canım 2 gun bekle 2 gunde bır artıyo 2 kat artması lazım eger artarsa hamılesındır bu sonuc hamılelık deıl cunku 5 olması lazım ama 2 gun sonra yaptırkızlar slm.
benim adetimin 35. günü.
normalde 35-45 arasında değişiyor siklusum.
dünden beri gelen kahverengi azıcık lekeyi adetten saymayıp implantasyon kanaması olabilir mi diye ümitlendim.
kan testim 4,52 çıktı
sizce bu değer yükselir mi?
daha önce negatif olduğunda hep 1'in altında çıkıyodu.
yarın tekrar baktırsam mı yada beklesem mi bilemedim.
buna benzer olup sonra değeri yükselen var mı?
noooolur paylaşın, umutsuzum
sitede yeni sayılırım konuları sürekli okuyorum ama hiç yazmamıştım başıma gelince yazmak istedim.
son adet tarihim : 6 aralık 2010
aşılama tarihim : 22 aralık 2010
3 ocak beta hcg değeri 17
5 ocak beta hcg değeri 39
10 ocak beta hcg değeri 417
doktorum yinede tedbirli davranıp haftaya randevu verdi keseyi göremediği için...
sizce nedir durum biz şimdiden sevinmeye başladık???
sonuç ne oldu inşaallah güzel haberler almışsınızdır
kızlar benim beta hcg degerim 505.43 adetim geceli 2 gün oldu sizce normalmi lütfen cevap
3
ocak beta hcg değeri 17
17 ocak beta hcg değeri 4357 çıktııı
keseyi gördük ama okadar 10 gün sonra tekrar çağırdı. yani bu cuma kontrolüm var...
bu süre içinde de dinlenmemi söyledi...
Adet gecikimesinin 3. Gunundeyim ve b hcg 800 cikti normal mi sizce kizlar[/QUOTE
iyi canım daha ne olsun. ben adet gecikmesinden 9 gün sonra test verdim 512 çıktı doktorum çok normal dedi bana.
Merhaba konunun üzerinden 4 sene geçmiş ama bunu yazdıktan sonra durumunu nasıl ilerlediArkadaşlar merhaba bana yardımci olur musunuz bilgisi deneyimi olan varsa benim son adet tarihin 15.10.14 ben dun beta HCG baktirdim yani 20.11.14de deger 13737 çıktı bu nedir sizce bi yorum nolur ya simdidenn TSK kızlar.
3 ocak beta hcg değeri 17
17 ocak beta hcg değeri 4357 çıktııı
keseyi gördük ama okadar 10 gün sonra tekrar çağırdı. yani bu cuma kontrolüm var...
bu süre içinde de dinlenmemi söyledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?