK14::silah:

Şu "yeni evlilerin evden çıkmaması lazım, sabahlara kadar sevişmeleri lazım, aralarının çok iyi olması lazım" yalanlarını ilk kim söylediyse alnının çatından vurmak istiyorum. Herkeste bir yeni evli beklentisi oluşuyor.
Şahsen cinsellik adına da anlaşma adına da en rezil zamanlarımdı ilk zamanlar. nelerden hoşlandığını, nelerden etkilendiğini, fantezilerini, nefret ettiği şeyleri bilmediğin biriyle aynı yatağa girip nasıl o ten uyumu bir anda yakalanabiliyor zaten ilginç.
Bir hafta çok da uzun bir zaman değil, yorgun olursun, canın sıkkındır olmaz.
Evden cikmayalim sabaha kadar sevismeyelim demiyorum ama ben :)

Herkesin normali farklıdır. Eşlerin libidosuna, yaşam tarzına veya ortamına göre değişebilir.
Bu yaşta ve yeni evliyken 1 ay desen çok derdim ama 1 hafta anlaşılabilir.
Balayında değilsiniz, günlük hayata dönmüşsünüz, iş güç var, erken kalkmak var.

Borcunuz var mı? Isi ne derece yorucu? Tatillerde de ayni mi davranıyor ? hani erken kalkma bilmem ne derdi olmadığı zamanlar. Yani psikoloji cok önemli ama sarılınca etkilenip devamının gelmemesi garip. Galiba yorgun ve usengec.

Bir de ilk aklıma gelen evlilik oncesi de yakinlastiysaniz az cok onun da birazcık payı vardır. 2 ayda merak cok taze olur çünkü.

Back
X