Normal yolla cocugu olup ikinci olmayanlar toplanalimmi çok yalnizim :(

Bu konu bana çok iyi geldi. Şöyle ki ben 2 kere doğal yolla hamile kaldım fakat birini 20. Haftada diğerini 16. Haftada kaybettim. Şu an yaşayan çocuğum yok. Neden neden diye çok sorguladım. Fakat görüyorum ki sağlıkla çocuk doğursan bile ikincisi olmayabiliyor. O yüzden diyorum ki eğer o çocuk nasip değilse ne yaparsan yap olmuyor. Zamanını beklemek gerekiyor demek ki. Farklı bir pencereden baktım biraz gönlüm ferahladı. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakması
Merhaba bende senin mesajını okuyunca farklı br pencereden bir kere daha bakabildim bir kızım var ve hamileliğim çok zor geçtiği için korkusunu kızım 9 yaşındayken unuttum ve bir çocuk daha istedik ama rabbim kararlıyor biz yaşıyoruz olmadı herhanngi bir dr gitmedim ısrarcı olmakta başa birşey gelirmi diye çekindim ama çok şükür bir kızım var rabbim nasip ederse birtane daha hayırlı bir evladımız olur... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... hepimiz gönlümüzdekileri yaşarken bulalım...

Merhaba bende senin mesajını okuyunca farklı br pencereden bir kere daha bakabildim bir kızım var ve hamileliğim çok zor geçtiği için korkusunu kızım 9 yaşındayken unuttum ve bir çocuk daha istedik ama rabbim kararlıyor biz yaşıyoruz olmadı herhanngi bir dr gitmedim ısrarcı olmakta başa birşey gelirmi diye çekindim ama çok şükür bir kızım var rabbim nasip ederse birtane daha hayırlı bir evladımız olur... Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... hepimiz gönlümüzdekileri yaşarken bulalım...
Öyle kesinlikle rabbim nasip ederse olur etmezse olmaz. İsteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻

Merhaba bende 5 ay önce laparoskopi ile istmosel operasyonu oldum 36 yaşındayım 9 yaşında bir kızım bar ve 3 senedir 2. gebelik olmuyor istmosel teşhisi konuldu. Bu operasyonu geçirip yeniden hamile kalan duymadım bu şekilde operasyon sonradı hamilelik yaşayan var mı:(

Merhaba bende 5 ay önce laparoskopi ile istmosel operasyonu oldum 36 yaşındayım 9 yaşında bir kızım bar ve 3 senedir 2. gebelik olmuyor istmosel teşhisi konuldu. Bu operasyonu geçirip yeniden hamile kalan duymadım bu şekilde operasyon sonradı hamilelik yaşayan var mı:(
Bende oldum daha 10 gün oldu olalı size nekadar korunma süresi verdiler denemeye basladinizmi birde ameliyati nerede oldunuz

Bende oldum daha 10 gün oldu olalı size nekadar korunma süresi verdiler denemeye basladinizmi
Benim yakın arkadaşım 4.ayda kaldı buradada çok okudum insallah bizimde tek sorunumuz o dur ve olur

Benim oğlum 2016 yılında doğal yolla oldu
8,5 sene hiç hamile kalmadım. Doktorlar çok mümkün değil dedi eşimin değerlerinden dolayı ve ikinci tüp bebek denemesi neticesinde 2024 mayısta kızımı kucağıma aldım
Ve dün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim ve şoktayım
Bugün de gidip bebeği gördük gerçekten inanılır gibi değil 8,5 sene gebe kalmadım oğlumdan sonra. Oğlum 9,5 yaşında şu an

Benim oğlum 2016 yılında doğal yolla oldu
8,5 sene hiç hamile kalmadım. Doktorlar çok mümkün değil dedi eşimin değerlerinden dolayı ve ikinci tüp bebek denemesi neticesinde 2024 mayısta kızımı kucağıma aldım
Ve dün 2 aylık hamile olduğumu öğrendim ve şoktayım
Bugün de gidip bebeği gördük gerçekten inanılır gibi değil 8,5 sene gebe kalmadım oğlumdan sonra. Oğlum 9,5 yaşında şu an
Ayy ne güzel bizede nasip olur mu bu mutluluk yaşınız kaçtı birde sezaryenlemi doğum yaptınız iki kez tup bebrk negatif oldu benim şimdi ameliyat oldum insallah 4 ay sonra denicez günler geçmek bilmiyor bana

Ayy ne güzel bizede nasip olur mu bu mutluluk yaşınız kaçtı birde sezaryenlemi doğum yaptınız iki kez tup bebrk negatif oldu benim şimdi ameliyat oldum insallah 4 ay sonra denicez günler geçmek bilmiyor bana
Günler geçmek bilmiyor evet
Saat sayıyordum doktor randevularına
31 yaşındaym
Oğlum 9,5 kızım 1 yaşında şimdi bu 3. Olacak
2. Tüp bebek oldu şaşırtıcı ama durum bu :)

Günler geçmek bilmiyor evet
Saat sayıyordum doktor randevularına
31 yaşındaym
Oğlum 9,5 kızım 1 yaşında şimdi bu 3. Olacak
2. Tüp bebek oldu şaşırtıcı ama durum bu :)
33 yaşındayım bende günler geçmek bilmedigi gibi etrafımda patır patır hamile kalanları duydukça ağlıyorum çok yoruldugumu hissediyorum tek umudum laparoskopu sonrasi şans yüksek oluşu

Allah yardımcımız olsun. İnşallah güzel günler yakındır. Çok şükür ki bir evladımız var. Onun rahatlığı olsun üzerinde. Ben stresten kendimi uzak tutamıyorum nolur sen başar. Kafada bitir elinden geliyorsa. Ben başaramıyorum malesef. Sağolsun çevremdekiler de müsade etmiyorlar. Akşam yasin okıyacağım senin için inşallah ameliyat çok çok güzel geçer. Bir de ne diyeceğim. Yolu benimle kesişip bebek isteyen herkesin bebeği oluyor 🤣 birlikte dertleşiyoruz kader birliği yapıyoruz hop hamile kalmış 🤭 bu şekilde tam 5 kişi oldu. İnşallah sanada şans getiririm 😍
İnşallah bizede 😂🥰

Birde 4 ay iyileşmesini beklemem gerekiyormus beklemek de beni çok yoruyor

Evet istmoselmis ultrasonda ve rahim filminde çok küçük gozukuyor sorun olmaz demişti ama ameliyatta büyük ve derin olduğunu farketmisler normalde tıraşlama yapılacaktı büyük olunca baştan dikmişler tuplerde sorun var diye laparoskopi oldum aslında bir tupum alınacaktı çok şükür onda bisey yokmus. Bu grup hepimize iyi gelir yalnız değiliz en azından bunu biliyoruz ve güzel haberlerimizi yazicaz buraya insallah

Bende oldum daha 10 gün oldu olalı size nekadar korunma süresi verdiler denemeye basladinizmi

Benim yakın arkadaşım 4.ayda kaldı buradada çok okudum insallah bizimde tek sorunumuz o dur ve olur
Bana en az 6 ay korunma verdi bu ay yeni bitti bakalım hayırlısı ile olur inşallah 🤲🏻ama adet sonrası bitiminde yine hafif lekelenmeler var önceden yoktu tam yumurtlama dönemlerinde lekenlenme geliyor 😔arkadaşınız da kapalı laparoskopi ile mi oldu? Siz nerde oldunuz ameliyat acaba?

Bana en az 6 ay korunma verdi bu ay yeni bitti bakalım hayırlısı ile olur inşallah 🤲🏻ama adet sonrası bitiminde yine hafif lekelenmeler var önceden yoktu tam yumurtlama dönemlerinde lekenlenme geliyor 😔arkadaşınız da kapalı laparoskopi ile mi oldu? Siz nerde oldunuz ameliyat acaba?
Bana 4 ay korunma verdi hatta ben 3.ayda bir denesekmi diyorum bruksel tup bebekte oldum ameliyati evet o da kapalı laparaskopi oldu 4.ayda ikizlere hamile kaldı

Bana 4 ay korunma verdi hatta ben 3.ayda bir denesekmi diyorum bruksel tup bebekte oldum ameliyati evet o da kapalı laparaskopi oldu 4.ayda ikizlere hamile kaldı
Bana doktorum üstüne basa basa bekle dedi dikişler tutmaz ve açılır dedi korkumdan 5. Aya kadar bekledim yeni denemeye başlayacağız hayırlısı ile güzel sonuçlar alalım inşallah 🤲🏻

Bana doktorum üstüne basa basa bekle dedi dikişler tutmaz ve açılır dedi korkumdan 5. Aya kadar bekledim yeni denemeye başlayacağız hayırlısı ile güzel sonuçlar alalım inşallah 🤲🏻
Ne kadar zor bir süreç allahım inşallah olur amh degerıniz falan iyimi siz her ay kontrole gittinizmi birde tekrar açılma riski var degil mi ya

Ne kadar zor bir süreç allahım inşallah olur amh degerıniz falan iyimi siz her ay kontrole gittinizmi birde tekrar açılma riski var degil mi ya
Tekrar açılma riski var amh değerim geçen sene 5.7 di iyi mi bilmiyorum😔evet her ay gittim kontrole haziranda tekrar gideceğim inşallah hamile kalarak giderim çok zor bir süreç sizi çok iyi anlıyorum instagram hesabım gizemeceakcan bir sorunuz olursa ordan yazabilirsiniz

Tekrar açılma riski var amh değerim geçen sene 5.7 di iyi mi bilmiyorum😔evet her ay gittim kontrole haziranda tekrar gideceğim inşallah hamile kalarak giderim çok zor bir süreç sizi çok iyi anlıyorum instagram hesabım gizemeceakcan bir sorunuz olursa ordan yazabilirsiniz
Yazdim instagramdan doğru kişiye yazdıysam eğer

Back
X