- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 548
- 123
ben de kötü bişey demedim canım niye alınganlık yapıyorsun :) valla şuan çok rahatım inanki
valla izlemeyi reddetmen bile rahat olmadıgının kanıtı

sn bilin okkibby cınım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de kötü bişey demedim canım niye alınganlık yapıyorsun :) valla şuan çok rahatım inanki
ayrıca bütün bu konuşmaları geçtim.. birlikte bir yere gittiğinizde birşey olmasından neden korkuyorsun? günah olur diye mi? yoksa seninle işi biter seni bırakır diye mi.. samimi soruyorum.. yani ne yönde cvplar istiyorsun
benim hakkımdaki düşüncesi değişir diye..
beni hafif kendini korumayan large bi kız olarak görmesini istemiyourm
günahtan filan dğil..
birde bazı özel seyler zamansız yasanmasın diye.
bak mesela gayet sakin ve samimi bir şekilde birşeyler yazacağım. hiç düşündün mü neden günah olabilir diye.. bu tarz şeyler nikah öncesi yaşandığında yani zamansız yaşandığında belki birkaç sene içinde belki 10-15 sene içinde büyük sıkıntılara yol açabiliyor. bu sebeple belki de günahtır. senin hoşlandığın insana karşı hissettiklerin anormal değil ki. bunları herkes hisseder. mühim olan uygun olduğu zaman evlendikten sonra yaşamak. kii seni büyük ihtimal öyle bir durumdan sonra large olarak görecektir emin ol. ve o özel hisler nikahla yaşandığında daha da özel oluyor..
günah değildir hanımefendi halen ısrarla günah diyorsun.
ayrıca yanlış yetiştirilmenin sonuçlarını meşrulaştırmayın.
insan kendini ne zaman hissederse o zaman cinsel ilişkide bulunur.
ama bizim gibi ülkelerde sözde biz evlenmeden önce çok karşıyız ama her türlü taciz, tecavüz, çoluk çocuğa karşı saldırı da gırla. nasıl bir çelişki?
kimsenin kimseyi large görmeye hakkı yok.
erkekler her haltı yerken kim onları large görüyor?
bu kızcağızı da yanlış büyütmüşler şimdi sıkıntı yaşıyor oysa karşısındaki erkeğin böyle dertleri bile yok. kafasından bile geçmiyordur ama karşımdaki kız beni hoppa görür mü vs diye.
erkekleri korumayı bırakın artık.
flört günah da çocuklara saldırmak serbest mi?
valla ben yazdıklarımda çocuklara saldırmak serbest demedim. ki çok karşıyımdır hatta Allahtan dilerim en ağır cezayı alsınlar. ayrıca bunu yapan erkekler de gayet large yani görmeyende sıkıntı vardır. hayatımda hiçbir zaman erkekleri korumadım.![]()
yanlış anlamak için yaratılmışsın :) o yazı önce beni large görür mü vs diye.. dikkatli bak. erkek milleti öyle yani onlar kızları large görüyor kendilerini değil. napalım bütün erkekler ölsün ozaman :)yoo gayet de erkek seni large görür dedin ama konu sahibine sen de onu öyle görürsün demedin![]()
yanlış anlamak için yaratılmışsın :) o yazı önce beni large görür mü vs diye.. dikkatli bak. erkek milleti öyle yani onlar kızları large görüyor kendilerini değil. napalım bütün erkekler ölsün ozaman :)
ben de erkeklerin değişmesinden yanayım. erkekleri savunan bir bayan olsam bu sitede işim olmazdı.. :)erkek milleti öyle deyip geçemeyiz. bu kafayı değiştirmek için çalışacağız. yoksa yıllar önce kadınların oy kullanmasına da erkekler karşı çıkarmış o zaman kadınlar erkekler böyle ne yapalım deyip otursa bu hakkımız olmayacaktı.