- 7 Ağustos 2018
- 33
- 25
- 3
- 33
- Konu Sahibi Unutmakzor
-
Yazının en başlarını okuyabilirsiniz.Uzun bir deneme olmuş üşendim valla:)))
Çok teşekkür ederim, okuduğunuz ve cevap yazdığınız için. Psikoloğa gitmek çok isterdim ama param olmadığı için şimdilik başka zamana erteledim. Devlet hastanesinde ise istemiyorum. Evet, haklısınız, bir yerden başlamak lazım.Üşenmedim okudum okul hayatında yaşadıklarınız saçma sapan çocukça şeyler hepsi unutulur geçer daha çok gençsiniz hayata bir yerden başlamanız lazım ailenizle yaşadıklarınıza gelince en kısa zamanda iş bulup kendinize yeni bir düzen kurun iş hayatında ister istemez insanlara güvenmeyi de sosyalleşmeyi de başaracaksınız bir de uzman yardımı almayı da deneyebilirsiniz.
Haklısınız, iş arıyorum.3 yıl işsiz kalmak büyük başarı. iyi kötü bi işe girin.
Gerçek aşk geldiği zaman güveneyim mi denmiyor kapılıp gidiyorsunuz. Aile konusuna gelince yapacak çok bir şey yok iş bulana kadar duymazdan geleceksiniz. Hangi bölümü okudunuz bilmiyorum ama kendi alanınız dışında da işlere bakabilirsiniz. Part time olur başka bir şey olur. Maksat harçlığınızı çıkarıp evden uzaklaşmak olsun. Ayaklarınız üzerinde durdukça kendinize guveniniz artacak. Dünyada kalbi kırılan aile yönünden eksik çok insan var. Herkes bir şekilde ayağa kalkıp yaşamını sürdürüyor. Önemli olan tutacak dal bulmak.
Ben de kardeşlerim için endişeliyim, şu yaşımda beyaz saçlar var, haklısınız, iş bulmalıyım, evet, eski erkek arkadaşım adam değilmiş, bir adamı sevdiğimi sanmıştım, yanlış anlamışım, çok sağolun, Allah razı olsun, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.Siz kendinizi kurtarırsınız da ben kardeşlerine üzüldüm İnan bencede bir iş bulup uzaklaşmaya bak ve eski erkek arkadaşın adam değilmiş ama herkes öyle olacak diye bir kaide yok bunu unutma
Amin en çok seni iyilerle karşılaştırsın inş cnm .kendini ve kardeşlerini düşün Allah yardımcın olsun. Ben de çok dışlandım arkadaş çevremde nedenini bilmeden ama asla doğru bildiğim şeylerden vazgeçmedim zamanla hepsi unutulup gidiyorda zatenBen de kardeşlerim için endişeliyim, şu yaşımda beyaz saçlar var, haklısınız, iş bulmalıyım, evet, eski erkek arkadaşım adam değilmiş, bir adamı sevdiğimi sanmıştım, çok sağolun, Allah razı olsun, Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Amin en çok seni iyilerle karşılaştırsın inş cnm .kendini ve kardeşlerini düşün Allah yardımcın olsun. Ben de çok dışlandım arkadaş çevremde nedenini bilmeden ama asla doğru bildiğim şeylerden vazgeçmedim zamanla hepsi unutulup gidiyorda zaten
Topluma illa günah keçisi lazım oluyor . Ama ben Allah’ın bunu yapanların yanına bırakmayacağına inancım tam . Hatta bu olayın onlara dönüşünü bile gördüm . Zamanla gülüp geçersin sen ayaklarının üstünde bir dur herşey düzelir Allah’ın izniyle.Allah razı olsun, Allah en çok sizleri iyi insanlarla karşılaştırsın. Sözleriniz beni gaza getirdi vallahi, inşallah kısa zamanda düzelirim.
Sizi anlıyorum, ben de önce ailem tarafından, sonra hayatım boyunca birçok ortamda beni dışlayan, bana zorbalık yapan insanlarla karşılaştım.
Gerçekten zaman çabuk geçiyor, Allah kurtarıyor bu insanlardan, unutup gidiyoruz.
Cümleten:)) Siz isteyin yeter ki zamanla her şey yoluna girecektir. Hayatınızı öylece evde oturup kendinize acıyarak geçiremezsiniz. Hayat kısa bazı şeyleri ne yazık ki kendi ellerimizle inşa etmemiz gerekiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah:)Allah razı olsun, gerçekten bana güç verdiniz, haklısınız, ayağa kalkmam lazım.
Topluma illa günah keçisi lazım oluyor . Ama ben Allah’ın bunu yapanların yanına bırakmayacağına inancım tam . Hatta bu olayın onlara dönüşünü bile gördüm . Zamanla gülüp geçersin sen ayaklarının üstünde bir dur herşey düzelir Allah’ın izniyle.
Sende öyle cnm bozma moralini. Hayatta elbet birilerine güvenmek gerek bende çok fazla insana güvenmem bir iki kişi olsa yeter sende insanlarla ilişkinde seçici olursun olur biter . Hayatında başarılar dilerim. Umarım herşey gönlünce olur .Allah’ın adaletine ben de inanıyorum, çok haklısınız, ben de birçok insanın olayını gördüm, ilahi adalet var, yüreğimi ferah tutuyorum.
Ben sadece unutmak istiyorum ve ayağa kalkmak ve hayırlı bir iş bulmak. Ailemin beni küçük görmemesini, sevmelerini ve özgüvenli olmayı istiyorum. Tekrar arkadaşlarımın olmasını, insanlarla şüphe duymadan konuşmayı, aldatılmamayı, vefayı, sadakati istiyorum, umarım çok şey istemiyorumdur.
İyi ki varsınız, sağolun.
Cümleten:)) Siz isteyin yeter ki zamanla her şey yoluna girecektir. Hayatınızı öylece evde oturup kendinize acıyarak geçiremezsiniz. Hayat kısa bazı şeyleri ne yazık ki kendi ellerimizle inşa etmemiz gerekiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah:)
Sende öyle cnm bozma moralini. Hayatta elbet birilerine güvenmek gerek bende çok fazla insana güvenmem bir iki kişi olsa yeter sende insanlarla ilişkinde seçici olursun olur biter . Hayatında başarılar dilerim. Umarım herşey gönlünce olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?