• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Normal yolla cocugu olup ikinci olmayanlar toplanalimmi çok yalnizim :(

H
Benim negatif olmadı ama tutanlar hiç sağlıklı ilerlemedi. Rahimde çatlak nedir ilk defa duyuyorum? Kronik endometritin üzerinde duruyorum , bir de pelvik mr çektireceğim. Ama yani gerçekten yorgunluktan içim çürüdü artık 😔
Tahmin edebiliyorum o kadar iyi anlıyorum ki sizi rahimde sivi görünce benim çatlak uzerindede durulmuştu öyle olunca geçici menopoz verilip o sıvının temizlenmesini bekliyorlarmış o kadar çok şey var ki artık beynim kaldırmıyor

H

Tahmin edebiliyorum o kadar iyi anlıyorum ki sizi rahimde sivi görünce benim çatlak uzerindede durulmuştu öyle olunca geçici menopoz verilip o sıvının temizlenmesini bekliyorlarmış o kadar çok şey var ki artık beynim kaldırmıyor
Peki sizi geçici menopoza soktular mı? Ben de çok küçük bir istmosel görüldü ve düzeltildi histeroskopide. Başka da bir sorun yok görünen. Bu kadar çok şeyi öğrenmek ve bilmek zorunda kalmış olmaktan yoruldum.😔 Hatta doktorlara şu olabilir mi diye ben soruyorum artık..Sizin doktorunuz kim Brüksel tüp bebek merkezinde Sabri hocayı duymuştum çok övüyorlar.

Peki sizi geçici menopoza soktular mı? Ben de çok küçük bir istmosel görüldü ve düzeltildi histeroskopide. Başka da bir sorun yok görünen. Bu kadar çok şeyi öğrenmek ve bilmek zorunda kalmış olmaktan yoruldum.😔 Hatta doktorlara şu olabilir mi diye ben soruyorum artık..Sizin doktorunuz kim Brüksel tüp bebek merkezinde Sabri hocayı duymuştum çok övüyorlar.
Ben brukselde cem hoca da iki olumsuz deneme alınca husamettin hocaya geçtim o da çok iyi çok temkinli yaklaşıyor rahimde sorun görürsem asla transfer yapmam diyor ama ben embyolqrim 4ab kalitesinde olanlar kaldi diye biraz modum düşük

Ben brukselde cem hoca da iki olumsuz deneme alınca husamettin hocaya geçtim o da çok iyi çok temkinli yaklaşıyor rahimde sorun görürsem asla transfer yapmam diyor ama ben embyolqrim 4ab kalitesinde olanlar kaldi diye biraz modum düşük
Hiç öyle düşünmeyin benim pgtde. 5aa embriyo monozomi, 4bb temiz geldi. Önemli olan temiz olması, eğer 2 tane varsa çift de koydurabilirsiniz. Hüsamettin hocayı da duymuştum, inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🙏🏽

Evet Ekim de olur büyük ihtimal dua edin nolur
histeroskopi yapılmadıysa rahime çizik atılsın. bir de ben transfere çok sıkışık girmedim transferden belki 3 saat sonra tuvalete gittim. ilkinde hemen istemiştim yatağa yatar yatmaz.bilmiyorum etkisi olur mu. birde tutunması için bir iğne yapıyorlar onu yapsınlar. bol bol avakado tüket. hakkında hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre nasip olsun dualarım seninle🤲

Back
X