Normal olan kim?

kayipprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
2
1
36
27
Destekleriniz için teşekkür ederim konuyu okuyup okuyup kötü hissetmemek için silmek zorundaydim. 🧡🧡

Son düzenleme:
Valla dediğin gibi okuyup kendi ayakların üstünde durana kadar yapacak bisi yok gibi..
Böyle ailelerde yetişen kızlara çok üzülüyorum.Şiddet nedir yaaa??Allah sana kolaylık versin cnm benim..İnşallah feraha çıkarsın bir an önce

Sana bu baskıyla ileride düşeceğin büyük hataların olursa onlara zemin hazirliyorlar.bi de utanmadan sen böyle seçtin filan derler istedikleri biri ile evlenmeye zorlayıp.bu devirde şaka gibi ailen.sen kaçıp gitmiş olsan bi yerlere bisey yapmadik gitti derler.allah sabir versin

Soylenmesi gerekeni soyleyip gaz vermek istemiyorum, sadece bir an once mezun olup kendini kurtarmaya bak, ailen yuzlerine bakilmasini bile haketmiyor.

Ne okuyorsun şu an? İş bulunca direkt ayrı eve çık ve kendi hayatını kur. Böyle aile olmaz olsun.

Bir de ben anlamadım eski erkek arkadaş ne diye gidip babanla görüştü?

E baban haberim olsaydı görüştürürdüm dediğinde demedin mi
Baba anneme söylemiştim zaten. Onun haberi vardı diye.

Dövmek nedir ya.
Allah hidayet versin.

Diyetisyenlik okuyorum son 2 senem kaldi. Ayri evde yaşamama mezun olunca da izin vermezler. Erkek arkadasim biz 3 yildir beraberdik diyip babami bana karsi daha da sinirlendirmek için konuştu babamla ama sonra çok iyi anlastilar nasil olduysa

Allah yardımcınız olsun Allah kurtarsın kabul edilebilir değil anneniz size arkadaş olsa keşke

Diyetisyenlik okuyorum son 2 senem kaldi. Ayri evde yaşamama mezun olunca da izin vermezler. Erkek arkadasim biz 3 yildir beraberdik diyip babami bana karsi daha da sinirlendirmek için konuştu babamla ama sonra çok iyi anlastilar nasil olduysa

İzin istersen vermezler tabi, ama 20 yasindaki kizini doven bir baba, izin alinmasini haketmiyor ki...
Benim de bir kizim var, babasi elini kaldirsa ellerini kirarim, sokaktan bulmadim ben cocugumu, aileniz hic normal degiller

Söylenecek o kadar cok şey var ki...uzgunum ama ailen bes para etmez. Ne munasebet erkek kardesinle dovuyorlar seni?? Kendi hayatını kur hicbirinin yuzune bile bakma.

Nacizene bir tavsiyem var. Ailenizin tutumu çok yalnış elle tutulur yani yok. Ama ben mi çok eski kafayim bilmiyorum. 17 yaşında neden illé de erkek arkadaşı hayatınızın en önemli dönüm noktasında bir yerlere gelmek varken hayalleriniz planlarıniz bu yönde ilerlemesi yasiniz gereği daha dogru değil mi. Keşke aileniz biraz bilinçli olup konuşmayı deneseymis. Allah yolunuz açık etsin evvela meslek bence yaş ilerledikce bunu daha iyi anlayacaksınız.

Back
X